Trpím během sexu - zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
398
2.9.25 09:39
@Božidara18 píše: Více

Vibrátory si můžeš koupit přes net, anonymně. Pokud máš takový problém, do těch vibratoru bych peníze obětovala. Proč to nezkusit, vždyť ti to může zachránit sexuální život, partnerský život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
8.9.25 15:42

Trpěla jsem tím skoro 13 let, vím jak se cítíš a jak to bolí. Manžel o hodně přicházel a měla jsem strach ze mě kvůli tomu i opustí samozřejmě jsme dělali jiný věci. Jednou když jsem chtěla otěhotnět jsem to musela protrpět a dostal se do mě, sice ne celý ale dostal a na poprvé jsem otěhotněla.
Pak po porodu to samo vymizelo jen občas že začátku, dnes už vím co je to milování :srdce: zkoušela jsem i sama dilatace taky asi pomohlo držím pěsti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.25 02:18
@Božidara18 píše: Více

Taky mě napadl vaginismus, a nebo ještě chronický zánět močáku nebo kvasinky, já to mám stejně, nikdy mi sex nevadí ale když mám kvasinky nebo zánět močáku tak to poznám právě hned díky sexu - začne mě píchat průnik přítele dovnitř a to i jen jeho špička - a hned poznám o co gou. Možná zkusit si udělat stěr z močáku nebo koupit ty globule co se zavádí dovnitř? Ty jsou na kvasinky. Zrovna dnes jsem si pro ně jela po asi 2 letech do lékárny - 31. Týden těhotenství a přišly na mě asi před 2 dny, je to bolest hrozná, člověk se nemůže vyčurat, ani když pořádně tlačí nic z něho nejde, pipina svědí a pálí, když už se teda podaří čůrat tak pálí i ten tenký čůrek - no je to na hlavu. Nesnáším to. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí