Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem tehotna priblizne jak ty.. citim pohyby bud jako kopani a bouchani nebo kdyz se mi mala natlaci zadama na brisni stenu. To je jako bych mela v brise sutr. Ale jak se nejak pohybu nebo dam ruce pevneji na bricho, tak odplave a je klid. Neni to ale pres cele bricho, jen tam, kde je a navic jde to „zatvrdnuti“ nahmatat. Zkousela jsi magnesko?
Otázka je co cítíš jestli klasické tvrdnutí to je přes celé břicho a fakt ho necítíš a nebo jen takové tlaky to by mohlo být mimino
Tvrdne mi to jen v podbrisku. Trrba jenom na jedné straně. Kdyz si dam třeba nohy nahoru, tak to začíná tvrdnout.Je mi to divné.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat.Jsem čerstve v 19tt a nějak divného mi začalo tvrdnout v podbrisku. neboli to nic. Jeste k tomu jsem nezaregistroval a žádný pohyby. jsem druhorodicka předchozí tehu skončilo tak, že jsem rodila s preeklampsii predcasne, proto mám strach. A nepamatuji si, že by se mi tohle stalo v prvním tehu.Je možné, že místo kopání se tam nějak roztahuje? Nechci vypadat jako hysterka.Na kontrolu mam jít az 6.2.Mate s tímto někdo zkušenost?