Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z čeho si chceš vlastně vybírat? Jeden nepoužitelný ( jen na sex ) a k druhýmu jsi nepoužitelná ty.
S oběma budeš nešťastná. U jednoho, že Tě nemiluje, u druhého, že Ty nemiluješ jeho. Najdi si muže, kterého budeš milovat, on Tebe a bude tam sex. přitažlivost.
Pro tebe určitě ten první nevěrník. Jste pro sebe jako stvoření. Druhý si zaslouží milující a věrnou ženu.
Jinak nechápu co řešíš, proč chceš vybírat mezi mužem kterého nemiluješ a mužem který nemiluje tebe. Proč si nenajdeš někoho nového kde bude vše.
@Kutil Tom píše:
Kdepak, je to marné, rošťák se zlým kukučem prostě vede![]()
![]()
![]()
Přesně. Nepoužitelný a neschopný trotl. Pak jí dá ještě sem tam po hubě a to bude teprve to pravý vzruso. Nezapomene se kvůli němu nabrat půjčky a pak bude dalších x let plakát, jakej to byl hajzl, ale tam byli ti motýlci přeci!
Nezažila jsem to, ale už dlouho vím, že postavit vztah na sexu (i když kur. evsky dobrém) je pro vztah a život málo. Ale taky vím, že jde najít muže, který je spolehlivý, fér, žádný křivák a se kterým funguje chemie s dobrý sex. Pravda, nečekají na každém rohu ale z tvého výběru bych nešla ani do jednoho.
@terien píše:
Nezažila jsem to, ale už dlouho vím, že postavit vztah na sexu (i když kur. evsky dobrém) je pro vztah a život málo. Ale taky vím, že jde najít muže, který je spolehlivý, fér, žádný křivák a se kterým funguje chemie s dobrý sex. Pravda, nečekají na každém rohu ale z tvého výběru bych nešla ani do jednoho.
Inspiraci lze najít ve staletí osvědčených klasických dílech, maně mě napadá jedna (volná) hláška z jednoho nejmenovaného díla, něco jako „Pana hraběte de Gercourt si vezmu za manžela a pana rytíře Dancenyho si nechám jako milence“
![]()
Ani jeden, s oběma se budeš akorát trápit. Nech oba být a najdi si někoho jiného.