Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Božidara18 píše: Více
Vibrátory si můžeš koupit přes net, anonymně. Pokud máš takový problém, do těch vibratoru bych peníze obětovala. Proč to nezkusit, vždyť ti to může zachránit sexuální život, partnerský život…
Trpěla jsem tím skoro 13 let, vím jak se cítíš a jak to bolí. Manžel o hodně přicházel a měla jsem strach ze mě kvůli tomu i opustí samozřejmě jsme dělali jiný věci. Jednou když jsem chtěla otěhotnět jsem to musela protrpět a dostal se do mě, sice ne celý ale dostal a na poprvé jsem otěhotněla.
Pak po porodu to samo vymizelo jen občas že začátku, dnes už vím co je to milování
zkoušela jsem i sama dilatace taky asi pomohlo držím pěsti ![]()
@Božidara18 píše: Více
Taky mě napadl vaginismus, a nebo ještě chronický zánět močáku nebo kvasinky, já to mám stejně, nikdy mi sex nevadí ale když mám kvasinky nebo zánět močáku tak to poznám právě hned díky sexu - začne mě píchat průnik přítele dovnitř a to i jen jeho špička - a hned poznám o co gou. Možná zkusit si udělat stěr z močáku nebo koupit ty globule co se zavádí dovnitř? Ty jsou na kvasinky. Zrovna dnes jsem si pro ně jela po asi 2 letech do lékárny - 31. Týden těhotenství a přišly na mě asi před 2 dny, je to bolest hrozná, člověk se nemůže vyčurat, ani když pořádně tlačí nic z něho nejde, pipina svědí a pálí, když už se teda podaří čůrat tak pálí i ten tenký čůrek - no je to na hlavu. Nesnáším to. ![]()