Tříkolka s vodící tyčí - zkušenosti

Baba Jaga
30.5.10 10:48

tříkolka s vodící tyčí

Ahoj,potřebuji,prosím poradit.Uvažuji o koupy tříkolky s vodící tyčí,ale slyšela jsem na ni hodně negativních názorů.Prý když jsou šlapátka na předním kole tak to dítě neušlápne,nemá na to tolik síly a je to obtížné.Má někdo s tím zkušenosti.Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.5.10 10:54

já sice zkušenosti s touhle tříkolkou nemám, ale taky bych řekla že je to těžké na šlapání, když zatočí, tak tou jednou nožkou přece nemůže podle mne dosáhnout na jedno šlapátko. Na druhou stranu, člověk je všude rychleji, když dítko tlačí, tříkolka je lehká. My sme si ji nekoupili, hlavně kvůli tomu, co jsi psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
30.5.10 11:02

Taky jsem to slyšela,že šlapky na předním kole jsou na prd. :nevim: Já tedy místo tříkolky měla na holky rovnou to pidi kolo s kolečkama-bez tyče a žádný problém :nevim: I když třeba první dcerka byla na šlapání lenoch,tak ta by si tlačení tyčí užila :mrgreen: U druhé dcerky by mi to bylo úplně k ničemu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
30.5.10 11:04

My jí máme,mates si to ježdění užívá…
ted už někdy i pochoduje vedle ní a drží se…
Asi to je pravda,že to pak neušlápne,popravdě mě toto před tím nenapadlo…
jedině pak odmontovat ten pultík,kde si ted opírá nožičky,že by se sám odstrkoval,místo šlapání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
30.5.10 11:06

No zas na odstrkování mi přijde super taková ta plastová motorka-moje děti z ní pomalu nechtěly dolů :mrgreen: A nebo se pak prodává malé kolo bez šlapek na učení rovnováhy-to je ale pro starší děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.5.10 11:15

my máme lenoardo dx a malá je z ní hovoá krásně došáhne na šlapátka a jednou věřim, že bude šlapat. Koupila jsem ji za 600 kč osobně v Brně už použitou a nová stojí 2000 kč takže naprostá spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
30.5.10 11:17

To je ona a krásně došáhne na šlapátka a jsou tam i stupátka na opření kdyby byla menší vše se dá odmonovat.

• Citovat
  • Upravit
9943
30.5.10 11:34

tak pokud tříkolku s vodicí tyčí, potom něco takového, jako má MArry11. Ano, ale fakt nějakou kvalitní. My dostali od tchýně takovou tu obyčejnější, co jich je všude hafl a máme ji teĎ druhý rok a už je děsně vyglajdaná a je taky dost nestabilní. Loni se mi s ní několikrát převrátil. Když nám třeba něco spadlo, já ho pustila vrátila se pro to-on se za mnou otočil a už letěl i s tříkolkou. Ke šplapání máme teda všeobecně odpor, ale teĎ to poprvé konečně zkusil a je pravda, že to jde asi fakt těžko. Šlo mu to jen na cestě, která je jakoby mírně z kopečka-opačným směrem mu to nešlo. Byly to teda taky první pokusy, taže určitě ty nožky ještě nemá tak silné, ale myslím že provedení této tříkolky samo o sobě tomu taky moc nepřidá. TAkže jsem si říkala, že kdybych si měla vybrat sama, tak bych šla do nějaké pevnější, stabilnější=bohužel dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
30.5.10 11:34

Ahoj,
tak my máme tříkolku Smart. Jako malý v ní jezdí rád, pultík jsem mu už odmontovala a na prochajdy je super, protože toho tolik ještě neujde a kočár tahat nemusim. Každopádně to s tim šlapáním mě ani trochu nenapadlo… Takže to se teprve uvidí zda jí ušlápne a když ne, tak jsme jí využila aspon na vození malého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.5.10 11:45
Marry11 píše:
To je ona a krásně došáhne na šlapátka a jsou tam i stupátka na opření kdyby byla menší vše se dá odmonovat.

My máme tu co Marry11, jen v oranžové barvě, malému se moc líbí a já jí kupovala hlavně, abych malého mohla vozit, že jí neušlápne, je mi jedno, koupíme pak odrážedlo nějaké enduro a pak malé kolo asi, uvidíme dle situace. Jsem s tou tříkolkou spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.5.10 12:08

taky mám tříkolku takovou změnu místo kočárku. Pak spíš bude jezdit na odrážedlu zatím nás odrážedlo nevzala a tříkolka teda moc. Strašně ráda se v ní vozí. Já mám radost, že jdu s tříkolkou malý nákup v ní udělám a je tam i ta taštička což je super tam dávám svačinky a můžu být celý den venku.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
30.5.10 12:09

Jinak je hrozně tichá znám tříkolky co když jedeš řve na celej barák :mrgreen: a fakt i sama zatáčí ne všechny levný umí zatáčet a to se pak pěkně nadřeš. Je to lepší přidat. Pravda je, kdyby se paní neozvala na inzerát, tak tuto jsme nekoupili protože 2000 kč už je pro nás fakt moc.

• Citovat
  • Upravit
992
30.5.10 12:17

Já jsem ji taky kupovala použitou, je ještě rok a čtvrt v záruce a koupila jsem ji za tisícovku a přidali nám něco rodiče, dávali jsme ji malému k ročním narozeninám. Jak píše Marry11,malej se do té tříkolky taky zamiloval. Jak píše Marry, super je ta taštička, dám si tam spoustu věcí. Fakt jsem ráda, že jsme ji pořídili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
30.5.10 13:20

my máme taky tříkolku, loni, když malé ještě nechodila, tak jsme ji využili maximálně, letos jsem myslela, že už bude ležet ladem, ale kupodivu se naní povozí stále ráda, hlavně když vidí, že jde s náma ještě někdo a mají ji taky. co se týče šlapátek, tak si myslím, že to musí být hodně náročné ušlápnout, terez to ještě nedává, to si myslím, že na šlapání je mnohem lepší ta, co má ty šlapátka ve středu, tohle je spíše na vození

foto z lonska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.5.10 14:40

My ji nějak nevyužili. Jako malá se v ní dcera vozila asi docela ráda, ale jak měla šlapat, vyměnila ji za to nejmenší kolo s kolečkama. Nemohla to ušlápnout a jenom z toho byla mrzutá. Kolo ušlápne v pohodě od dvou a půl roku. A když se jí šlapat nechtělo, tak jedině motorku-odrážedlo. Tříkolka nám stojí už víc než dva roky ve sklepě. Takže naše zkušenost není dobrá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí