Tříselná kýla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
21.12.13 21:45

Holky mě by zajímalo, jestli ta kýla má vliv na to bříško? Jestli třeba o té operaci bude líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
21.12.13 21:55

@ksica Kýla na bolest bříška u malých mimin moc vliv nemá. Koliky přejdou s věkem. Chce to jen vydržet, dávat něco na na upravení stř. mikroflory (probiotika, sab simplex atd) a kýlu v případě výhřezu zatlačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
21.12.13 22:10
@ksica píše:
Holky mě by zajímalo, jestli ta kýla má vliv na to bříško? Jestli třeba o té operaci bude líp?

Já věřím že se to po té operaci zlepší :think: on je to teď začarovaný kruh, prcka rozbolí bříško a jak začne plakat, začne vylézat ta kýla, což je nepříjemné, bolestivé. No a čím víc pláče, tím víc to vylézá a bolí…až se to odoperuje, tak se to určitě zlepší :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.12.13 22:10

Mě právě příjde, že je to jen horší a horší a místo, aby bolesti ubývaly, tak přibývají a koliky mu začly s tou kýlou…Už jsme fakt zoufala, dneska pláče skoro celý den :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
21.12.13 22:16
@eshta píše:
Kluk byl na sále přes hodinu.

Kde vás operovali :?: To to měli hotové docela rychle :palec: Naše malá byla poprvé na sále taky asi hodinu, podruhé jí přivezli asi po 2,5hod. :zed: to už jsem byla nervozní jak pes a je teda fakt že narkózu snesla podstatně hůř než poprvé :?
Jinak operovaná byla v Thomayerově nemocnici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
21.12.13 22:24
@ksica píše:
Mě právě příjde, že je to jen horší a horší a místo, aby bolesti ubývaly, tak přibývají a koliky mu začly s tou kýlou…Už jsme fakt zoufala, dneska pláče skoro celý den :,(

A jseš si jistá že ho bolí bříško :?: nebolí ho právě ta kýla :?:
Já jsem si taky myslela že malou berou prdíky, ale doktorka mi říkala, že plakat může právě kvůli tomu, že je jí nepříjemné jak se jí ta kýla tlačí ven :think: a s tím bohužel nic neuděláš :hug:
Moc dobře vím jaké to je, když dítko propláče celé dny a noci :hug: tak se drž a věř že bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
21.12.13 22:33
@ksica píše:
O jej :( mě doktorka říkala, že bych to poznala tak, že by zvracel a plakal a plakal.

Tyhle rady doktorů :roll: ještě teď se oklepu, když si na to vzpomenu :zed:
Jeden doktor mi řekl: uskřinutí poznáte, kýla bude tvrdá, dítko bude plakat a bude nervózní
Druhý doktor : uskřinutí poznáte, dítko bude mít horečku, kýla bude tvrdá, bude plakat a začne zvracet :think:
Třetí doktor: no když začne zvracet, tak to už je pozdě, to by přišla o vaječník, to musíte přijet dřív :zed:
Ale jak jsem to asi měla poznat když malá řvala od ráno do večera, to mi nikdo neřekl :zed:

A dovršila to taková stará doktorka, když jsem si postěžovala že malá neustále pláče : přebalte jí, nakrmte jí a nechte jí řvát, jinak z vás bude otrok :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.12.13 22:54

Mě právě doktorka říkala, že je to začarovaný kruh s tou kýlou a břichem. Bývá hodně nafouklý a kroutí se a propíná, tak si myslím, že je to bříškem.¨A jak se kroutí, jde slyšet jak mu to škrunká v té kýle. Právě si říkám, že když má to střívko venku, tak pak má špatné trávení a odchod prdíků
Operace říkali, že by měla trvat 15-30minut, tak jsem zvědavá. S tím poznáním toho uskřinutí, to je fakt dobré, co doktor to názor a právě jak píšeš, jak to poznat, když pořád pláče. A říct nechat vyplakat, právě mimča s kýlou, by se neměli nechat plakat. Děkuju za podporu, je to opravdu k uzoufání, někdy už brečím s ním, jak je toho na mě moc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
22.12.13 20:20
@ksica píše: Děkuju za podporu, je to opravdu k uzoufání, někdy už brečím s ním, jak je toho na mě moc :,(

Někdy je toho na člověka hodně, ikdyž má dítko zdravé :think: natož když pak dítko marodí :(
Moc dobře vím, jak ti je, prožívala jsem to samé. To zoufalství a bezmoc, když malá furt jen řvala :roll: strašně jsem toužila po tom, aby mi někdo poradil co dělat, aby malá tak neplakala, bohužel všechny rady k ničemu :zed: jednou když malá zase měla svůj den, tak za mnou přišla má sestra, s tím že mi poradí, když už sama má dvě děti, že už ví co a jak… samozřejmě se nezadařilo a asi po půl roce mi přiznala, že od nás odcházela s depkou, že tohle kdyby měla doma, tak to nevydrží :mrgreen:
Já jsem po půl roce s naší malou prohlásila, že žádný další dítě nechci, že už bych to znova nedala. jenže časem člověk trochu zapomene, takže jsem si druhé pořídila a musím říct že to je snad za odměnu :srdce: první měsíce jsem o něm skoro nevěděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
22.12.13 20:53
@manisa píše:
Kde vás operovali :?: To to měli hotové docela rychle :palec: Naše malá byla poprvé na sále taky asi hodinu, podruhé jí přivezli asi po 2,5hod. :zed: to už jsem byla nervozní jak pes a je teda fakt že narkózu snesla podstatně hůř než poprvé :?
Jinak operovaná byla v Thomayerově nemocnici :think:

Byl operován v cizině. A prý to trvalo tak dlouho kvůli tomu uskřinutí. Druhé dvojče v jeho 2letech jako plánovaná operace v Amedu (P4 Budějovická). Za cca 40min byl venku (tříselná kýla, hydrokéla) a hned jsme si ho odvezli domů, zákrok byl ambulantní. To bylo super! S prvním jsem byla 4 dny po operaci v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
22.12.13 21:01

@ksica Pláč při uskřinutí poznáš- je jiný, jakoby víc bolestivý..asi bys to poznala dobře, pokuď ti normálně hodně brečí. Uskřinutí pak bolí miminko opravdu hodně, takže brečí trochu jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.12.13 22:02

Manisa.-))) já taky říkám, že o druhým dítěti nechci ani slyšet :D navíc mám strach, protože malý se narodil dříve, ale tak uvidíme-)))
Děkuji holky za info, dám ak vědět jak jsme dopadli a budu doufat, že bude dobře a začnem chodit normálně spát.-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.3.14 12:08

Tak operace za náma a musím říct, že malý se teda zlepšil, je veselejší, na bříšku už vydrží déle a líbí se mu, už na něm nepláče. Ale kadění se nám nespravilo, teď jsme začli s příkrmy, takže pořád nekadí sám. Jediný problém, že od nemocnice mi špatně spí, pořád sebou šije a šermuje a teď ho nemůže nikdo hlídat, jak odejdu tak řve i 2h v kuse a jak se vrátím tak je spokojený, tak nevím jestli by to mohla být separační úzkost, říká se, že to bývá později, ale někde jsem četla že i v 6 měsící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
2.11.14 17:34

Holky obnovuji diskuzi
Prosim dcera 2,5 roku triselna kyla velikosti vejce, zatim se vraci zpet, ale hitra jedem k peditrovi pro doporuceni a pak do Motola
Ale mam to daleko chci se zeptat na tech chir. ambulancich musime byt objednany? nebo jste tam proste prijeli a vzali vas
Dekuji moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.11.14 17:58

My byli objednaní, všude je to jiné, zkuste zavolat a uvidíte, co vám řeknou.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí