Tvrdé břicho okolo pupíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
parketka
26.9.13 12:43

@iggy.piggy tak to je těžký já to měla taky hrozně mi tvrdlo tak jsem musela ležet a brát magnézko pak se to zlepšilo, ale já si teda mohla lehnout kdy jsem chtěla. Tvrdlo mi celý těhotenství nakonec jsem rodila o měsíc dřív, ale na to asi mělo vliv víc věcí. Podle mě jestli kope tak to vydrží do pondělka, ale chce to odpočívat.

• Citovat
  • Upravit
12743
26.9.13 12:59

@iggy.piggy ve 26tt bych jela na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6607
26.9.13 13:07

Jela bych, než něco zanedbat, zvlášť jestli už se ti čípek zkracoval - mimino je ještě těžce nezralý… a jestli kope nebo nekope, podle toho hrozící předčasnej porod nepoznáš :nevim:, v nemocnici ti udělají cervikometrii a budeš vědět na čem seš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
26.9.13 13:13

Tak jsem si lehla a pustila jsem malému pohádku a dostal rohlíky, břicho už tak netvrdne, počkám na manžela a asi pojedem, doufám, že zas neskončím v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
26.9.13 13:23

@iggy.piggy tak držim palce a fakt myslim, že to dobře dopadne. Dej pak vědět.

• Citovat
  • Upravit
597
26.9.13 17:28

@parketka tak je to v pořádku, čípek se nezkracuje a děložní aktivita je v normě, musím ležet a jen ležet, ale hospitalizaci jsem odmítla. Holky děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
26.9.13 17:40

@iggy.piggy tak to je super ať se vám daří a v klidu to doklepete až ke zdárnému a rychlému porodu.

• Citovat
  • Upravit
597
26.9.13 19:01

@parketka děkuju, jsem z tohohle těhotenství trochu na nervy, první bylo v klidu, ani jsem nevěděla, že jsem těhotná a teď? krvácení, hospitalizace, zkracování čípku, tvrdnutí břicha, každý den si říkám, abych donosila, ale furt se utěšuju, že ještě budu přenášet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.1.14 18:04

Holky a je normální že mi dneska asi 3× po sobě ztvrdlo od pupíku nahoru? Ale teď už dobrý, pohyby cítím, sem 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.1.14 15:30

Ahoj holky. Jsem ve 21tt a čekám dvojčátka. Asi plašim zbytečně, ale opatrnosti není nikdy dost. Včera večer mi bylo nějak divně a bolelo mě břicho, jako kdybych měla silnou menstruaci. Když jsem si šla lehnout, začalo mi zase tvrdnout břicho, ale jinak, než obvykle (párkrát za den mi tvrdne už od 14tt). Bolestivě ztvrdlo, povolilo a po cca 5ti minutách znovu a takhle se to opakovalo několikrát. Když se to uklidnilo, prckové mě začali strašně kopat a kopali snad hodinu. Přes noc jsem se několikrát vzbudila, protože mě pořád to břicho bolelo. Ráno jsem vstala a zase mi párkrát ztvrdlo a teď mám zase pocit, jak kdybych měla silnej menzes. Je to normální? Před 4ma dnama jsem byla na pravidelné kontrole na gyndě, takže je mi trapný tam zase jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.8.18 07:21

Ahoj holky, jsem v 18tt a taky mě tvrdne břiško, nejčastěji v podbřišku když jsem v klidu a ležim, je to takovej tlak, dneska v noci mě tam i pichalo. Vždycky to přešlo po vyčuraní, ale ted ten tlak tam mám furt, je to neprijemny. Nevite co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 09:18

@Lili56 taky to tak mám… důvod nevím,ale kup si magnezium- to mi na to řekl muj DR ať užívám..
vzhledem k tomu, že mám mimi strašně nízko, tak beru max dávky a mam nařízený klidový režim…potřebujeme aby se malý ještě dopekl, u mě je riziko předčasneho porodu…
za mě se šetři, jestli to není námahou a ten tlak bych přisoudila tomu, jak to vše roste a maly se roztahuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 16:28
@Lili56 píše:
Ahoj holky, jsem v 18tt a taky mě tvrdne břiško, nejčastěji v podbřišku když jsem v klidu a ležim, je to takovej tlak, dneska v noci mě tam i pichalo. Vždycky to přešlo po vyčuraní, ale ted ten tlak tam mám furt, je to neprijemny. Nevite co to může být?

Ahoj tak jak ti to dopadlo ? Vám to úplně stejně..A chtěla bych vědět jestli je vše ok .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.10.18 19:41
@Veronika16072000 píše:
Ahoj tak jak ti to dopadlo ? Vám to úplně stejně..A chtěla bych vědět jestli je vše ok .

Ahoj.. Doktotka me napsala magnezium, ted uz je to v pohode, uz jsem ho vysadila abych nebrala zbytecne leky :) ale dost trpim na zanety takze jsem mela 2× posobe antibiotika, snad to uz bude dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí