Tvrdnutí břich na pravé straně

2516
30.5.14 17:07

Tvrdnutí břich na pravé straně

Ahojky holky, mam takovy ( nevim tedy, zda problém ),ale od včera mi zacalo nejak tvrdnout prisko na pravy strane… Je to bezbolestne, ale objedvuje se mi to rano, když potrebuju na malou, a pak i přes den, kdy jsem v klidu a nebo se nejak namaham… Hořcik zatím neberu, a nevim, zda bych ho mela bez doporuceni lekare užívat. Ooradte, měli jste taky takove pocity? a mam se obavat? V pondělí jsu na 2.UTZ, tak se zeptam i Dr, ale zda nemam to resit nejak dřív…
Moc vsem dekuji případne za názory a rady. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
30.5.14 17:13

Tvrdnout? Nepravidelně? A není to v oblasi nad tříslem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
30.5.14 17:21

@berry4 nene, je vo nad vaječnikem na pravy strane… :nevim: ale ted jak sedim, tak jako by to preslo.. ja vim, co si mam myslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.5.14 17:28

Žádnej problém nemáš. Nejspíš máš placentu uloženou na přední stěně, miminko je uložené tak, že to cítíš, akorát to neznáš. Tvrdnutí dělohy vychází z dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
30.5.14 17:41

@berry4 Takze myslis, ze to, co citim - je mimi, jak se otaci? :) To by bylo moc pekny, jelikož jsem dnes v 19 plus 5 a pohyby necitim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
30.5.14 17:44

@Oliinka
hořčíkem nic nezkazíš :palec:, klidně si ho kup v lékarně Ti poradí dávkování (záleží od jaké firmy si koupíš, mají jinou vstřebatelnost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
30.5.14 17:46

@catrina007 Diky :) Ja ho mam doma, myslis, ze je jedno, jaky? :) taky jsem nad tim premyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
30.5.14 17:57

@Oliinka
koukni se na net co to máš doma od jaký firmy :nevim: a jakou gramáž.
Jinak tady je odkaz co jsem přelítla a máš tam základní info. http://doplnky.vitalion.cz/horcik/
Já jím od MedPharmy 300mg 2× denně, jinak třeba od dr bych musela 6 tablet nějakého co mi předepsal )už nevím co)jelikož ta vstřebatelnost byla menší než tady toho a stačí mi jen 2tablety.
Já jsem spíše pro přírodní formy, tak proto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.5.14 18:08

@Oliinka ono ti tam může naléhat hlavičkou. Nohy na druhé straně a proto zatím pohyby necítíš.
Nezmatkuj, nejez nic, co ti nebylo důvodně doporučeno, kontrakce by jsi cítila jako tupou bolest. A cítila by jsi tvrdnutí dělohy v podbřišku.
Vydrž do pondělí, na uz uvidíš miminko a dokor ti určitě vysvětlí, kde máš uloženou placentu, uvidíš, co tam mimi vyvádí a pochopíš.
Připrav se na to, že bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
30.5.14 18:30

@berry4 dekuju ti moc, uklidnila jsi me :) A kdy jsi ty citila první pohyby? dle toho, jak pises, asi uz mas miminko, ze? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.5.14 19:19

Tři :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
1.6.14 14:57
  • načítám...