Trvalý příkaz, storno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@ka2ka píše:
Jde to zrušit
Takže proti slovu že částku odeslala, nic nezmůžu? Nebo jak můžu řešit teď?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nijak, prostě, dokud nepřijde, tak to bereš jako, že to zaplacené není. Tečka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaká fotka odeslané platby nemá žádnou váhu a hodnotu. Prostě ty to na účtu nemáš a to je vše. Nemáš připsáno takže není zaplaceno. Tak bych to sdělila druhé straně.
Fotka odeslané platby se dá padělat (upravit), platba se dá stornovat. Takže dokud tobě nic nedorazí tak není zaplaceno. Orgány nezajímají fotky, jediné co má váhu je složenka (ta se nedá stornovat) a nebo potvrzení o vkladu na účet v bance (opět, nejde upravit a stornovat).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, nepřišli mi domluvené peníze na účet. V bankách prý problém není. Byla mi zaslána fotka odeslané platby. Lze odeslanou platbu vystornovat, zrušit? Cítím ve vzduchu nějaký podraz totiž. Popřípadě jak řešit když nezaplatí?
Da se. Jak pisou vyse, dokud nejsou na vasem uctu, tak smola, neni zaplaceno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fotka odeslané platby je otázka 2 minut ve photoshopu. Dokud nemáš ty peníze na účtě, ber to jako nezaplacené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A řešit co přesně? Asi nelze poradit, když není nic o situaci. Pokud šlo třeba o prodej něčeho, tak řešit tak, že zboží neodešlu. Pokud už je odesláno, asi bohužel. Pokud šlo o nějakou službu, opět, službu nedodat. Pokud šlo o smlouvou ošetřenou věc, postupovat podle smlouvy… Jako s tím, že mi někdo jen tak slíbí prachy a pak nepošle se fakt nic dělat nedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nepřišli mi domluvené peníze na účet. V bankách prý problém není. Byla mi zaslána fotka odeslané platby. Lze odeslanou platbu vystornovat, zrušit? Cítím ve vzduchu nějaký podraz totiž. Popřípadě jak řešit když nezaplatí?