Tyčový vysavač - aktuálně 2024

6918
9.9.24 13:14

Tyčový vysavač - aktuálně 2024

Ahoj,

z názvu diskuze je to jasné - hledáme nový tyčový vysavač.
Ptala jsem se před 3 roky, nakonec jsme i dle zdejších rad vybrali Dyson V8 Animal+
Vyhovoval mi, nicméně po necelých 3 letech úplně odešel (baterie, hlavice aj.). Vysávala jsem 20 min. denně podlahovou plochu a malý koberec. Máme doma vcelku čisto, jedinou „zátěží“ pro vysavač jsou psí chlupy od menšího raťafáka.
Mohli byste mi něco doporučit? Zklamala mne životnost Dysonu, tak přemýšlím o nákupu jiné značky.

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21655
9.9.24 14:32

Na denní vysávání bych spíše pořídila robotický vysavač. Jinak my máme od loňských Vánoc tyčový vysavač Hoover. Jsem s ním hodně spokojená. Akorát on jede maximálně dvakrát týdně, takže životnost dle vaší zátěže nedovedu posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.9.24 15:07

@nozu potvrzuji, mame Hoover ve 2 domacnostech a velka spokojenost, je to drak! Puvodne jsme meli ve 2.domacnosti tycak etu, ale des, co clovek vysal, to vypadlo zas ven, tak jsrm ho preprodala jeste v zaruce a koupili ten hoover za necele 3tis Kc - dlouho vydrzi baterie a opravdu vysava. Na hl. luxovani mame robotaka, tak se nam pavouci stehuji vys a vys :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.09.24 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.9.24 15:10

Informivala jsrm se ohl. dysonu nedavno v datartu, kdyz si ho zde mnohe tak vychvalovali a po tech informacich leda tak zadara, protoze napr. jen nova baterie stoji nekolik tisic, nema nesene prislusenstvi a ani nestoji sam v prostoru, coz je vsrchno velmi prakticke a obyc. Hoover toto vse ma. Predrazeny dyson nikoli, jen hezky vypada a tady to zacina i konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
9.9.24 15:12

Holky, díky, ale co ty chlupy? Pes má sice 5 kg, ale co z něj padá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.9.24 15:19
@Lojzísek píše: Více

Jeden tip tam maji i na xhlupy, v nazvu bud PET nebo animal, uz nevim.

Taky s nim luxujem po kratkosrstem psovi, ktery pelicha fakt desne, a sebere vse - z dlazby v zadveri, dal do bytu si prave proto psa nepoustime, protoze nechtej verit na zazraky - ale fakt zadny vysavac ti nevysaje komplet vsechny chlupy z textilnuch povrchu. Zde pak prichazi ty kompromisy - zviratko ano, ale smir se s chlupy anebo razantne omezit pristup zvirete do obyvacich prostor.

Me by se strasne mic zamlouvala civava - na nunani se s ni doma pekne v pohodli na sedacce, ale tedy moc dobre vim, ze je s ni spojeno spousta chlupu, coz nejsem ochotna to furt uklizet a ost clenove domacnosti vc.me to nechteji ani akceptovat, takze holt sorac :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
9.9.24 15:24
@Ahep píše: Více

Já vím.. To je prostě zvířátko. Ten Dyson to bral pěkně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.1.26 09:11

@Ahep Zdravím, chci se zeptat jaký typ Hoover máte? Mám Sencor, i dům vysaje na jedno nabití, pokud nezapínám turbo, ale například našlapanou hlínu z bot, písek, nedej bože kamínky, vše po vypnutí vypadne ven. Dívam se Dyson, ale u nejvyšší řady mě odrazuje nutnost držet celou dobu tlačítko… Na tu cenu i jiných typů a dobu nabíjení ta výdrž taky není žádná sláva. Nepotřebuju utratit desetitisíce, nechci ani přehnaně šetřit. Chci vysavač, který vysaje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
9.1.26 10:52
@Tiny85 píše: Více

Hoover H-free 100, ma cervenou rukojet; vysava vse a nic z nej po vysati drobku nepada, fakt bere velmi dobre a proto jsme si stejny piridili i do 2.bytu Dlouho vydrzi bez nabiti a muzes zaaretovat tlacitko, at ho nemusis furt drzet.

Mela jsem tycak oranzovocerny od ety a katastrofe - taky z nej padaly nazpet kousky uz vysatych drobku, tak jsrm ho prodala rychle dal :mrgreen:

Mame ho uz nekolik let, stal kolem 3tis Kc, takze kdovi, jestli s timto oznacrnim jeste sezenes, ale podobne typy te urcite nezklamou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.1.26 11:26

@Ahep Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie