Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den už několik dní sháním hodinky na měření pulsu u kterých se dá nastavit horní hranice tepu a při její překročení hodinky vydají zvukový signál. Sháním je pro manžela který je po infarktu a doktor mu doporučil tento typ hodinek, ale nejsou nikde k sehnání ![]()
Manžel nemá ani chytrý telefon tak něco co by fungovalo bez telefonu.
Děkuji za případné tipy ![]()
IWatch od Apple - manzelovi, kdyz se v aute nebo ho deti rozcili, tak zacnou vrnet a blikat cervene…
Zdravotni pojistovna 207 OZP na ne prispiva asi dvanacti nebo patnacti stovkama, neni to moc, ake lepsi nez nic vzhledem k vyssi porizovaci cene…
Aha ed docitá o telefonu, tak nevim, neporadim…
@Hanka1 děkuji byla jsem v Iwatch Apple a v obchodě mi právě řekli že musí mít i iPhone od Applu ![]()
Já to mám na hodinkcáh Garmin… Ale bez chytrého telefonu nevím, spousta věcí se nastavuje v aplikaci, právě i ta výška tepu pro signalizaci… To bude asi problém u všech hodinek… Anonym zachovat…
Anonym, já chytrý telefon mám tak by to šlo přes můj telefon?
@ZanetDM Určitě ano, ale pak bys ho měla pod dozorem
minimálně, jaký měl tep během dne, kolik ušel kroků, kolik pater… Ale není potřeba se párovat s telefonem denně, stačí občas, kvůli nastavení hodinek, času, datumu. Takže i toto je cesta. Ale bylo by mi líto mít chytré hodinky a kvůli absenci telefonu je nevyužít naplno…
A určitě bych koukla po nějakých levnějších, zda to také neumí. Mít Garminy za minimálně čtyři tisíce a pořádně je nevyužít, je škoda… ![]()
Teď mě napadlo, zkus pohledat i mezi chytrými náramky, jsou levnější a právě pro hlídání aktivity. Taky by to mohly umět. Ale podle mě budou taky potřebovat podporu aplikace…
Anonym manžel chce jen na ukozovani tepu zbytek je mu jedno, po levnějších jsem koukala ale ty to nemají nebo se v tom moc dobře neorientuji
byla jsem v Decathlonu tam mi řekli že tohle jejich hodinky nemají a v Xiaomi také prý tohle nemají ![]()