Tři děti samotné doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
8.7.14 21:52
Ne, kdybys četla celou diskuzi, řekl jí to exmanžel, že byli pryč tři hodiny.
@Jemys píše:
Tři hodiny to jsou v podání malého dítěte a zakladatelky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.14 21:54
Je to jedno, chápeš to? Tobě to přijde fajn, zakladatelce a jiným ne. Kdyby se cokoliv stalo, nejsem právník, ale máte na krku něco jako zanedbání povinné péče. Když už to dovedeme do krajnosti.
@Jemys píše:
Když budu pod parou budu na případný telefonát staršího dítka reagovat asi jinak, že
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
8.7.14 21:54
@terinka4444 píše:
Ne, kdybys četla celou diskuzi, řekl jí to exmanžel, že byli pryč tři hodiny.
:nevim: Ty situace, co se tu popisují - že dítě něco vdechne a podobně - na to stačí pár minut.
  • Citovat
  • Upravit
4658
8.7.14 21:55
@Jemys píše:
Když budu pod parou budu na případný telefonát staršího dítka reagovat asi jinak, že

Jenže o tomhle tato diskuze vůbec není!
Nevím budto já a spousta dalších je extrémně přecitlivělá, nebo Ty si prostě nechceš připustit, že jsi to mohla vyřešit daleko lépe.
Já bych prostě něco takového nedovolila! Když už by jooo nebylo žádné hlídání v dosahu(nevím, co je za problém zazvonit na sousedy a požádat o pomoc),tak bych prostě děcka naložila a jely by s náma. Určitě by z toho žádné trauma neměly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.7.14 21:57
@Jemys píše:
Tři hodiny to jsou v podání malého dítěte a zakladatelky

jj, to je pravda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
8.7.14 21:58
@Selfi píše:
jj, to je pravda.. :think:

zakladatelka psala, že jí to sdělil sám otec dítěte…čtěte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.7.14 21:59
@dendule4 píše:
zakladatelka psala, že jí to sdělil sám otec dítěte…čtěte!
:oops: ok
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
8.7.14 21:59
@dendule4 píše:
Jenže o tomhle tato diskuze vůbec není!
Nevím budto já a spousta dalších je extrémně přecitlivělá, nebo Ty si prostě nechceš připustit, že jsi to mohla vyřešit daleko lépe.
Já bych prostě něco takového nedovolila! Když už by jooo nebylo žádné hlídání v dosahu(nevím, co je za problém zazvonit na sousedy a požádat o pomoc),tak bych prostě děcka naložila a jely by s náma. Určitě by z toho žádné trauma neměly :mrgreen:

Ale z toho, že doma koukali společně na pohádky taky žádný trauma neměli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25123
8.7.14 22:01

@dendule4 no já nevim, ale četla jsem, že pětiletá to vykecá ne, že jí to řekl otec dítěte…ten asi spíš čekal, že se to nedozví vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
8.7.14 22:01
@terinka4444 píše:
Je to jedno, chápeš to? Tobě to přijde fajn, zakladatelce a jiným ne. Kdyby se cokoliv stalo, nejsem právník, ale máte na krku něco jako zanedbání povinné péče. Když už to dovedeme do krajnosti.

Když to povedeme do krajnosti, tak se nemůžu od dítěte hnout ani na minutu, protože nikdy nevím, co se stane. Nedej bože, abych usnula :zed: Nejhorší smrt je vždycky z vyděšení

• Citovat
  • Upravit
4658
8.7.14 22:03
@Jemys píše:
Ale z toho, že doma koukali společně na pohádky taky žádný trauma neměli :mrgreen:

No a ted si vezmi, že se dítě nedejbože začalo dusit(vlastní zkušenost)…i kdyby ten starší byl natolik rozumný, že by v dané situace zachoval chladnou hlavu(o čemž pochybuji, takhle malé dítě by začalo okamžitě jančit) a volal 155 nebo Tebe a Ty posléze 155..A přišlo se na to, že jsi nechala děti bez dozoru, tak máš na krku zanedbání péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
8.7.14 22:04
@brumdinka píše:
@dendule4 no já nevim, ale četla jsem, že pětiletá to vykecá ne, že jí to řekl otec dítěte…ten asi spíš čekal, že se to nedozví vůbec :nevim:

nechce se mi to dohledávat, snad zakldatelka zareaguje, ale skutečně psala, že jí to řekl sám otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
8.7.14 22:06

@dendule4 Jojo, psala, byla to reakce na dotaz zda její 5 leté dítko umí hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
8.7.14 22:09
@dendule4 píše:
(o čemž pochybuji, takhle malé dítě by začalo okamžitě jančit)

Vím, že nevlastní synek by jančit nezačal. A stejně tak to ví určitě máma zmiňované holčičky.

• Citovat
  • Upravit
Mi24
8.7.14 22:10
@brumdinka píše:
@dendule4 no já nevim, ale četla jsem, že pětiletá to vykecá ne, že jí to řekl otec dítěte…ten asi spíš čekal, že se to nedozví vůbec :nevim:

ano 5 letá to vykecala a po dotazu matky na otce zda je to pravda nebo ne ji řekl že jo a že byl 3 hodiny pryč

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML