Tříletá chodí v noci k rodičům do postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
22.11.15 11:08
@radkka píše:
Ten chlap živí rodinu, musí makat a může se mu něco stát. Urvaná ženská se může s dítětem válet doma, nemusí řídit, podávat náročné výkony, leda tak zamect a uvařit.

Bacha na feministky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.11.15 11:11

Neděljete z chlapa malé děcko :roll:..
Místo toho, aby prudil, manželku a byl otrávený na dítě, tak prostě, když je hodně unavený, tak si má na noc ustlat jednu noc, v obýváku..
Mě to někdy přijde, že fakt některé, ženské dělají chlap- malé dítě..
U nás manžel taky má náročnou práci s tím, že do 4 jezdi a vyžizuje- kancelář atd. pak dvě, až tři hodiny má fušku a dělá i v sobotu..
Nikdy jsme ho neslyšel nadávat na děti.. Ano, řekne, že se potřebuje vyspat.. tak buď ho nechám v sobotu, neděli, že si vezmu děti a zavřu dveře, aby ho nerušili, nebo jde spát po 8 hodině, nbo v týdnu, když třeba byl 2 letý nemocný a pořád jsem s nim něco řešila, tak se zavřel na noc, dvě do obýváku..
Chce to trochu přemýšlet, ne hned nadávat

Příspěvek upraven 22.11.15 v 11:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.11.15 11:12

@zuzouš třeba já feministka nejsem, ale jako, aby celá rodina chodila po špičkách okolo chlapa, když to jde… jen se zamyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
22.11.15 11:16
@kvaček píše:
@zuzouš třeba já feministka nejsem, ale jako, aby celá rodina chodila po špičkách okolo chlapa, když to jde… jen se zamyslet

Nikdo neříká chodit po špičkách. V ložnici spí rodiče, dítě chce zakladatelka, aby spalo v pokojíčku. Chlap má jasno (jen dedukuju), když držkuje. Kdyby bylo na něm, dítě spí ve svém a hotovo. Matce se to takové řešení nelíbí, fajn, ať si to udělá, jak chce, ale co má co otravovat jiným díky tomu spaní? Může se sama sebrat a odejít do obýváku, dítě může courat do obýváku za ní a všichni budou spokojení. Chlap se vyspí na místě k tomu určeném, dítě si může trajdat za mámou a ta bude spokojená, že nezraní dětský jemnocit.
edit- feministkou jsem nemyslela nikoho konkrétně, to spíš, že mi přišel nešťastně napsaný příspěvek, na který jsem reagovala- že chlap na špici, na ženský nezáleží a je dobrá jen k plotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.11.15 11:20

@zuzouš jasně to chápu, ale to che tu 3 letou uvázat v pokojíku?,tak prostě je to tak, jak to je, má 3 roky, tak prostě vymyslím jinou varinatu…
Já to píšu jak to vidím okolo.. Nikdo se z dětí nehroutí, ale taky se nehroutí z určitého období..
Dítě má tři roky, má období, kdy prostě chodí, tak prostě s manželem mají najít řešení..
Já už to vidím.. Chlap čučí do půlnoci na film a pak se diví.. Pletu se? jeslti ano, tak se omlouvám, ale nedivila bych se a nebo na PC
Manželka půjde spát natrvalo do obýváká a nebo pokojíku a manžel bude napružený, že spolu ani neležní v ložnici
já mámale pocit, že máem to nevyhledává, prostě dítě chodí a co s ním?, Upřímně, mě chodí děti taky, a nevím- uvázat.. nebo jako. Chodí třeba jednou za týden

Příspěvek upraven 22.11.15 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
22.11.15 11:22
@kvaček píše:
Neděljete z chlapa malé děcko :roll:..
Místo toho, aby prudil, manželku a byl otrávený na dítě, tak prostě, když je hodně unavený, tak si má na noc ustlat jednu noc, v obýváku..
Mě to někdy přijde, že fakt některé, ženské dělají chlap- malé dítě..
U nás manžel taky má náročnou práci s tím, že do 4 jezdi a vyžizuje- kancelář atd. pak dvě, až tři hodiny má fušku a dělá i v sobotu..
Nikdy jsme ho neslyšel nadávat na děti.. Ano, řekne, že se potřebuje vyspat.. tak buď ho nechám v sobotu, neděli, že si vezmu děti a zavřu dveře, aby ho nerušili, nebo jde spát po 8 hodině, nbo v týdnu, když třeba byl 2 letý nemocný a pořád jsem s nim něco řešila, tak se zavřel na noc, dvě do obýváku..
Chce to trochu přemýšlet, ne hned nadávatPříspěvek upraven 22.11.15 v 11:13

Mě se zdá, jako bychom četla každá jiný příspěvek zakladatelky… Kdo kde nadává na děti? Muži se stav nelíbí, nemůže spát, je unavený, nevrlý. Žena se snaží na netu najít rady zkušenějších, jak situaci těšit. Hledají nejoptimalnejsi řešení. Jít spát jinam asi napadne každého. To je jako radit někomu, komu špatně jezdí auto, ať chodí po pěšky. Tak může, ano, ale on chce vyřešit, zda by mohlo ještě jezdit a jak na to. Když to nepůjde, zřejmě bude chodit pěšky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.15 11:23

@zuzouš Neříkám, že je chlap na špici, ale madam zmínila rok staré dítě, což předpokládá, že žena je na RD a chlap je živí, to mu jakousi výši dává a zaslouží si, aby s ním bylo zacházeno jako s lidskou bytostí, která se stará, ne jako s dárcem spermatu, který je všem ukradený. Proč tu máme tolik případů, kdy si chlap našel jinou, tu která ho poslouchá, miluje a záleží jí na něm a odešel od fúrie, které byl ukradený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
22.11.15 11:25
@radkka píše:
Ten chlap živí rodinu, musí makat a může se mu něco stát. Urvaná ženská se může s dítětem válet doma, nemusí řídit, podávat náročné výkony, leda tak zamect a uvařit.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
14335
22.11.15 11:28

Já jsem radila- nečučet do půlnoci na filmy a PC, pokud je hodně unavený, jít dřív spát, pokud chce mít klid jednu dvě noci manželka ustele v obýváku, pokud si chce odpočinout, tak ležet dýl v sobotu, neděli- po obědě..
Další variata prodat dítě :mrgreen: Jako co jiného?, Tak mluvíme o 3 leté.. manželka asi taky něni extra nadčená, co ji má tam uvázet..
Může manželka s ní tam spát, ale nech počítají, že si na to dítě zvykne a pak už vůbec samo spát nebude..
Možná bych radila období vydrže a spolupracovat. viz, co jsem napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.11.15 11:30
@Anonymní píše:
Zdravim, meli jsme do 3 let dceru u sebe v loznici. Nyni jsme ji zaridili vlastni pokojicek, kde si hraje a CHCE spat, vecer si tam chce lehnout.
Uspavame ji manzel nebo ja, lehneme si vedle ni a rikame pohadky, nebo proste lezime.

Problem je, ze nekdy mezi 1 rano a 5.30 rano se probudi s placem „tatinkuuuuuu, maminkooooo“ a jde k nam do postele.
Manzel je protivny, ze ho v noci budi (jinak spala celou noc v klidu v loznici s nami).

Ma nekdo napad, co s tim?

Prosim, nepiste mi necitlive navrhy jako „nech ji usinat samotnou“, „vrat ji tam zpatky a nech ji plakat“, to se nestane. Spis me zajimaji citlive a respektujici napady, jak ji privyknout na samostatne spani.

Napadlo me nejaky velky plysak? Pisnicky s nasimi hlasy…?

Budu vdecna za kazdou zkusenost.

Nečtu diskuzi. Zkoušela jsi o tom s ní mluvit? Proč za vámi chodí (zda se bojí, něco se jí zdá) a pak najít nějaké „společné“ řešení?
Mě se už víc jak 2 měsíce budí dvouleťák a buď si přijde sám, nebo ho přineseme, protože má noční děs. Taky si umím představit, že bychom se vyspali lépe. Ale evidentně se u nás cítí v bezpečí, takže mi přijde přirozené, že to pro něj uděláme a může si k nám kdykoliv přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
22.11.15 11:32
@radkka píše:
@zuzouš Neříkám, že je chlap na špici, ale madam zmínila rok staré dítě, což předpokládá, že žena je na RD a chlap je živí, to mu jakousi výši dává a zaslouží si, aby s ním bylo zacházeno jako s lidskou bytostí, která se stará, ne jako s dárcem spermatu, který je všem ukradený. Proč tu máme tolik případů, kdy si chlap našel jinou, tu která ho poslouchá, miluje a záleží jí na něm a odešel od fúrie, které byl ukradený.

Jo a taky je dost případů a troufám si říct, že daleko víc, kdy chlap má veškerý servis, ženská kolem něj chodí po špičkách a on si toho vůbec neváží a navíc si najde nějakou milenku semetriku, která ví, co chce a ho drží zkrátka. :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 22.11.15 v 11:34

• Citovat
  • Upravit
14335
22.11.15 11:33

Jako fakt jsme ráda za chlapa, že je ochotný prostě se domluvit a řešíme takové věci.. Když třeba vidím jedna moje sestřenice, a děti se ji budí několikrát za noc a musí běhat do pokojíku- chlap se vzbudí i tak, moje kamarádka to samé.. tak si říkám, že spát pomalu celou noc a pak, jeslti ta 3 letá usne a spí, že je to luxus, když to porovnám..
Samozřejmě se chlapovi nedivím, ale i tak vyloženě řešení nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
22.11.15 11:36
@kvaček píše:
Jako fakt jsme ráda za chlapa, že je ochotný prostě se domluvit a řešíme takové věci.. Když třeba vidím jedna moje sestřenice, a děti se ji budí několikrát za noc a musí běhat do pokojíku- chlap se vzbudí i tak, moje kamarádka to samé.. tak si říkám, že spát pomalu celou noc a pak, jeslti ta 3 letá usne a spí, že je to luxus, když to porovnám..
Samozřejmě se chlapovi nedivím, ale i tak vyloženě řešení nevidím

Jájsem taky ráda, že jsem vždycky měla partnera, se kterým se dalo domluvit, pokud se potřeboval vyspat, tak šel spát do vany, protože obývák nebyl. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
33005
22.11.15 11:43
@radkka píše:

Povíme si to, až budeš mít dítě. Až se po nevyspalé noci budeš moct celý den válet s dítětem za zadkem.
Matka i otec jsou co do potřeby spánku na tom stejně. Musí se najít kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.11.15 11:46
@radkka píše:

No co by se mu asi tak stalo, maximálně bude mít klávesnici vobtisknutou na držce :mrgreen:
EDIT jo ty nemáš děti? No tak to si ten svůj skvělý výrok pěkně někde zarámuj a přečti, až nějaké mít budeš :jazyk: Tvl emimino, tady se každý s.re do věcí, kterým nerozumí, no že se divím :roll:

Příspěvek upraven 22.11.15 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect