Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kamarádka zkoušela všechny babske rady a pomohl až Hamiltonuv hmat, který udělala doktorka. ![]()
Ano, vždy bez nálezu a první porod 40+5 a druhý 41+2 po Hamiltonovi. Babsky rady můžeš zkusit, ale většinou jsou k ničemu.
Bez nalezu na kontrole ve 39+1, maleho jsem se snazila vyhnat v nasledujicich dnech (mela jsem tehot. cukrovku na diete a chtela jsem se vyhnout vyvolavani), maly vylezl ve 39+5 sam a do te doby jsem nemela vubec zadne naznaky, bylo mi dobre
Dnes jsem 40+2, otevrena na 2 prsty a nic se nedeje. V tvym tydnu jsem byla na prst. Byl udelanej i hamilton a nic.
Kazdej den chodim 7-8km, davam teplny vany, zkousim vsechny babsky rady a mimco se stejne drzi.
… vubec to neres, az porodis, porodis. ![]()
@Petrussee píše:
Kamarádka zkoušela všechny babske rady a pomohl až Hamiltonuv hmat, který udělala doktorka.
dceři ani to ne, přenášela 11 dní
@vokishka píše:
dceři ani to ne, přenášela 11 dní
Přenášení začíná 42+0
@Hibou píše:
Přenášení začíná 42+0
dobře, tak rodila 11 dní po termínu
Miminko má ještě spoustu času. Z vyšetření nelze poznat nic, doktorkou se nenechej stresovat.
@vokishka jo, jak komu, jedné známe ho dělali a pak ji to stejně vyvolavali a ani to nepomohlo a malá šla císařem
Já byla na poslední kontrole 39+4, vše uzavřeno na deset západů, já bez bolestí bez jakýchkoliv obtíží. Nic speciálního jsem nepodnikala a prcek se narodil 39+6 úplně spontánně, Hamilton nebyl. Prý na pro rodičku i rychlý porod ![]()
@Petrussee píše:
@vokishka jo, jak komu, jedné známe ho dělali a pak ji to stejně vyvolavali a ani to nepomohlo a malá šla císařem
Dcerina doktorka si pry dela soukromy vyzkum a je to zhruba 50:50,jestli pomuze nebo ne
Ahoj, za týden mám termín podle utz. Dle doktorky v poradně je miminko vysoko, hrdlo úplně uzavřené, nic se neděje. Já se až na bolesti stydké kosti a na menstruační bolesti, které mám tak co 2-3 dny vždy tak hodinku v kuse a pak zase odejdou cítím úplně normálně. Doktorka mi už dneska radila, at zkusíme nechráněný styk a tvářila se, že už ted je úplně jasný, že budu přenášet
. Pomalu jsem čekala, že už mi dá rovnou termín vyvolání
. Jsem prvorodička, tak nevím, ale to se přece může změnit během pár hodin, ne? Nebo jste to tak měly, že když ten týden před porodem není žena otevřená aspon na prst, tak je videt, že to bude jeste fakt na dlouho?
. Brala jsem to tak, že je ještě čas a že se prostě v příštích dnech uvidí…ani mě nenapadlo už ted zkouset nějaký babský rady, jak dostat prcka ven, tak jsem na doktorku dneska zustala dost koukat
.Máte některá zkušenosti, prosím? Pořád doufám, že je úplně normálně možný, že v termínu přirozeně porodím
.