Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
po jaké době jsi chodila na jednotlivé depilace? Jakou pastou tě depilovali, nebo tě depilovali něčím jiným? Díky
A proto jsem si koupila domu domácí laser o Rio-Beuty. Stál 14 000 a už jsem téměř bez chloupků, celý i přítel a mamka
Navíc nikam nejezdím. Předtím jsem nechala skoro stejnou čístu na brazilce v salonu a ještě jsem nebyla upně jak miminko ![]()
@bonanza píše:
Taky by mě zajímaly bližší informace - kolik to stojí, kde to dělají a jestli to bolí. Předem moc díky.
Nebolí, jenom to trochu štípne. V dobrém salonu ti dají i anestezii za příplatek a pak necícíš vůbec nic, jenom trochu teplo. Dá se koupit i k domácímu laseru v lékárně.
Ahojte, protože mi tu a tam někdo píše a ptá se, jak jsem na tom po 6 letech po laseru - vizte můj příspěvek na předchozí straně (Anonymni 13.06.07 10:4) - tak to rovnou napíšu sem, ať se mě nikdo na nic už neptá
Po 6 letech od prodělaného laseru chloupky stále nevyrostly, troufám si říct, že ani jeden! ale změřený to nemám, takže realisticky - vyrostlo zpět max.10%. Mám navíc už i bohatou zkušenost s IPL, prošla jsem několikrát půlroční sezení (vždy cca 5× po 4 týdnech) a můžu s čistým svědomím říct, že IPL je nanic, resp. na tmavé chloupky a světlou pleť dobrý, vypadá to a ten měsíc to neroste, ale musí se jít znovu a znovu a zvlášť v létě je to problém, protože nelze IPLkovat ani trochu opálenou pokožku. No a než do zimy vyblednete, tak jste zase chlupaté co zákon káže. Alespoň u mě to tak platilo. I u toho zmiňovaného Andersena jsem byla cca 4× a není to tím, že by byli neschopní, ale to IPLko se tak prostě chová normálně, chlupy odpadnou, ale musíte na to chodit pravidelně furt každý měsíc a po půl roce nechození jste opět na startovní čáře. Andersen za to nemůže
Bohužel na stehna a ruce, na která jsem chtěla jít na laser jsem už nenašetřila, proto jsem to řešila tím IPLkem, ale fakt to nikam nevede, takže za mě - jedině laser ![]()
Varuji: WELLNESS U ANDERSENA V BRNĚ, SLOVÁKOVA 8
Výsledek žádný! Jen vyhozené peníze…A nekvalitní práce-šetří každý šot, takže vám epilují jen část oblasti, kterou si zaplatíte. Takže nakonec Vám nohy udělají jen částečně. Ale vlastně je to jedno, protože to zase doroste. Mám černé chlupy a jsem blondýna. Byla jsem tam 8× a nic! Zprvu něco(co ráčivě vyepilovali!)odpadlo, ale zase se to vrátilo zpět a udělaly se mi nějaké flíčky na nohách-musíte se pořádně chránit před sluncem po ošetření…Fakt nebezpečný!!