Týden po porodu a nejsu ještě fit

Anonymní
3.10.15 08:26

týden po porodu a nejsu ještě fit

Ahoj holky, jsem týden po porodu a stále mě sem tam bolí břicho a dole taky mě bolí, rodila jsem spontálně a šitá jsem taky byla, při prvním porodu jsem taky byla šitá a hned jsem lítala jakoby nic a ted je to už týden a pořád nejsu v pořádku, ani ven se mi nechce, včera jsem byla, a už jsem musela jít dom, nevydržím dlouho stát a když sedám, tak mě to taky bolí, je to normální? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
751
3.10.15 08:28

Při druhém porodu jsem mohla normálně chodit a sedět až pátý týden :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
3.10.15 08:34

Při prvním porodu jsem byla šitá a hned dvě hodiny po porodu jsem byla jak rybka. Po druhém porodu jsem se cítila jak přejetá válcem celé šestinedělí. Určitě je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.15 08:36

@andrea.sb i to, že pořád krvácím?

• Citovat
  • Upravit
149473
3.10.15 08:40
@Anonymní píše:

A nejsou to očistky? Jestli krvácíš, je to na návštěvu gynekologa, jednoznačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.10.15 08:41
@Anonymní píše:
Opravdu jsi někdy rodila? :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
3.10.15 08:42

Jasně, u první jsem krvácela týden, pak dva týdny už jen špinění. Teď jsem krvácela dva týdny a zbytek šestinedělí špinění. Ber to tak, že každý porod i po porodu je většinou jiný. Pokud by to nebylo v pořádku po těch 6 nedělích, tak bych to řešila s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.10.15 09:20

Anonymní, dej tomu ještě čas. Je to moc brzy.

@lentilka05 Proč? Proč se tu vždy musí objevit nějaký rejpal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.10.15 09:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem týden po porodu a stále mě sem tam bolí břicho a dole taky mě bolí, rodila jsem spontálně a šitá jsem taky byla, při prvním porodu jsem taky byla šitá a hned jsem lítala jakoby nic a ted je to už týden a pořád nejsu v pořádku, ani ven se mi nechce, včera jsem byla, a už jsem musela jít dom, nevydržím dlouho stát a když sedám, tak mě to taky bolí, je to normální? díky

Zlatíčko, na to aby ses dala po porodu do kupy máš 6 týdnů - proto šestinedělí, víš?;) Že krvácíš týden po porodu není nic divného…

Příspěvek upraven 03.10.15 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
3.10.15 09:22
@Anonymní píše:

Po týdnu?? Já jsem krvácela skoro měsíc a špinila celý další. Až po deseti týdnech to bylo úplně v pohodě. Doktor mě ujišťoval, že i takový průběh šestinedělí je normální. Dej tomu čas. Po druhém dítěti jsem byla taky mnohem víc bolavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.10.15 09:23
@Mallorka píše:
Anonymní, dej tomu ještě čas. Je to moc brzy.@lentilka05 Proč? Proč se tu vždy musí objevit nějaký rejpal…

Proč? Protože od ženy, která už jednou rodila bych i já čekala, že se nebude divit jako diviš, že týden po porodu neskáče jako laň a že krvácí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.10.15 09:25

@Lejaa když po prvním porodu to měla úplně jinak a teď najednou nedokáže jít bez bolesti ani ven, tak se jí to zdá divné. Nevím, proč by se nemohla zeptat. Odpovědi dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
3.10.15 09:27

@Lejaa sle čísnké medicíny trvá ženskému tělu 7 let, než se dá dohromady, kam se hrabe 6 neděl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.10.15 09:27
@Mallorka píše:
@Lejaa když po prvním porodu to měla úplně jinak a teď najednou nedokáže jít bez bolesti ani ven, tak se jí to zdá divné. Nevím, proč by se nemohla zeptat. Odpovědi dostala.

Jako jasný, zeptat se může. Ale v porodnici určitě nějaký průběh nastíní… A navíc, pokud by byly bolesti tak šílené, tak volám na gynekologii a ne na emimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.10.15 09:28
@Krrysa píše:
@Lejaa sle čísnké medicíny trvá ženskému tělu 7 let, než se dá dohromady, kam se hrabe 6 neděl :mrgreen: :mrgreen:

Houby, fakt? :mrgreen: Tak to jsem druhé dítě dost uspíšila, když ho mám dřív než po sedmi letech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí