Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, nemá někdo zkušenost? prý se to dělá ambulantně, trvá to cca 3 hodiny.Zajímalo by mě jestli jsou třeba nějaké vyšetření.Do nejbližšího místa je to od nás 80 km, tak bych ráda věděla jak to probíhá.Jestli by se to dalo zvládnout za jeden den.
ahoj, diskuze tady sice vázne:-) ale přesto se podělím o svou zkušenost. Podstoupila jsem tumescentní liposukci stehen, liposukci provedl Dr. Trupar. S výsledkem jsem maximálně spokojená, netrvalo to déle než 2h. A hned po zákroku můžeš domů. Pár dnů jsem nosila speciální prádlo. Kdybych se měla rozhodovat znovu, určitě bych do toho šla.
Ahoj, já bych šla ráda na liposukci boků v Brně…neporadily byste mi, kam jít? Prostě je dietou ani cvičením nedokážu sundat, můžu hubnout kdekoliv, ale přes ty boky to nejde a nejde
Ahoj - jak jsem psala výše, můžu doporučit MUDr. Trupar, Laurea Brno.
Já bylo na lipo 21.5.2014, také tumescentní laserové v Brně. Roztok mi vytékal přesně 24 hodin, pak už ne. Dělali mi to ve středu odpoledne, v pátek ráno jsem kompres sundala, vyprala, vysušila fénem a znovu oblékla. Jinak byla jsem na břichu, otoky už opadají, ale ten kompres je fakt masakr. Blíží se horka, tak jsem si koupila raději ještě jeden. Jinak mi odsáli litr a půl tuku, vůbec žádná bolest, jen tak dva dny při pohybu to malinko bolelo. Až našetřím, jdu na bůčky ![]()
Ahoj, ano potřebuješ krev a vyšetření od praktika. Dělá se to ambulantně a cca do 3 hodin tě pustí s krabičkou léků ![]()
Já sama toužila a snad si to někdy splním, liposukci s tím, že ti tuk vstříknou do poprsí ![]()
Ahojky, já byla dnes, jsem strašná poseroutka a dlouho jsem o lipu jen přemýšlela a stále zákrok odkládala, po vyhledání těchto diskusí, jsem do toho šla, je to lambáda, vůbec se toho nebojte, já byla na boky, trvalo to cirka 3 hoďky, doktor i personál super a bolest opravdu minimální, snad jen ty první vpichy, ale to zvládne i dítko…určo půjdu ještě na bříško, až našetřím ![]()
@sarinka83 medicom Brno, doktor super i sestřičky, noc byla horší na spaní, protože se mi blbě leží, dnes už to ani tak moc nevytíká a bolest ustupuje, není to fakt nic hroznýho, myslím, že teď už to bude jen lepší!!! ![]()
Ahoj, mám prosbičku. Ta tumescentní liposukce? To do tebe vpraví nějakou tekutinu a ta pak z tebe vytéká? A co laserová liposukce? Trochu pátrám jaká je šetrnější? Jaká je jejich účinnost? Chci to zvládnout ještě teď přes zimu ( kejtičky a zadek - nechci být další Kim Kardiashi ).
ale než se k něčemu rozhoupu, potřebují víc informací a uklidnění, že mohu hned domu ( pač to doma hlásit nechci ) a že to nebolí.
Děkuju moc
Tumescentní liposukce je tak jak píšeš, laserová je jak mi řekl pan doktor šetrnější a účinnější, ale záleží na tom, jak velký je tvůj problém a to asi posoudí jen lékař, já jsem z bokama velice spokojená a na kýty půjdu také, ale na laserovou, dala jsem na radu lékaře. Jsem už přece jen starší a pomeranč mám velkej
tekutina z tebe samozřejmě vytéká, první den hodně a druhý méně. Takže ututlat se to asi nedá
Co se týká bolesti, tak buď bez obav, větší poseroutka než jsem já už asi není. Roky jsem to odkládala ze strachu a dnes mne velice mrzí, že jsem nešla už dávno. Oblast je umrtvena, takže pohoda, po zákroku to sice bolí, ale já brala dva dny Aulin 100 1× denně a třetí den už byla bez léků. Za mně doporučuji a neboj se, jsem po zákroku třetí týden a je to to velice znát. Sama jsem zvědavá, jak to bude v koncovém výsledku…Snad jsem ti odpověděla na vše, kdyby něco, tak písni. Nejhorší ze všeho je asi jak už psalo mnoho pisatelek to kompresní prádlo.
„Milovnice Thajska“
Děkuji ti za podrobnější objasnění. Právě že tento zákrok chci nejradši naplánovat na pátek, abych nejhorší dny přetrpěla přes víkend. A když ta tekutina vytéká, tak si na ty dírky ( předpokládám, že jde jen o malé vpichy ), tak sis přes ně něco dala, aby se ta tekutina vsakovala do něčeho?
A ty vpichy se pak samy zatáhnou? Vím vyčerpávající otázky, ale mám lepší pocit, když mi odpoví někdo, kdo to už zažil osobně, než jen povídání u MUDr. A co nějaké následné modřiny? Já si nestěžuju na postavu, ale boky a zadek ( ať cvičím jak cvičím, ať si hlídám stravu… nic a nic
)A to kompresní prádlo se nosí jak dlouho? Asi se dá pod kalhoty parádně schovat, co? A jde udělat boky a zadek najednou? A ošetřovanou oblast umrtví jak? A co to je za tu tekutinu co dají do mě? A jak dostávají ten tuk ven?
Vím vyčerpávající otázky. Ups.
![]()