Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobře ti tak. Aspoň budeš vědět, že mít milence se nevyplatí. ![]()
@EvieK píše:
Dobře ti tak. Aspoň budeš vědět, že mít milence se nevyplatí.
No jste hustý, holky
. Jen se bavte, třeba na vás taky dojde.
@Pet32
Nechci se vnucovat, má teď starosti, jak to bude s jejich firmou. Ale snad jsou to jen ty starosti a dál se mnou počítá… chtěla jsem vědět, jestli se to někomu tady stalo, že se třeba týden neozval a pak to zas bylo dobrý…
@Anonymní píše:
@Pet32
Nechci se vnucovat, má teď starosti, jak to bude s jejich firmou. Ale snad jsou to jen ty starosti a dál se mnou počítá… chtěla jsem vědět, jestli se to někomu tady stalo, že se třeba týden neozval a pak to zas bylo dobrý…
Tak si nestěžuj
@Anonymní píše:
No jste hustý, holky. Jen se bavte, třeba na vás taky dojde.
Milence jsem nikdy neměla, ale i kdyby byl zaměstnaný až nad hlavu, zavolat může. Asi nastavila jiná.
@Anonymní píše:
No jste hustý, holky. Jen se bavte, třeba na vás taky dojde.
Nedojde, protože já milence nehledám.
A až to bude dobrý, tak si otřeš slzičky a zapomeneš, že 168 hodin si na tebe ani nevzpomněl? Mysli trochu i na sebe. Máš to zapotřebí?
Tak jasne ze se to stalo. Ale ty ho musis znat a jaky mate vztah…
Jak dlouho jste spolu?
@Anonymní píše:
Dnes je to týden, co se mi neozval milenec. Já vím, má teď spoustu starostí, dělá v gastronomii a všechno se jim teď ve firmě sype pod rukama, ale stejně… Pořád na něho myslím, dneska jsem udělala průšvih v práci a šéf mě pěkně seřval
. Za jak dlouho nejdýl se vám milenec ozval? Jsem z toho totálně v p…i. Teď jsem dorazila z práce domů, mám tady binec ještě od včera, měla bych uklízet, ale nejraději bych si zalezla pod peřinu a brečela…
Tak snad vydržíš týden bez sexu, ne? Kup si nějakou hračku.
@Anonymní píše:
@Taky jedna
Půl roku
No jo… tak ta prvotni nejsilnejsi vasen je tatam a zacnes byt soucast jeho zivota, pokud to bude pokracovat dal. Zvyknes si na ledasco a trosku se to cele zmirni. To neznamena, ze to bude horsi. Vydrz
pokud se ozve, bud mila a v pohode. Potesi ho to a mozna trochu i prekvapi. Pozitivne ![]()
@Taky jedna
Díky
. Jsi tady jediná, která píše k věci. Máš s tím nějakou zkušenost?
Dnes je to týden, co se mi neozval milenec. Já vím, má teď spoustu starostí, dělá v gastronomii a všechno se jim teď ve firmě sype pod rukama, ale stejně
… Pořád na něho myslím, dneska jsem udělala průšvih v práci a šéf mě pěkně seřval
. Za jak dlouho nejdýl se vám milenec ozval? Jsem z toho totálně v p…i. Teď jsem dorazila z práce domů, mám tady binec ještě od včera, měla bych uklízet, ale nejraději bych si zalezla pod peřinu a brečela…