Triple test - v jakém týdnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
5.3.12 12:11
IvkaH píše:
Enoulík
Aha no já byla totiž na tom Kombinovaný test - screening Downova syndromu v I. trimestru (tam jsem platila těch 1400,–) a pak Triple test - screening ve II. trimestru(tam už jsem neplatila nic) u obou dětí, ty jdeš asi jen na to druhé teda :think: Každý doktor to asi řeší jinak :nevim: .

já byla taky v prediku na screeningu, teď jdu na krev na tripl. U toho prvního odběru se nemuselo být na lačno a teď jsem se zapomněla zeptat tak pátrám info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.3.12 12:14
Můj doktor posílá sem na Prediko nebo do nemocnice, při obou těhotenstvích jsem byla tady na Prediku http://www.prediko.cz/

právě v té nemocnici je screening zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
5.3.12 12:18
IvkaH píše:
Enoulik píše:
Anibas55 píše:
Na lačno se nemusí, můžeš se normálně nasnídat :D
super, díky :potlesk:
Jen mi můj gyndař říkal, že než půjdu na tu kliniku na ty testy, tak že se mám před tím vyčurat, že mimi bude líp vidět na tom UZ, jsem udělala, jak říkal, ale jestli to nějak ovlivnilo, mimi bylo vidět krásně :think: :D

Tak to si asi nešla na triple test, ale na ten kombinovaný screening, triple test je jen z krve.

• Citovat
  • Upravit
74217
5.3.12 12:21

Asi jo v tom 13 to byl asi ten kombinovaný, pak mi něco dělal můj gyndař v 16tt +- a pak znovu na to Prediko v tom 22tt.
Enoulík a který doktor tě vyšetřoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
5.3.12 13:06
IvkaH píše:
Enoulík a který doktor tě vyšetřoval?

ve 13 Kovalčík a ve 20 půjdu taky k němu, minulé těhu jsem měla u obou Poláka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
16.2.13 12:05
@eetel píše:
Tak to jsi neměla NT screening v prvním trimestru, ale asi něco jinýho..............Toto vyšetření není z veřejného zdravotnictví, tudíž ho pojištovna neproplácí!!!!!!!!!!

Asi pozde to tady ted psat, ale treba do diskuze jeste nekdo zavita, tak jako ja. Ruzne pojistovny hradi a nehradi ruzne zakroky a zalezi u jake pojistovny jste. Jsou pojistovny, ktere maji smlouvu se zarizenimi a proplaci 1.trimestalni screening a jsou pojistovny, ktere neproplaci. Takze pokud nekdo platil a jiny ne, tak asi vsichni nemame stejnou pojistovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí