Tvrdá bulka v prsu u 13 leté dívky

Anonymní
25.4.24 23:03

Tvrdá bulka v prsu u 13 leté dívky

Dobrý den, dnes se mi dcera svěřila, že má asi od 11 v obou prsech bulku, jakoby disky. Jsou prý stejně velké jako její prsa. Volně se pohybují a když na ně víc zatlačí, tak bolí. Mám strach že by to mohlo být něco vážného, nebo to může být jen růstem. Myslím že jsem v tomhle věku taky asi něco měla, ale nevím jestli letět k doktorovi. Děkuji za odpovědi.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
25.4.24 23:11

To jsem měla v pubertě taky, ty placky byly přesně pod bradavkami, jakoby je kopírovaly. Po nějakým roce to zmizelo, ani přesně nevím kdy. Co to bylo, nevím. Taky by mě to zajímalo. Ale nejlepší je, zeptat se doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
25.4.24 23:12

Mela jsem tohle celou pubertu, pred MS navic dost bolestive :?. Muzes ji prohmatnout zkusmo Ty, co je to za typ bulky, ale verim, ze to bude v pohode :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
25.4.24 23:20

Měla jsem to taky a když jsem se odhodlala svěřit mámě, tak bezradně a ostýchavě mi jedním prstem sáhla na jedno prso, neřekla nic určitého, nechala to být. Normálně bych se při nějaké další návštěvě pediatra na to zeptala, spíš pro dceřin klid. Je skvělé, že se ti svěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.24 23:41

Já to taky měla celou pubertu, postupně to rostlo. Disky pod bradavkami a v okolí. Taky se s tím dalo hýbat.

• Citovat
  • Upravit
4645
26.4.24 00:28

No nejlepší by bylo se poradit s jejím pediatrem, stačí telefonicky, pokud se vám to nezdá. Ale podle všeho jí normálně rostou prsa a může to být citlivé. Já si pamatuju, jaká to byla bolest, když jsem dostala míčem perdu do hrudníku při vybíjené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
26.4.24 06:32

Také jsem to měla, řekla bych normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
26.4.24 07:22

Jojo, to si pamatuju a měla jsem taky a docela dlouho. Ani nevím, kdy to zmizelo, ale zmizelo. Nevím, co to je, asi jak se prsa vyvíjejí a rostou, mohla by to byt třeba nějaká nedospělá tkáň? :think: :nevim: Nerikala bych tomu “bulka”, to není bulka. Akorát mě vždycky matlo, jak se všude psalo, ze prsa mají byt mekka a já tam měla toto :lol: ale vzhledem k tomu, ze to bylo v obou stejný, jsem usoudila, ze to asi nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
26.4.24 10:43

Mela jsem taky, i to na jedne strane trochu bolelo, vyvijejici se mlecne zlazy… ale nebojte se konzultovat s detskym lekarem kdyby se vam to nezdalo nebo to vic bolelo, pro sichr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
26.4.24 10:47

To snad má každá, ne? vyvíjející se mléčné žlázy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
26.4.24 12:28

A ty ses jí na to nekoukla?
v obou prsou asi nebude mít stejné symetrické nádory, ale někdo by to měl vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
26.4.24 12:56

Bufou to nejspis tukove bulky, v mladi jsrm jednu taky mela a nejak, adi po porodech zmizela, mamograf ok uz x let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
1.5.24 05:35

Je to v pořádku ale pravidelně bych to kontroloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí