Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že píšu sem, ale snad budou místní muži vědět ???? mám necelé dva týdny nového Passata a hrozně špatně se mi řadí dvojka. Jde to opravdu z tuha a vždycky v tom jakoby zachrčí, nebo jak bych to popsala. Je to něco, co mám řešit se servisem nebo je to jenom ještě neochozené a sedne si to? Moc díky!
Nejsem chlap, ale zkoušela jsi do toho auta posadit někoho jiného?? Nebo nějakého známého automechanika??
Já bych asi šla touhle cestou a uvidíš. Ono hodně záleží na tom, z čeho přesedáš a jak jsi tam měla řazení. Já po dlouhé době jela ve svém starém autě, ve kterém jsem roky jezdila a taky mně to dalo chvíli.
Ale určitě je možné, že tam nějaký problém bude.
@P4ja Díky za reakci
. Přesedám z Golfa VII a tam to šlo opravdu jako po másle, to jsem mohla řadit malíčkem. Čekala bych, že to bude stejné, když je obojí VW
ale moc tomu právě nerozumím. Co jsem se ptala, bylo mi řečeno, že se to musí “ochodit”
což se mi právě nezdá, o tom slyším prvně. Nicméně máš dobrý nápad s tím to půjčit někomu na vyzkoušení, co tomu řekne nezaujatá osoba. Díky ![]()
Omlouvám se, že píšu sem, ale snad budou místní muži vědět ???? mám necelé dva týdny nového Passata a hrozně špatně se mi řadí dvojka. Jde to opravdu z tuha a vždycky v tom jakoby zachrčí, nebo jak bych to popsala. Je to něco, co mám řešit se servisem nebo je to jenom ještě neochozené a sedne si to? Moc díky!