Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj…chci se zeptat ma nekdo zkusenost s timto „zazrakem“? Hledam make up co by nevypadal jak maska a co si budeme vykladat maly miluje reklamy a dnes jsem zahledla i teleshoping
jsem vsak skepticka a moc se mi necche verit, ze by to byl az takovy zazrak za ty prachy.
Predem dekuji vsem co maji nejakou zkusenost. ![]()
Teleshoping mě většinou nechává chladnou ale tenhle make-up mi nedá spát:D chtěla bych ho taky vyzkoušet tak doufám že se někdo ozve!:)
Já bych to nekupovala, podle mne kryje úplně stejně jako běžný make-up, pokud jste si třeba vsimly, tak ta baba, co to prezentuje, si umejvá úplně jinou část ruky, než na jaké má tu jizvu a pak jak to bezvadně kryje. Taky nechápu, proč někdo zakrývá tetování. Když už se necham tetovat, tak to přece pak nezakrývám, ne
a make-up je prostě lepší vyzkoušet na své vlastní kůži podle tónu a typu pleti.
Pracují v kanceláři, kde se tyto makeupy a všechny různý blbostí bali a narovinu vám reknu, ze je to zbytečné vyhození penez ![]()
Tak to je docela škoda, ale díky za upřímnost:) zajdu proste do DM jako vždy:D Mamka si pořídila to clonítko do auta a říkala ze je to jako koukat v mlze a maximálně me fascinují potící legíny, to musí být vážně hnus, být v mokrých legínách (ale nemám zkušenost nechci kritizovat)