Týden se mi neozval milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12121
16.6.20 15:24
@Anonymní píše:
@Taky jedna
Díky :hug:. Jsi tady jediná, která píše k věci. Máš s tím nějakou zkušenost?

No Ano, to teda mam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
16.6.20 15:24

Najdi si dalšího milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36208
16.6.20 15:26

Na tak asi zatím pytel vyklepat nepotřebuje, nebo vyklepal doma :mrgreen: zato ty v tom pěkně lítáš. On tě evidentně až tak moc nežere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
16.6.20 15:28

Poradím ráda, narovnej si svoje záda a před nikým se neplaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
16.6.20 15:31

Tak ses pochlubila, že máš milence, a taky jsme se dozvěděli, že se vídáte častěji než jednou týdně, a že má firmu (je to dobrá partie). Gratuluji. Něco méně životně důležitého bys tam neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59494
16.6.20 15:31
@Anonymní píše:
@Pet32
Nechci se vnucovat, má teď starosti, jak to bude s jejich firmou. Ale snad jsou to jen ty starosti a dál se mnou počítá… chtěla jsem vědět, jestli se to někomu tady stalo, že se třeba týden neozval a pak to zas bylo dobrý…

Ozve se až bude chtít sex. Teda pokud už nemá na sex další ;). Tak mu napiš kdy se uvidíte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
16.6.20 15:35

Není lepší mít teda ještě nějakého dalšího milence? Když jeden na nějakou dobu nefunguje, tak může zaskočit další. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
16.6.20 15:38

Zakladatelka píše - milenec, ale to nemusí byt milenec, jakože ona má manžela a tento je navíc.. mám kamarádku, která o svém příteli mluví jako o milenci.. :nevim: prý se ji to tak víc líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.6.20 15:39
@Anonymní píše:
@Pet32
Nechci se vnucovat, má teď starosti, jak to bude s jejich firmou. Ale snad jsou to jen ty starosti a dál se mnou počítá… chtěla jsem vědět, jestli se to někomu tady stalo, že se třeba týden neozval a pak to zas bylo dobrý…

většinou to vedlo ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
16.6.20 15:41

Docela koukám, že tu už víte, že mu dělá matraci a on vysypává pytel jinde. Jim u toho snad svítíte… :roll: :zed:
Nevím v jakém režimu máte komunikaci. Podle toho bych zvážila, zda projevit zájem a ozvat se, nebo ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.6.20 15:42

Muj exmilenec se ozýval pravidelně po týdnu až dvou :mrgreen: Hrozně mě to deptalo, jsem ráda, že už je to ex…potřebuji každodenní zájem i od milence, už bych na takovéhle prodlevy nepřistoupila. Napsala bych mu to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16.6.20 15:42
@riccius píše:
Tak ses pochlubila, že máš milence, a taky jsme se dozvěděli, že se vídáte častěji než jednou týdně, a že má firmu (je to dobrá partie). Gratuluji. Něco méně životně důležitého bys tam neměla?

Ja v tom čtu, že se do milence zamilovala, ale on do ní ne. Má ji jen na sex a dobře zpracovanou. Je to starší ženatý podnikatel a ona mladá, možná ješte školou povinná, dle toho, jak píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.6.20 15:43
@Tinuvien píše:
Docela koukám, že tu už víte, že mu dělá matraci a on vysypává pytel jinde. Jim u toho snad svítíte… :roll: :zed:
Nevím v jakém režimu máte komunikaci. Podle toho bych zvážila, zda projevit zájem a ozvat se, nebo ne. ;)

Protože se tu většina žen bojí, že je to zrovna ten jejich :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25529
16.6.20 15:47

Ou jé, zase slet moralistek :mrgreen:

hele, týden je dost, záleží, zda jste si psali denně (ráno, večer, přes den..), pokud ano, je to divné, buď má náhradu, nebo po tobě už tolik netouží… kdyby tě chtěl vidět/slyšet, tak by se přece ozval..
nic nevyčítat, osondovala bych lehce co se děje (formou : Krásný den, je vše ok?).. tím by asi moje aktivita skončila a pak je dobré pouvažovat, zda to jedné stojí za to, nebo zda není lepší to dát dopořádku doma a nazažívat dokola zklamání s milenci + u toho riskovat domácí zázemí, rodinu a kazit si morální profil ;)
ale na to si každý musí přijít sám
drž se a nebul, ukliď, věnuj se dětem - manželovi… ;)
všechno přebolí, věř mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22089
16.6.20 15:52

Teda, holky, vy jste pěkný mrchy. :think:

Až na @Tinuvien :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek