Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Doporučuji na jakékoliv oční vady tupozrakost, šilhání, lékaři Vám o tom málokdy řeknou, ale když se zeptáte, napíší Vám to. Je to intenzivní a spousta dětí má zlepšení nebo celkové rozkoukání očí.
Nově maminky ubytovávají v nové ubytovně s plnou penzí pokud jede jako doprovod(také hradí pojišťovna) Děti to tu baví ve školce i škole, cvičitelky jsou skvělé. Dokonce by toto měli absolvovat i děti po operaci očí, aby se jim vada nevracela a znovu a znovu nešli na operaci, ale lékaři to bohužel neřeší nebo o tom ani neví, hlavě mít na pojištovně čárky. žádejte, žádejte, jediná léčebna svého druhu, zatím v utajení.
@smazenacibulka dobry vecer, chtěla jsem se zeptat zda mate bližší informace ohledně léčebny zrakovych vad v Hradci? dnes jsem na to narazila..dcera skoro 5let má tupozrakost a skoro 9dioptrii na jednom oku a docela mě ta léčebna zaujala. koukala jsem na jejich stránky a žádný info o ubytování doprovodu jsem tam nenašla, mate bližší info zda je to aktuální? dekuji za informace
Ahojky, byli jsme na oční preventivní prohlídce, syn nikdy neměl žádné problémy, bohužel jsme se dozvěděli pozdě, že v rodině u manžela se vyskytuje tupozrakost
Synovi je 10 let. Paní doktorku jsem moc nepochopila, jestli je teda syn tupozraký. Vyčte to někdo ze zprávy : OP: 1,1 nat., VOL: 1,0 nat. AROD: +0,75/-025 ax. 170, AROS:+1,00/-075 ax. 173, cyklo +2,25/-025 ax 176, cyklo +2,00/00, ortoforie, WS lehce suprese LO, stereo +, dop. vzhledem k věku a prostorovým funkcím bezs nutnosti korekce či okluze..
Děkuji