Tři týdny nemocná. Už nevím.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.5.23 20:15

@Doctus klasický. Lékař, který mi dal ATB, dělal jen poslech, pohmat.

Až teď můj lékař, crp, antigen, výtěr krku a odběr krve i na alergie. Piskot neslyší, pohmat mandlí najednou ok. Jen červené dutiny, prý.

Chvíli jsem ok, pak začne rýma, kašel. Je jedno v jaké formě. Tři týdny doma, dovolené a žádné zlepšení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.23 20:16

@Uslava nauč se číst, pak něco piš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.23 20:20

@MiliX :( přesně. To jsem zapomněla napsat, bolesti ucha ( nejvíc v noci ), to samé na jedné straně mandle… Pak druhá. Bolest v krku. A pak najednou to přejde. :nevim: hustá rýma, hlevy při kašli. Další den pro změnu vodnatá… Bez bolesti ucha, krku. Je to na hlavu už. :zed:

Kloktat, česnek, cibule, inhalace, konvička s mořskou solí, Vincentka, napařování…nic nepomohlo. 8o :roll: Jsem toto nikdy nezažila.

• Citovat
  • Upravit
1776
12.5.23 20:25

Nasadila bych si antihistaminika. Zkušenost se synem z minulého roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
12.5.23 20:26
@Anonymní píše:
@lucad77 tři týdny jsem doma. Chtělo by to číst.

Ok, omlouvám se, četla jsem, že nechcete neschopenku a to další už mi vypadlo.

Příspěvek upraven 12.05.23 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
12.5.23 20:26

No a nebude to nějaká ra alergie? :? Mívám podobne stavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.23 20:28

@Mar__tanka1983 nejsem žádný teenager už xx let..a nikdy jsem nebyla alergii. Ač chápu, že tělo, člověk se mění.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
12.5.23 20:29
@lucad77 píše:
Ok, omlouvám se, četla jsem, že nechcete neschopenku.

Vzala si dovolenou. Neschopenku odmítla. Takže se v podstatě neléčí. Jen tak chodí kam chce, roznasi bacily a teď sem napsala soupis potíží, aby jí zdejší lékaři řekli, co to je.

• Citovat
  • Upravit
31289
12.5.23 20:34
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 nejsem žádný teenager už xx let..a nikdy jsem nebyla alergii. Ač chápu, že tělo, člověk se mění.

Taťkovi se objevila alergie někdy v pětačtyřiceti, takze se asi stat muze.
Nu, snad budes chytřejší po výsledcích té krve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
12.5.23 21:31

Ahoj já nemocná měsíc vkuse v prosinci co jsem fakt byla uplně ko ( bolest v krku, rýma, ucpané dutiny, kašel, bolest hlavy a ucha atd.. atb klacid, zinnat, na kašel levopront, dithaden, do nosu sinex pak už mi spouštel krev z nosu tak jen slaná voda a co jsem se cítila fakt že jsem zdravá až tak v březnu. A na velikonoce znova šílený kašel suchý, knedlík v krku, bolest ucha, pak vlhký kašel, a lecila jsem ho vic jak 3 týdny a ještě teď mě to někdy dráždí. Léky nic, tak jsem zkoušela všechno med, citrón, slaná voda, zábal, pila jsem průdušky čaj ale je to šílené, po kovidu a rouškach imunita úplně v prd… :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.23 21:37

Tak vidím, že v tom nejsem sama. Já letos 6× antibiotika na streptokoka v krku. Když nemám streptokoka jsem nachlazená, děti taky pořád marodí. Bereme lichořeřišnici, dečko, cečko, probiotika. Dětem jsem dávala imunoglokany - to možná trochu pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.23 21:45
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.23 21:46

@Uslava pro tvoje info, ty vědní :lol:. Dovolenou jsem měla nahlášenou, dost předem. A je zajímavý že víš kam chodím nebo nechodím. Přitom jsi totálně vedle… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Alinois
12.5.23 21:48
@Anonymní píše:
Tak vidím, že v tom nejsem sama. Já letos 6× antibiotika na streptokoka v krku. Když nemám streptokoka jsem nachlazená, děti taky pořád marodí. Bereme lichořeřišnici, dečko, cečko, probiotika. Dětem jsem dávala imunoglokany - to možná trochu pomohlo.

Mohu se zeptat jak se ti projevoval ten streptokok?

• Citovat
  • Upravit
13770
12.5.23 21:53

Nechala bych si udělat výtěr z krku a nosu, třeba i jako samoplátce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat