Tříletá se přesunula do ložnice :D

1163
19.1.15 21:58

Tříletá se přesunula do ložnice :D

Ahojky ve spolek,

potřebuji Vaše zkušenosti a rady, jak najet zpět na systém, jakým jsme fungovali dosud. Malé byli v listopadu tři roky, a cca před půl rokem začala blbnout, že je jí smutno a chce hajat u nás, apod. naši mi radili at ji nevyhazujeme, neodstrkujeme a tak během noci nebo k ránu přicházela k nám.. tak to nějak tak šlo a šlo a ted jsme tam, že s námi usíná, spí uprostřed, vejdeme se, o to nejde :D ale jak řekl tatínek.. „nemůže mi ho tam prostě fouknout“ :D :D
Ale to jen na pobavení..
Je to zhruba od té doby, co jsme dali do ložnice tv, a tam se ted naučila navečer si pustit jeden díl Scooby dooa nebo Spongeboba, miluje je, a pak usne..
Vůbec nevím, jak ji přesunout zpět do pokojíčku, chce být zarytě s námi. Třeba ji v deset, jedenáct přenesu ale stejně přijde kolem jedné, když se napije a zjistí kde je, mrška :D

Přitom od narození má svůj pokojíček a nebyl nejmenší problém.
Udělala jsem velikou chybu že jsem ji to dovolila, to vím :(

Děkuji, každá rada dobrá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
19.1.15 22:00

Radu nemám :lol: Trvá to už dva roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.1.15 22:04

Mně už 8apůl, už tam druhé dítě :mrgreen: jinak mě napadlo něco naprosto šílenýho a zoufalýho a nemorálního a hnusnýho a nevím jakého :lol: ale co její televize do pokojíku? Fuj, jen jsme to napsala, jdu zvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.1.15 22:05

Náš syn bude mít tři v dubnu a poslední dobou se v noci vzbudí a řve a chce „spinkat s maminkou“. Došlo to tak daleko, že to tak bylo noc co noc. Taky je od 6m ve svém pokojíčku, navíc tam spí s bráchou :nevim: Takže po nějaké době už jsem měla dost, nevyspím se s ním, potřebuji prostor, už takhle utlačuju manžela :lol: tak když se v noci vzbudil, řekla jsem mu, že k nám nejde. Byla jsem s ním u něj v pokoji a neustoupila jsem. Prostě jsem tam s ním byla, dokud neusnul. Naštěstí pak spal až do rána, takhle pár nocí a zatím zase spí u sebe.Ale co si pamatuju, já jako malá taky hooodně v noci cestovala k našim. Zdály se mi šílený sny :? Náš kluk toho zatím moc nenamluví, spíš nic, takže netuším proč chtěl k nám. Tak jsem se snažila, aby měl pocit jistoty, i když je u sebe, že kdykoli za ním můžu přijít, být s ním atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.1.15 22:06

Jo a na Spongeboba a Scoobyho se kouká taky, ale v obýváku, v županu, jak skončí „pejsek“, tak jde do pyžama a spát…k sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
19.1.15 22:08
@terinka4444 píše:
Mně už 8apůl, už tam druhé dítě :mrgreen: jinak mě napadlo něco naprosto šílenýho a zoufalýho a nemorálního a hnusnýho a nevím jakého :lol: ale co její televize do pokojíku? Fuj, jen jsme to napsala, jdu zvracet.

Taky mě to napadlo, ale nesebrala jsem odvahu to napsat. A nebo zkouknout pohádku normálně v obýváku a pak do své postýlky, ale v noci stejně asi přijde. U nás to trvalo cca od 3 do 5,5 let syna, pak to přešlo, občas se mi zasteskne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
19.1.15 22:11

A já bych ji nechala..v pubertě už ti do postele nepoleze, a ty budeš na tohle období s láskou vzpomínat :srdce: a s manželem se můžete vyřádit jinde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.1.15 22:14
@ivašot. píše:
Taky mě to napadlo, ale nesebrala jsem odvahu to napsat. A nebo zkouknout pohádku normálně v obýváku a pak do své postýlky, ale v noci stejně asi přijde. U nás to trvalo cca od 3 do 5,5 let syna, pak to přešlo, občas se mi zasteskne :oops:

Kliiid, i me to s tou tv napadlo :) ;) jinak souhlas, zkusila bych změnit ten zabehly rituál. Co jít třeba koupit nového partaka do postylky, zachránit chudáka plyšového z regalu a uhrat to na něj, ze by se novy plyšový medvěd do postele s mamou a tatou už nevlezl a samotnýmu by mu bylo v její postylce smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
19.1.15 22:16

Jéééé, ani nevíte, jak se mi ulevilo :D Právě že si udělala pokojíček podle svého, růžový, na stěny Scoobyho, a nespí tam :D střelit se z toho. Taky přemýšlíme o nějaké starší tv s dvdčkem ji tam dát. 21.století, to není tak strašné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
19.1.15 22:21

Kupte ji televizi :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
19.1.15 22:24
@K9Girl píše:
Kupte ji televizi :-)))
:kytka: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
19.1.15 22:27

@Zirafka11 i mě napadlo dát tv, ale měla sem strach to napsat :mrgreen:.ale u nás je to zakázáno, ale potřeba to není. když by bylo, asi bych ji tam taky šoupla :-D
dcera spí od 8 měsíce v podkroví sama. ted bude mít 3 roky. párkrát, když měl manžel noční tak sem ji dovolila se mnou spát, ale když už spal doma, tak musela k sobě a to už se cukala. prostě sme vysvětlovaly a vysvětlovaly(že ona má svůj pokojíček a my zas svůj) ale jednoznačně pomohla oboustranná chůvička. předtím sme měli jen jednosměrnou. a od té doby, když ví že když něco potřebuje tak ji odpovím a každy večer ji ze spod volám dobrou noc tak je klid. no a taky máme doma zaběhlý, že všichni čerti a bubáci jsou zamčení, že sem je sama zamkla daleko v lese a že žádný přijít nemůže, nebo mu dám na zadek. takže se tam ani nebojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.1.15 22:27

My jsme měli podobný problém taky mi malá nechtěla spát sama furt se budila a brečela a chtěla za námi zkoušela jsem jí vysvětlit že je už veliká a půjde do školky a pod… No nakonec ač jsem tomu nechtěla věřit nám pomohla svítící želvička která dělá hvězdičky na zdi, prostě tam najednou spala bez problému a když se občas večer vzbudí tak jí zase zapnu a ona zas sama usne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.1.15 22:31

@Zirafka11
Taky bych ji koupila TV, da se koupit pekna ruzova hello kitty :oops: :lol:
Nasi maji TV v pokojiku, pustenou ji maji jen po veceri|koupani, ve 20h.se vypina pres tyden, ze rano se vstava do skolky.
Rano v 7h.je mame v posteli nastehovane vsechny 3 :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
19.1.15 22:32

Taky jsem o ní přemýšlela :) Má v rohu velkou stojací lampu :) i s tím tlumeným světlem. Nechápu :D

My ted budeme teda pokojík malinko předělávat, jelikož má šíleně velkou postel - zbytečně, a pokojík 4×4,5m, a dvě komody a velkou šatní skříň, takže chceme nějaké poličky a komody úplně do prčic, nemá tam moc místa na hraní, ale tisíce nábytku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí