Triple test - v jakém týdnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
4.3.12 19:05
jenny.fields píše:
eetel píše:
Kdybys byla na tom prvotrimestriálním screeningu, tak bys to asi věděla, protože se platí :lol: A to si člověk pamatuje :jazyk:
Ne všude se platí :nevim:

já neplatila ani ň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.3.12 19:10
jenny.fields píše:
eetel píše:
Kdybys byla na tom prvotrimestriálním screeningu, tak bys to asi věděla, protože se platí :lol: A to si člověk pamatuje :jazyk:

taky jsem platila 1400,– na tom krve mi vzali jak upíři a ten UZ trval asi 30 min než vše přeměřil, jako bonus nám byl schopný už v tom 13tt říct, že čekáme zas holku :P kontrolním ve 22tt už jsem nic neplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
4.3.12 19:16
Vera111 píše:
jenny.fields píše:
eetel píše:
já neplatila ani ň

Tak to jsi neměla NT screening v prvním trimestru, ale asi něco jinýho..............Toto vyšetření není z veřejného zdravotnictví, tudíž ho pojištovna neproplácí!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.3.12 19:25

Zakladatelko: mě u prvního těhotenství taky nikdo o NT nic neřekl, já se to pak později dočetla z netu…taky jsem byla dost naštvaná. Na tripply jsem už pak byla připravená, věděla o co jde a normálně jsem je odmítla, ten stres jsem prostě prožít nechtěla. V ordinaci mi ale taky nic neříkali o nepřesnosti, vlastně ani o co jde…to jsem si pak vygooglila z těch zkratek.

člověk by se i ptal, ale takhle na začátku kolikrát neví ani na co… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.3.12 19:27
eetel píše:
Vera111 píše:
jenny.fields píše:
eetel píše:
já neplatila ani ň
Tak to jsi neměla NT screening v prvním trimestru, ale asi něco jinýho..............Toto vyšetření není z veřejného zdravotnictví, tudíž ho pojištovna neproplácí!!!!!!!!!!

Klídeček, šetři vykřičníky :roll: :mrgreen: Říkám ti, že na mnoha místech je to bezplatné, protože lékaři/instituce na to mají granty. Byla jsem u Mudr . Břešťáka před třemi roky a zdarma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.12 19:28
eetel píše:
Vera111 píše:
jenny.fields píše:
eetel píše:
já neplatila ani ň

Kdyz ti ho gynekolog predepise (da ti na nej zadanku), tak ho pojistovna proplati :-) Cestne prohlasuju, ze jsem mela NT screening a neplatila jsem ani n.

• Citovat
  • Upravit
Anibas55
4.3.12 19:29
eetel píše:

No podle všeho jsem na něm byla, ale ne na tom kombinovaném, který je i skrví a za to se platí

• Citovat
  • Upravit
kika 2
4.3.12 19:29

Já ho taky neplatila.Počítám,že tripply mi dělat nebudou,páč jdu na kontr.až v 17 plus tři a dr.nic neříkal.

• Citovat
  • Upravit
27009
4.3.12 19:31

J8 u kluků neplatila ted u tohohle těhu jo a přišla jsem konečně na to proč…protože u kluků jsem neměla kombinovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.3.12 19:31

Jo třeba Zlínská nemocnice tohle vyšetření proplácí, myslím, že i některé pojišťovny kromě VZP to proplácí. Mě teda 1400,– nepřišlo moc, za možnost ležet 30min. na UZ a dívat se na své dítě, nic mě nestresovalo, hezky jsem si to užívala, byla tam se mnou starší dcera i manžel a mohli vše sledovat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.3.12 19:32

Já byla taky v 15 týdnu a vyšly mi v pořádku tak se neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
4.3.12 19:34
Crystal87 píše:
J8 u kluků neplatila ted u tohohle těhu jo a přišla jsem konečně na to proč…protože u kluků jsem neměla kombinovaný :mrgreen:

takže si byla taky jen na screening ultrazvuku? Podle mě jestli vyšel pozitivně ultrazvuk už je pak malé procento že by vyšla špatně krev

• Citovat
  • Upravit
27009
4.3.12 19:34

VOZP taky screening neproplácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.3.12 19:38

Mě brali krev,viděla jsem jak sestřička vypisuje papír pro laborku s titulkem prvotrimestrální screenink a dr mi dělal utz na nt,to bylo ok.No a jsem VZP.Nevím porč se u něj neplatí ale možná pro to že nebude dělat ten tripple

• Citovat
  • Upravit
74217
4.3.12 19:39

Manžel má myslím OZP tehdy ta sestra na té klinice ( mě dal doktor na výběr nemocnici nebo kliniku reprodukční) a říkala, že kdybych byla u OZP a né VZP, tak těch 1400,– vrátí část myslím :think: ale zas třeba OZP nepřispívá na otce u porodu, ale VZP jo. Jestli se to teda za ty 3 roky nezměnilo, u druhé dcery už jsem to ani neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí