Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jenny.fields píše:eetel píše:Ne všude se platí
Kdybys byla na tom prvotrimestriálním screeningu, tak bys to asi věděla, protože se platíA to si člověk pamatuje
já neplatila ani ň
jenny.fields píše:eetel píše:Ne všude se platí
Kdybys byla na tom prvotrimestriálním screeningu, tak bys to asi věděla, protože se platíA to si člověk pamatuje
taky jsem platila 1400,– na tom krve mi vzali jak upíři a ten UZ trval asi 30 min než vše přeměřil, jako bonus nám byl schopný už v tom 13tt říct, že čekáme zas holku
kontrolním ve 22tt už jsem nic neplatila
Vera111 píše:jenny.fields píše:já neplatila ani ňeetel píše:Ne všude se platí
Tak to jsi neměla NT screening v prvním trimestru, ale asi něco jinýho..............Toto vyšetření není z veřejného zdravotnictví, tudíž ho pojištovna neproplácí!!!!!!!!!!
Zakladatelko: mě u prvního těhotenství taky nikdo o NT nic neřekl, já se to pak později dočetla z netu…taky jsem byla dost naštvaná. Na tripply jsem už pak byla připravená, věděla o co jde a normálně jsem je odmítla, ten stres jsem prostě prožít nechtěla. V ordinaci mi ale taky nic neříkali o nepřesnosti, vlastně ani o co jde…to jsem si pak vygooglila z těch zkratek.
člověk by se i ptal, ale takhle na začátku kolikrát neví ani na co… ![]()
eetel píše:Vera111 píše:Tak to jsi neměla NT screening v prvním trimestru, ale asi něco jinýho..............Toto vyšetření není z veřejného zdravotnictví, tudíž ho pojištovna neproplácí!!!!!!!!!!jenny.fields píše:já neplatila ani ňeetel píše:Ne všude se platí
Klídeček, šetři vykřičníky
Říkám ti, že na mnoha místech je to bezplatné, protože lékaři/instituce na to mají granty. Byla jsem u Mudr . Břešťáka před třemi roky a zdarma ![]()
eetel píše:Vera111 píše:Tak to jsi neměla NT screening v prvním trimestru, ale asi něco jinýho..............Toto vyšetření není z veřejného zdravotnictví, tudíž ho pojištovna neproplácí!!!!!!!!!!jenny.fields píše:já neplatila ani ňeetel píše:Ne všude se platí
Kdyz ti ho gynekolog predepise (da ti na nej zadanku), tak ho pojistovna proplati
Cestne prohlasuju, ze jsem mela NT screening a neplatila jsem ani n.
eetel píše:
No podle všeho jsem na něm byla, ale ne na tom kombinovaném, který je i skrví a za to se platí
Já ho taky neplatila.Počítám,že tripply mi dělat nebudou,páč jdu na kontr.až v 17 plus tři a dr.nic neříkal.
J8 u kluků neplatila ted u tohohle těhu jo a přišla jsem konečně na to proč…protože u kluků jsem neměla kombinovaný ![]()
Jo třeba Zlínská nemocnice tohle vyšetření proplácí, myslím, že i některé pojišťovny kromě VZP to proplácí. Mě teda 1400,– nepřišlo moc, za možnost ležet 30min. na UZ a dívat se na své dítě, nic mě nestresovalo, hezky jsem si to užívala, byla tam se mnou starší dcera i manžel a mohli vše sledovat taky.
Crystal87 píše:
J8 u kluků neplatila ted u tohohle těhu jo a přišla jsem konečně na to proč…protože u kluků jsem neměla kombinovaný
takže si byla taky jen na screening ultrazvuku? Podle mě jestli vyšel pozitivně ultrazvuk už je pak malé procento že by vyšla špatně krev
Mě brali krev,viděla jsem jak sestřička vypisuje papír pro laborku s titulkem prvotrimestrální screenink a dr mi dělal utz na nt,to bylo ok.No a jsem VZP.Nevím porč se u něj neplatí ale možná pro to že nebude dělat ten tripple
Manžel má myslím OZP tehdy ta sestra na té klinice ( mě dal doktor na výběr nemocnici nebo kliniku reprodukční) a říkala, že kdybych byla u OZP a né VZP, tak těch 1400,– vrátí část myslím
ale zas třeba OZP nepřispívá na otce u porodu, ale VZP jo. Jestli se to teda za ty 3 roky nezměnilo, u druhé dcery už jsem to ani neřešila.