Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
IvkaH píše:
Enoulík
Aha no já byla totiž na tom Kombinovaný test - screening Downova syndromu v I. trimestru (tam jsem platila těch 1400,–) a pak Triple test - screening ve II. trimestru(tam už jsem neplatila nic) u obou dětí, ty jdeš asi jen na to druhé tedaKaždý doktor to asi řeší jinak
.
já byla taky v prediku na screeningu, teď jdu na krev na tripl. U toho prvního odběru se nemuselo být na lačno a teď jsem se zapomněla zeptat tak pátrám info ![]()
Můj doktor posílá sem na Prediko nebo do nemocnice, při obou těhotenstvích jsem byla tady na Prediku http://www.prediko.cz/
právě v té nemocnici je screening zdarma
IvkaH píše:Enoulik píše:Jen mi můj gyndař říkal, že než půjdu na tu kliniku na ty testy, tak že se mám před tím vyčurat, že mimi bude líp vidět na tom UZ, jsem udělala, jak říkal, ale jestli to nějak ovlivnilo, mimi bylo vidět krásněAnibas55 píše:super, díky
Na lačno se nemusí, můžeš se normálně nasnídat![]()
Tak to si asi nešla na triple test, ale na ten kombinovaný screening, triple test je jen z krve.
Asi jo v tom 13 to byl asi ten kombinovaný, pak mi něco dělal můj gyndař v 16tt +- a pak znovu na to Prediko v tom 22tt.
Enoulík a který doktor tě vyšetřoval?
IvkaH píše:
Enoulík a který doktor tě vyšetřoval?
ve 13 Kovalčík a ve 20 půjdu taky k němu, minulé těhu jsem měla u obou Poláka
@eetel píše:
Tak to jsi neměla NT screening v prvním trimestru, ale asi něco jinýho..............Toto vyšetření není z veřejného zdravotnictví, tudíž ho pojištovna neproplácí!!!!!!!!!!
Asi pozde to tady ted psat, ale treba do diskuze jeste nekdo zavita, tak jako ja. Ruzne pojistovny hradi a nehradi ruzne zakroky a zalezi u jake pojistovny jste. Jsou pojistovny, ktere maji smlouvu se zarizenimi a proplaci 1.trimestalni screening a jsou pojistovny, ktere neproplaci. Takze pokud nekdo platil a jiny ne, tak asi vsichni nemame stejnou pojistovnu.