Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@novalgi no naše doktorka mi dávala doporučení se slovy, kdyby vás chtěli objednat za týdny, tak řekněte a já vás pošlu jinam. Nakonec nás objednali hned za týden. Takže asi tak, mají toho moc. Ale jestli jste akutní, tak je to třeba jiné. Hned ráno tam zavolej, čísla jsou dohledatelný.
Hm no je to fakultka měli by brát bez objednani
pracuju tam ale ted jsem na matersky tak nevim
myslela jsem ze ty co byl operovany v Motole tak poradi ![]()
@Sibyla0 píše:
@novalgi no naše doktorka mi dávala doporučení se slovy, kdyby vás chtěli objednat za týdny, tak řekněte a já vás pošlu jinam. Nakonec nás objednali hned za týden. Takže asi tak, mají toho moc. Ale jestli jste akutní, tak je to třeba jiné. Hned ráno tam zavolej, čísla jsou dohledatelný.
Objednli vas za tyden na operaci? nebo za tyden do ambulance?
@novalgi do chirurgické ambulance. Ale nebyla to kýla, ale patřilo to do stejné ambulance. Zavolej tam hned ráno a máš to.
@novalgi
tak ako no name cekacka na termin cca 6tyzdnov..cez znameho som mala termin za 2 dni..maju tam toho moc, bez objednania-NEAKUTNY stav nevezmu..
cinkni si tam rano, popis situaciu a uvidis co sestricka vymysli..
alebo nech Ta tam objedna pediatricka, treba zaridi drivejsi termin..
@miisenka zavolam tam
Pracuju v Motolena jinem detskem oddeleni, jented jswm na materske
Dekuji za info
Byla jste s ditetem nq pokoji?
Ja vubec nevim jak to na ty chir chodi, u nas na aru nesmi byt nikdo, ale na chir by snad melo byt uzpusobeno aby tam byla matka s ditetem ne?
@novalgi píše:
@miisenka zavolam tam
Pracuju v Motolena jinem detskem oddeleni, jented jswm na materske
Dekuji za info
Byla jste s ditetem nq pokoji?
Ja vubec nevim jak to na ty chir chodi, u nas na aru nesmi byt nikdo, ale na chir by snad melo byt uzpusobeno aby tam byla matka s ditetem ne?
ja som tam nelezela, nebola potreba.
ale na standartnom oddeleni je moznost byt s dietatom na izbe, toho by som sa nebala..ale vsetko vysvetlia sestry v ambulancii,event.Dr.
Ak mozem doporucit, objednaj sa k Dr. Vyhnankovi alebo Frycovi-su velmi sikovny…
ale ako sestra z ARK by si to mala vediet..
@miisenka ja bych chtela Snajdaufa
ale to nehrozi na obyc kylu, tak to nehrotim
Ja uz jsem 3roky doma a clovek zapomene ani bych tomu neverila kolik jmen mi vypadlo
@novalgi
tak Snajdaufa som ani nespominala na triselku, to fakt nehrozi..
Vyhnanek je taky Snajdauf na bricho a tieto veci okolo, tiez som k nemu s ditetem chodila..
a tiez som motolska.. ![]()
@miisenka píše:
@novalgi
tak Snajdaufa som ani nespominala na triselku, to fakt nehrozi..
Vyhnanek je taky Snajdauf na bricho a tieto veci okolo, tiez som k nemu s ditetem chodila..
a tiez som motolska..
Ja mela vzdy rada Kocmichovou ta byla uzasna
Jo Vyhnanek to jmeno znam, ale jak vypada uz si nepamatuji
Ja zitra rano hned zavolam
Jsem z toho spatna cela rozhozena, ted porad nejaky problemy a pak vrchol vseho jeste kyla, vim, ze je to prkotina svym způsobem, ale dotyka se me to jak kdyby to bylo ja nevim co
Kdyz si motolska necham si poradit
@novalgi píše:
Ja mela vzdy rada Kocmichovou ta byla uzasna
Jo Vyhnanek to jmeno znam, ale jak vypada uz si nepamatuji
Ja zitra rano hned zavolam
Jsem z toho spatna cela rozhozena, ted porad nejaky problemy a pak vrchol vseho jeste kyla, vim, ze je to prkotina svym způsobem, ale dotyka se me to jak kdyby to bylo ja nevim co
Kdyz si motolska necham si poradit
pani doktorku nepoznam.. ![]()
Vyhnanek je sympatak, kludny, rozvazny, chytry a sikovny..
to ako sa citis chapem, tiez mam taky pocit obcas, ked sa na dieta nabaluje vsetko.. ![]()
@miisenka jj i kdyz jsem v praci videla daleko daleko horsi ted me u myho rozhodi i kyla a najednou nevim jak to chodi ![]()
Dekuji za rady
Kde delas?
@novalgi píše:
@miisenka jj i kdyz jsem v praci videla daleko daleko horsi ted me u myho rozhodi i kyla a najednou nevim jak to chodi
Dekuji za rady
Kde delas?
tiez som na MD, a predtym COS..
@miisenka píše:
tiez som na MD, a predtym COS..
No vidis jsem uz uplne blba
Cos mi nic nerika