Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nevíte, kde sa v Brně sehnat triko s krtečkem pro dospělé. Děkuji.
to se dela? bud bych si ho nakreslila..nebo nechala nakreslit…nebo si ho nechala udelat v nejaky tiskarne ![]()
urcite se dala, kamaradka ho mela, snad nebylo detske, byla docela drobna,…ale mela ho z Prahy, nekde kolem staromaku byl takovy kram, kde meli jen krtky na vsechny zpusoby. A co nejaky eshop?
namalovat ne, to pri vsi snaze nebude vypadat dobre.....tiskarna je lepsi.
prodavaji se i folie..jestli mas doma inkoustovou tiskarnu..muzes si ho nazehlit sama doma na tricko…
Ahojky určo se to dělá ![]()
Já mám tričko s Mickey mousem a Minie
koupila jsem ho v Tescu
Zkus kouknout tam a nebo třeba i do Taka - tam koukám na věci podle věku a okolo 13.let - to jsem nosila i tričko v 9.m těhu - a teď to mám jako noční košilku ![]()
Jinak nejsem z Brna ale myslím, že ty obchody to mají plus mínus stejné ![]()
http://alfacolor.webnode.cz/ Tady dělají potisk trička na počkání. Stránky mají teda děsné, ale zas adresa na Dvořákove v centru je fajn. Tak bych to řešila asi tak, být tebou..
na mimibazaru prodávají nažehlovačky tak to je taky varianta
Já ho mám, červené, vel. S a kupoval mi ho ježíšek ve Sparkys. Já ho kupovala pak po netu asi 10 leté holčičce na www.dracek.cz
Mám triko i mikinu s Krtkem, moc hezké, kupovala jsem v hračkářství, konkrétně v Pompo v Edenu, určitě bude něco takového i v Brně… měli tam toho spoustu a různé velikosti, i pro větší.
kamará kdysi kupoval v bontonlandu na svoboďáku…jako fakt
mezi těma metalovejma lebkounama apod. najednou trička a mikiny s krtečkem ![]()