Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Pet32
Nechci se vnucovat, má teď starosti, jak to bude s jejich firmou. Ale snad jsou to jen ty starosti a dál se mnou počítá… chtěla jsem vědět, jestli se to někomu tady stalo, že se třeba týden neozval a pak to zas bylo dobrý…
Proboha, je to JEN milenec, nemá vůči tobě žádné povinnosti ani závazky. Evidentně v ton vidíš víc, než on. Asi manželka pojala podezření a dala mu nůž na krk.
Starosti v práci nejsou důvodem, proč se neozvat. Evidentně s tebou nepočítá, když mu nestojíš za to, aby s tebou sdílel starosti. Prostě jen milenec!
@Sonarka píše:
Neuvěřitelný ani neJá naopak doufám a věřím, že jsou tací muži mezi námi
Ale to neznamená, že muž či žena, co mají nějaké nároky, nemohou mít milence či milenku..on i ten milenecký poměr muže být na úrovni. Respektive měl by být na úrovni. A myslím, že i chlapi si milenky pečlivě vybírají, že neskočí na všechno, co vidí
Pokud zena utika na internet, kde pise, ze se ji tyden neozval milenec a jestli se ji ozve, tak je to;
Po A: troll.
Po B: tri pubosky se bavi nad ctihodnymi, rozcilujicimi se maminami.
Ale pokud veris, ze je to realni dospela, lucidni zena, ktera poklada na emimine takovou otazku a napsala si, ze se diskuterky tresou, aby ji netrtkal zrovna ten jejich manzel, tak jsem ti naznacila, ze ciste teoreticky, hypoteticky tva uvaha moc nesedi, protoze az takova jednoduchost neni pro jistou kategorii muzu sexy. ![]()
@jege píše:
Ovšem kdyby tady napsal chlap, že se mu milenka týden neozývá, to by jej všichni politovali, co?
Chci videt chlapa, (ale i zenu), kterej bezi fnukat na emimino, ze mu milenka tyden nenapsala a jestli se ozve. Tu literaturu uz dneskaj dela kazdej! ![]()
@izquierdo píše:
To bych neřekla. Neutěšovala bych se tím, že milenec či milenka jsou vždy horší než to, co má daný nevěrník doma. Zřejmě budou v něčem o dost lepší, jinak by neměli důvod je mít, ne.
nepochopila…moc jedeš na číslech a opomíjíš jemnější konsekvence
@Sonarka píše:
U mě taky takA po 2 letech se mi ten samý milenec ozval s tím, že by mě zase chtěl, píše mi už skoro rok, bez úspěchu
krásné zadostiučinění, co já se kvuli němu natrápila..
Jo taky to tak bylo. Manželka ho jopla někam kvůli jiné. Tu si nakonec vzal. A zase sondoval. Prostě některé tipy se nemění ![]()
@welovefashion píše:
Nebo mu výjimečně podržela manželka
No, je to hrozné, zanedbává milenku a drze se věnuje manželce. ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
nepochopila…moc jedeš na číslech a opomíjíš jemnější konsekvence
@Anonymní píše:
Dnes je to týden, co se mi neozval milenec. Já vím, má teď spoustu starostí, dělá v gastronomii a všechno se jim teď ve firmě sype pod rukama, ale stejně… Pořád na něho myslím, dneska jsem udělala průšvih v práci a šéf mě pěkně seřval
. Za jak dlouho nejdýl se vám milenec ozval? Jsem z toho totálně v p…i. Teď jsem dorazila z práce domů, mám tady binec ještě od včera, měla bych uklízet, ale nejraději bych si zalezla pod peřinu a brečela…
To je přesně důvod, proč nechci milence. Pak má člověk doma binec
@My Melody píše:
Pokud zena utika na internet, kde pise, ze se ji tyden neozval milenec a jestli se ji ozve, tak je to;
Po A: troll.
Po B: tri pubosky se bavi nad ctihodnymi, rozcilujicimi se maminami.Ale pokud veris, ze je to realni dospela, lucidni zena, ktera poklada na emimine takovou otazku a napsala si, ze se diskuterky tresou, aby ji netrtkal zrovna ten jejich manzel, tak jsem ti naznacila, ze ciste teoreticky, hypoteticky tva uvaha moc nesedi, protoze az takova jednoduchost neni pro jistou kategorii muzu sexy.
Tak já nepolemizuji nad tím, zda je to či ono možné, je mi to celkem fuk,
neodsuzuji ani nepaušalizuji, pouze odpovídám na dotaz, aniž bych musela nutně někoho zesměšňovat ![]()
@Anonymní píše:
Dnes je to týden, co se mi neozval milenec. Já vím, má teď spoustu starostí, dělá v gastronomii a všechno se jim teď ve firmě sype pod rukama, ale stejně… Pořád na něho myslím, dneska jsem udělala průšvih v práci a šéf mě pěkně seřval
. Za jak dlouho nejdýl se vám milenec ozval? Jsem z toho totálně v p…i. Teď jsem dorazila z práce domů, mám tady binec ještě od včera, měla bych uklízet, ale nejraději bych si zalezla pod peřinu a brečela…
Ahoj buď v klidu
Já se milenci neozvala skoro 14 dní. Mám moc práce a nemám teď náladu a hlavně jsem utahana
On to může mít úplně stejně. Ještě chvilku počkej. Pro ty rejpave nány tady : nejsem vdaná ani nemám přítele. Mám prostě milence ![]()
@Anonymní píše:
Jo taky to tak bylo. Manželka ho jopla někam kvůli jiné. Tu si nakonec vzal. A zase sondoval. Prostě některé tipy se nemění
Jo ten můj ex se taky „hrozně“ zamiloval, oženil, teď má malé dítě a už se asi nudí, tak to zkouší u mě
Jo lidi se nemění ![]()
@Dája33 píše:
Ahoj buď v kliduJá se milenci neozvala skoro 14 dní. Mám moc práce a nemám teď náladu a hlavně jsem utahana
On to může mít úplně stejně. Ještě chvilku počkej. Pro ty rejpave nány tady : nejsem vdaná ani nemám přítele. Mám prostě milence
A jak to má on, taky je nezadanej nebo mu doma straší manželka? ![]()
@Dája33 píše:
@welovefashion nezadanýani jeden nechceme vztah.
Rozumní lidé ![]()
@Dája33 píše:
@welovefashion nezadanýani jeden nechceme vztah.
No jo kámoš s výhodami, to snad nikoho nepohorší ![]()