Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosim, kde kupujete tato v dospelacka kaťata? Díky moc ![]()
Ne
Segra mela pekny ze Sanu Babu.
Pritel z nich nicmene zvraci a rika jim inkontinencni katata ![]()
@omites píše:
Ne
- nemám na to absolutně postavu
- vůbec mi to nepřijde sexy, ani manželovi se to nelíbí. Ptal se mě, co kdo na té plandavé prdeli vidí.
Díky za tvůj názor, ja se ale ptala KDE je kupujete, ne JESTLI je kupujete ![]()
Mě se líbí a mám
,jedny sultánky-džíny, takže uplý zadek a volný nohavice do gumy a i dvoje tepláko-gatě. na doma super a ven si je taky vezmu.je to pohodlný a když se to hezky sladí-mě se to líbí
.Ale záleží i na postavě. Můj to taky nemusel, teď mi nepřijde že by mu to vadilo ![]()
@Baruna123456 píše:
Segra mela pekny ze Sanu Babu.
Pritel z nich nicmene zvraci a rika jim inkontinencni katata
Jo manžel je taky nesnáší, ale ja je mám moc rada, jsou moc pohodlne, ale mám jen v teplákové verzi, tak bych raději jiny materiál ![]()
@Stune píše:
Díky za tvůj názor, ja se ale ptala KDE je kupujete, ne JESTLI je kupujete
aha, asi vykojený mozek - já tam to „kde“ prostě neviděla
Kamarádky je kupovaly v butiku. Ale není to už out? Vím, že kámoška, co v tom butiku dělá, v těhle kalhotech běhala loni.
Jo a koupila jsem jedny v butiku, druhý na netu a ty sultánky taky na netu.Jo a ještě mám jedny tepláky a ty asi před dvouma rokama v olympii. kromě sultánek jsou pod kolena a fakt jsem spokojená. A ještě jedny bílý, ale ty už nemám…byly suprácký
…dcerka 5 let je má taky ![]()
@omites píše:
aha, asi vykojený mozek - já tam to „kde“ prostě nevidělaKamarádky je kupovaly v butiku. Ale není to už out? Vím, že kámoška, co v tom butiku dělá, v těhle kalhotech běhala loni.
out? Nevím, mám ráda módu a řekla bych že min rok to začlo, teď se to rozjelo
a zkvalitnilo…jak legíny, chce to nějaký čas než si na tu změnu ženy zvyknou a přesedlají.
@omites píše:
A to máte ty s tím pudlem ke kolenům?
jen jedny..jinak trochu obepnutý zadek a pak se rozšiřují. záleží na matrošu a střihu.
Ale nemám ty barevný jak v odkazu od Stune, to zas fakt ne. mám rači eleganci.
@omites píše:
aha, asi vykojený mozek - já tam to „kde“ prostě nevidělaKamarádky je kupovaly v butiku. Ale není to už out? Vím, že kámoška, co v tom butiku dělá, v těhle kalhotech běhala loni.
V pohodě ![]()
Mě je úplně jedno kdy je to in a kdy zase ne
je mi v nich dobře, nic me netlačí…