Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Při druhém porodu jsem mohla normálně chodit a sedět až pátý týden ![]()
Při prvním porodu jsem byla šitá a hned dvě hodiny po porodu jsem byla jak rybka. Po druhém porodu jsem se cítila jak přejetá válcem celé šestinedělí. Určitě je to normální.
@Anonymní píše:
@andrea.sb i to, že pořád krvácím?
A nejsou to očistky? Jestli krvácíš, je to na návštěvu gynekologa, jednoznačně.
@Anonymní píše:Opravdu jsi někdy rodila?
Jasně, u první jsem krvácela týden, pak dva týdny už jen špinění. Teď jsem krvácela dva týdny a zbytek šestinedělí špinění. Ber to tak, že každý porod i po porodu je většinou jiný. Pokud by to nebylo v pořádku po těch 6 nedělích, tak bych to řešila s dr.
Anonymní, dej tomu ještě čas. Je to moc brzy.
@lentilka05 Proč? Proč se tu vždy musí objevit nějaký rejpal…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem týden po porodu a stále mě sem tam bolí břicho a dole taky mě bolí, rodila jsem spontálně a šitá jsem taky byla, při prvním porodu jsem taky byla šitá a hned jsem lítala jakoby nic a ted je to už týden a pořád nejsu v pořádku, ani ven se mi nechce, včera jsem byla, a už jsem musela jít dom, nevydržím dlouho stát a když sedám, tak mě to taky bolí, je to normální? díky
Zlatíčko, na to aby ses dala po porodu do kupy máš 6 týdnů - proto šestinedělí, víš?;) Že krvácíš týden po porodu není nic divného…
Příspěvek upraven 03.10.15 v 09:24
@Anonymní píše:
Po týdnu?? Já jsem krvácela skoro měsíc a špinila celý další. Až po deseti týdnech to bylo úplně v pohodě. Doktor mě ujišťoval, že i takový průběh šestinedělí je normální. Dej tomu čas. Po druhém dítěti jsem byla taky mnohem víc bolavá.
@Mallorka píše:
Anonymní, dej tomu ještě čas. Je to moc brzy.@lentilka05 Proč? Proč se tu vždy musí objevit nějaký rejpal…
Proč? Protože od ženy, která už jednou rodila bych i já čekala, že se nebude divit jako diviš, že týden po porodu neskáče jako laň a že krvácí ![]()
@Lejaa když po prvním porodu to měla úplně jinak a teď najednou nedokáže jít bez bolesti ani ven, tak se jí to zdá divné. Nevím, proč by se nemohla zeptat. Odpovědi dostala.
@Lejaa sle čísnké medicíny trvá ženskému tělu 7 let, než se dá dohromady, kam se hrabe 6 neděl
![]()
@Mallorka píše:
@Lejaa když po prvním porodu to měla úplně jinak a teď najednou nedokáže jít bez bolesti ani ven, tak se jí to zdá divné. Nevím, proč by se nemohla zeptat. Odpovědi dostala.
Jako jasný, zeptat se může. Ale v porodnici určitě nějaký průběh nastíní… A navíc, pokud by byly bolesti tak šílené, tak volám na gynekologii a ne na emimino
@Krrysa píše:
@Lejaa sle čísnké medicíny trvá ženskému tělu 7 let, než se dá dohromady, kam se hrabe 6 neděl![]()
Houby, fakt?
Tak to jsem druhé dítě dost uspíšila, když ho mám dřív než po sedmi letech ![]()
Ahoj holky, jsem týden po porodu a stále mě sem tam bolí břicho a dole taky mě bolí, rodila jsem spontálně a šitá jsem taky byla, při prvním porodu jsem taky byla šitá a hned jsem lítala jakoby nic a ted je to už týden a pořád nejsu v pořádku, ani ven se mi nechce, včera jsem byla, a už jsem musela jít dom, nevydržím dlouho stát a když sedám, tak mě to taky bolí, je to normální? díky