Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Máte prosím někdo zkušenosti s trvalou depilací třísel a podpaží? Pořád přemýšlím, že bych si to nechala udělat. Jestli by se to vyplatilo? Ale nemám okolo sebe lidi, kteří by mi poradili. Jestli jste si to některá prosím nechávala dělat, napište mi, jak jste spokojeny a jakým způsobem vám to dělali. Předem moc díky.
Ahoj,
já si teda nenechávala depilovat třísla,ani podpaží, ale horní ret.
Byla jsem na laseru.
Nic to není, jen to štípne, a chvíli to je zarudlé. Jen se tam musí chodit častěji, protože každý chloupek je v jiné fázi růstu. Já jsem tam už byla posedmé.
Přečti si tuhle diskusi .
Ahoj,
kamarádka chodí na trvalé odstranění chloupků laserem - třísla, podpaží, ruce.Už za to dala 70.000,–
Musí tam jít ještě párkrát,aby už to byl konečný výsledek.No, celkem drahá sranda ![]()
pá Yasmin
Ahojky
ja chodim co tri tydny na brazilskou depilaci a ruce, nohy si trham doma sama voskem. ![]()
A jsem spokojena:)
T.
Anonymní T: můžeš napsat, jak to probíhá a kolik to stojí? Díky!
Taky by mě zajímaly bližší informace - kolik to stojí, kde to dělají a jestli to bolí. Předem moc díky.
Ahoj holky,
já jsem zase nedávno četla o depilaci cukrovou pastou (body sugaring), sice to není trvalá depilace, ale má vydržet 8-10 týdnů a je určená pro všechny partie
. Cenu bohužel neznám.
Nevíte o tom některá víc? Díky ![]()
info na: http://www.salony.cz/…i/clanek.php?…
seznam salonů, kde to dělají: http://www.cukrovapasta.cz/index1.htm - adresář
Ahoj,
já jsem podstoupila laserovou depilaci třísel před 1,5 rokem. Byla jsem na třech sezeních, stálo mě to asi 10 tis. Kč. Ještě by tam asi bylo třeba několikrát přijít, ale už se mi do toho nechtělo víc investovat (myslím že od 5. návštěvy je to už za snížený poplatek - místo 3200 jen 500 Kč).
I s odstupem času jsem ráda, že jsem tam šla - ne že bych neměla na tříslech ani jeden chloupek, nějaký i nadále rostou, ale je jich o dost míň a taky jsou takový slaboučký. Určitě nejsem jediná, které dělala oblast bikin dost problémy - po holení nebo depilaci chloupky zarůstaly, tvořily se červené pupínky, takže je to fajn, že už tyhle problémy nemám.
Takže moje zkušenost s laserovou depilací je pozitivní, jen kdyby to nebylo tak drahé, hned bych se vrhla i na podpaží.
Veronika
ahojte,
já podstoupila už celkem 5 laserů a jsem tím naprosto nadšená. Jsem od přírody hodně chlupatá a zároveň mám citlivou kůži či co, takže jakékoliv holení, trhání a tak končí zarostlými chlupy a zvlášť v oblasti bikin mi naskakují naprosto hrůzostrašný boláky, nehojící se, podebraný, prostě děs! Na tříslech jsem byla 3× (celkem cca 10 tisíc), na čtvrtý sezení už jsem nešla a místo toho jsem šla 2× (zatím) na lýtka. Lýtka stojí cca 6 tisíc za jedno sezení. No teda sezení - probíhá to tak, že přijdete, pokud chcete znecitlivující krém, tak přijdete o půl hodinky dřív, namažou vám ta určitá místa krémem, zabalí do fólie a můžete jít na půl hodiny na kafe
Krém stojí cca 300Kč. Vůbec to s ním ale necítíte, takže zvlášť na třísla podpaží atd. doporučuju. Pak si lehnete a oni vám vystřelují takovou pistolkou laser do kůže, malinko to štípe, ale normálně se u toho dá bavit. Mám pocit, že jedno vystřelení stojí 3Kč. Takže když třeba už jdete na víc partií na čtvrté sezení, tak se cena nepočítá za celou partii, ale za počet výstřelů toho laseru. Aspoň tak mi to paní říkala, na čtvrtým sezení jsem ještě nebyla. Pokud máte světlou pokožku a tmavé chlupy, tak vám bohatě stačí 3 sezení a takřka nic nevyroste už nikdy! Je to požehnání pro chlupatice. Já se chystám ještě na stehna a ruce. Drahé to je, ale pokud ušetříte jen trochu peněz, tak to fakt stojí za to. Navíc to můžete absolvovat nejlépe neopálené (ten laserový paprsek vyhodnocuje barvu - světlost mezi pokožkou a chlupem, čili čím bělejší budete, tím líp) po zimě na jaře, čili víc jak 2× za rok to nestihnete a to už se pár tisíc našetřit dá, ne? Kdybyste měla k tomu některá jakékoliv dotazy, napište mi na tynucha@centrum.cz, na tomhle serveru bývám jen občas když mě chytnou děti ![]()
Ahoj, už 5 let chodím na depilaci cukrovou pastou - obočí, podpaží a na brazilku (brazilka je název pro depilaci třísel + všech ostatních chloupků kolem, tedy na celém genitálu, nemusí to být úplně „do hola“, ale nechává se většinou nějaký proužek).
Je to úžasná věc, například u obočí se mi nikdy nepodaří vytrhat pinzetou všechny chlupy (tedy i takové to chmíří kolem obočí), cukrová pasta vytrhá všechno. Téměř vůbec to nebolí, ani při první depilaci.
Podpaží ze začátku bolelo, ale teď už o tom vůbec nevím. Vytrhané chlupy v podpaží vydrží cca 14 dní, po 14 dnech je nutné jít na další trhání (a tak pořád dokola), chlupy postupně slábnou, ale rostou pořád.
Brazilka bolela opět při prvních návštěvách, na depilaci je potřeba chodit 1× za měsíc. Platí opět to samé co u podpaží, čím častěji se depiluje, tím více chlupy slábnou a je jich méně, ale rostou pořád a na depilaci se musí chodit stále.
Já platím za depilaci cukrovou pastou obočí, podpaží a brazilku kolem 720 kč.
V případě zájmu mohu dát kontakt na paní, která depiluje profesionálně (mám ověřeno již několik let).
Pa Lenka. - lego77@centrum.cz
Ahoj,
já mám zase dobré zkušenosti s IPL depilací. Byla jsem zatím na tříslech. Nebolí to vůbec, jen je to takový teplý pocit. Co mě velmi mile překvapilo, po první aplikaci jsem si mi neudělaly žádné boláky a kůže v těchto místech nebyla vůbec citlivá. Už z toho samotného mám fakt radost, protože po oholení jsem druhej den trpěla jako zvíře. Byla jsem už 3× a neroste mi tam téměř už vůbec nic. Za 3 ošetření jsem dala 6.000,– a jsem spokojená. V salonu slim&Go jsem spokojená s profi personálem a prostředími cenou. Máte s tím někdo taky nějakou zkušenost?
Já na brazilskou depilaci a depilaci cukrovou pastou taky nedám dopustit. Laseru se docela bojím, je to přeci jenom větší zásah do pokožky, než depilace.
Ahoj,
taky se chystám na ipl depilaci, ale dost se stydím.. nevím jak se tam chovat, či roztáhnout nohy na neznámou paní ![]()
Holky, příští pátek jdu poprvé na IPL depilku lýtek a podpaží. Strašně se těším, protože od 12ti let jsem chlupatá jako orangutan
Jen doufám, že to bude mít účinek, jelikož ještě kojím syna /už je mu ale přes rok, tak doufám, že se hormony už zklidnily/.
Nemáte některá zkušenost s touto depilací při kojení? poradíte? děkuju
***@centrum.cz