Tuhé řazení u nového auta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.3.20 14:35

Tuhé řazení u nového auta

Omlouvám se, že píšu sem, ale snad budou místní muži vědět ???? mám necelé dva týdny nového Passata a hrozně špatně se mi řadí dvojka. Jde to opravdu z tuha a vždycky v tom jakoby zachrčí, nebo jak bych to popsala. Je to něco, co mám řešit se servisem nebo je to jenom ještě neochozené a sedne si to? Moc díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
3.3.20 15:15
@Anonymní píše:
Omlouvám se, že píšu sem, ale snad budou místní muži vědět ???? mám necelé dva týdny nového Passata a hrozně špatně se mi řadí dvojka. Jde to opravdu z tuha a vždycky v tom jakoby zachrčí, nebo jak bych to popsala. Je to něco, co mám řešit se servisem nebo je to jenom ještě neochozené a sedne si to? Moc díky!

Nejsem chlap, ale zkoušela jsi do toho auta posadit někoho jiného?? Nebo nějakého známého automechanika??

Já bych asi šla touhle cestou a uvidíš. Ono hodně záleží na tom, z čeho přesedáš a jak jsi tam měla řazení. Já po dlouhé době jela ve svém starém autě, ve kterém jsem roky jezdila a taky mně to dalo chvíli.

Ale určitě je možné, že tam nějaký problém bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 15:27

@P4ja Díky za reakci ;). Přesedám z Golfa VII a tam to šlo opravdu jako po másle, to jsem mohla řadit malíčkem. Čekala bych, že to bude stejné, když je obojí VW :think: ale moc tomu právě nerozumím. Co jsem se ptala, bylo mi řečeno, že se to musí “ochodit” :think: což se mi právě nezdá, o tom slyším prvně. Nicméně máš dobrý nápad s tím to půjčit někomu na vyzkoušení, co tomu řekne nezaujatá osoba. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6654
3.3.20 20:13

To je uplne nove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 20:19

@Ernais Jojo, úplně nové, má teď najeto cca 300km.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák