Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Ženský a kam zakhle jezdíte na dovolenou v říjnu? My se chystáme po létě, ale aby jsme se vykoupali v moři, máme 5 leté dítě, takže jestli tam bude i nějaký program pro něj a cenově do 50 000. Chystáme se poprvé. Známá přijela z Egypta a nemohla si tu dovolenou vynachválit
My byli v rijnu na Mallorce. Pocasi perfektni, neni to daleko, takze i s malym ditetem se to da
@Anonymní píše: Ženský a kam zakhle jezdíte na dovolenou v říjnu? My se chystáme po létě, ale aby jsme se vykoupali v moři, máme 5 leté dítě, takže jestli tam bude i nějaký program pro něj a cenově do 50 000. Chystáme se poprvé. Známá přijela z Egypta a nemohla si tu dovolenou vynachválit
My byli v půlce září na Kypru a super, lepší dovču jsem nezažila. Ale když není hlavní sezóna, tak nečekej programy pro děti (typu klub Fischeráček pro české děti, kde je i pohlídají)ty většinou jsou tak do půli září.
My jsme kvůli strachu z nebezpečí řekli, že do Turecka, Tuniska a Egypta ne. Raději vybíráme Řecko a Španělsko. Ale určitě se může stát kdekoli, cokoli- ale přece jenom mi to za ty obavy nestálo. Na druhou stranu, kamarádi letos byli s 2 dětma v Turecku a moc si to užili.
Tak mi letos letíme Severní Kypr, ale s přímým letem do Larnaky, což je dole na jihu v řecké části. Strach fakt nemám. Klasická Evropa typu Španělsko nebo Řecko mě už moc nebaví.
@Anonymní píše:
Devcata dekuju za postrehy a zkusenosti. Asi to risknem. Ono nebezpeci ciha vsude. Kdyby mel nekdo osvedceny resort, budu rada za echo. dekuju dekuji
Záleží na rozpočtu. Nejhezčí letovisko je Belek. Je to i blízko letiště, ceny jsou vysoké. Hezky je v Side a cesta z letiště docela jde. My jezdíme spíš až k Alanyi. Ale pro nás není důležité letovisko, ale pláž a kvalita a umístění hotelu
@Anonymní píše:
Devcata dekuju za postrehy a zkusenosti. Asi to risknem. Ono nebezpeci ciha vsude. Kdyby mel nekdo osvedceny resort, budu rada za echo. dekuju dekuji
Nejvíc se mi líbilo v oblasti Side, v okolí Kemeru /kamínkové pláže/, s Avsallaru i Alanyi, nejméně v Beleku, protože je tam zakalené moře jemným hlinitým pískem. Alanye už je hodně daleko od letiště, takže Side nebo na druhou stranu od Antalye Kemer je dobrá volba.
@Plavuše píše:
V dovolenkovych resortech tyhle problemy vubec nepocitis.
Souhlasím. My byli loni v Beleku (hotel Ela Quality) a byla to jedna z nejlepších dovolených. Moře, pláž, sluzby i jídlo tam byly lepší jak v Recku.