Týden se mi neozval milenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7210
16.6.20 22:22
@pikola píše:
Na tak asi zatím pytel vyklepat nepotřebuje, nebo vyklepal doma :mrgreen: zato ty v tom pěkně lítáš. On tě evidentně až tak moc nežere
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
16.6.20 22:25

No jo, když my tu nikdo neznáme tebe ani jeho, tak to se pak blbě radí, co dál. Osobně bych mu nepsala, ale jestli tě to tak deptá, klidně se mu ozvi, pokud se ti uleví. Třeba to nějak pak vysvětlí a ty budeš mít klidnější hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
17.6.20 01:38
@Dája33 píše:
@welovefashion nezadaný :lol: ani jeden nechceme vztah.

Ja mam taky milence a je dobrej, jinak bych s nim nebyla :D. A zhodou okolnosti je taky muj partner, pritel, vsechno spolu, 3 v 1. Chci, aby me milenec miloval, tak to mam nejak od prirozeni, pardon, od prirozena nastaveno. Chlap, kterej me nemiluje, do me postele nevleze. :D

Ale beru, ze kazdej clovek je jinej a vim, ze jsou lidi, kteri odeluji sex od vztahu a pokud jsou dva lidi svobodni, proc ne, nikomu tim neublizuji. Uzivejte si jeden druheho :kytka:

Ale kdyz se nad tim clovek zamysli :think:, opravdu to jde uplne, uplne bez vztahu? Treba neco mezi vami lita…ono, stejne vyraz „sexualni vztah“ obsahuje dve slova : „sex“ a „vztah“ a slovo vztah tam nebude jen tak pro srandu kraliku. :D :D :D :andel:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
17.6.20 02:12

@Enmamma

No dyt, kam jen ten svet speje! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12746
17.6.20 14:08
@My Melody píše:
Ja mam taky milence a je dobrej, jinak bych s nim nebyla :D. A zhodou okolnosti je taky muj partner, pritel, vsechno spolu, 3 v 1. Chci, aby me milenec miloval, tak to mam nejak od prirozeni, pardon, od prirozena nastaveno. Chlap, kterej me nemiluje, do me postele nevleze. :D

Ale beru, ze kazdej clovek je jinej a vim, ze jsou lidi, kteri odeluji sex od vztahu a pokud jsou dva lidi svobodni, proc ne, nikomu tim neublizuji. Uzivejte si jeden druheho :kytka:

Ale kdyz se nad tim clovek zamysli :think:, opravdu to jde uplne, uplne bez vztahu? Treba neco mezi vami lita…ono, stejne vyraz „sexualni vztah“ obsahuje dve slova : „sex“ a „vztah“ a slovo vztah tam nebude jen tak pro srandu kraliku. :D :D :D :andel:

Takže ses pochlubila, jak to máš v životě super. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.6.20 15:59

Už se ozval? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.6.20 16:03
@Russet píše:
Už se ozval? :pankac:

Myslím, že zakladatelka už nepřijde, poté, co se na ní slétlo to chytré hejno tady :lol:

• Citovat
  • Upravit
53518
17.6.20 16:06
@Sonarka píše:
Myslím, že zakladatelka už nepřijde, poté, co se na ní slétlo to chytré hejno tady :lol:

Nebo nemá čas, neboť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
17.6.20 18:21
@Hecate píše:
Takže ses pochlubila, jak to máš v životě super. :pankac: :pankac: :pankac:

Ale co nereknes? :D Vidis v mem textu tech nevim kolik smailiku? Tak ty tlumoci to, co nemuze byt videt v psanem textu, znamena to u mne, ze je to receno laskave, s mirnym naznakem humoru a nemyslim to co rikam nijak tragicky vazne :)

Pokud si to jeste jednou prectes a pochopis text, zjistis, ze jsem rozvinula slovo milenec, protoze se v tematu objevilo, jestli je milenec ten, kto je zadanej, nezadanej… no u mne je milenec ten, s kym spim, tecka :)

Tema je o tom, ze milenec nedela to, anebo to, nezavola, atd, muj nazor je, ze pokud by stradajici zeny spavali s chlapem, ktery je miluje, nebudou muset cekat tydny, az si milostive vzpomene, ale bude volat, az se mu bude z mobilu parit. Pokud ale zena spava s muzem bez vztahu, bez lasky, bohuzel musi pocitat s tim, ze si na ni nevzpomene. A pokud ji to nedela dobre, asi by nemela moc pestovat kamaradstvi s vyhodami :)

• Citovat
  • Upravit
My Melody
17.6.20 18:31
@Russet píše:
Nebo nemá čas, neboť…

nebot… pise dalsi kratkou prozu :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.6.20 18:49
@My Melody píše:
Ale co nereknes? :D Vidis v mem textu tech nevim kolik smailiku? Tak ty tlumoci to, co nemuze byt videt v psanem textu, znamena to u mne, ze je to receno laskave, s mirnym naznakem humoru a nemyslim to co rikam nijak tragicky vazne :)

Pokud si to jeste jednou prectes a pochopis text, zjistis, ze jsem rozvinula slovo milenec, protoze se v tematu objevilo, jestli je milenec ten, kto je zadanej, nezadanej… no u mne je milenec ten, s kym spim, tecka :)

Tema je o tom, ze milenec nedela to, anebo to, nezavola, atd, muj nazor je, ze pokud by stradajici zeny spavali s chlapem, ktery je miluje, nebudou muset cekat tydny, az si milostive vzpomene, ale bude volat, az se mu bude z mobilu parit. Pokud ale zena spava s muzem bez vztahu, bez lasky, bohuzel musi pocitat s tim, ze si na ni nevzpomene. A pokud ji to nedela dobre, asi by nemela moc pestovat kamaradstvi s vyhodami :)

Abych to trochu poopravila, kamarádství s výhodami, není totéž, co milenecký poměr ;) Zatímco kamarádství s výhodami vzniká po vzájemně dohodě a jde tam většinou jen o sex, milenecký poměr vzniká nečekaně a spontánně, na základě vášně, touhy, přitažlivosti a většinou tam bývá i vzájemná láska. Takže souhlas, ženy, co chtějí, aby jim muž psal a zajímal se o ně, si musí najít takového, co je bude milovat, bez ohledu na to, bude-li to manžel, přítel, nebo milenec. Všichni mohou milovat ;) A kolikrát je v mileneckém vztahu víc lásky, než v tom oficiálním. Tak jen abych to uvedla na správnou míru 8) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
17.6.20 19:04
@Sonarka píše:
Abych to trochu poopravila, kamarádství s výhodami, není totéž, co milenecký poměr ;) Zatímco kamarádství s výhodami vzniká po vzájemně dohodě a jde tam většinou jen o sex, milenecký poměr vzniká nečekaně a spontánně, na základě vášně, touhy, přitažlivosti a většinou tam bývá i vzájemná láska. Takže souhlas, ženy, co chtějí, aby jim muž psal a zajímal se o ně, si musí najít takového, co je bude milovat, bez ohledu na to, bude-li to manžel, přítel, nebo milenec. Všichni mohou milovat ;) A kolikrát je v mileneckém vztahu víc lásky, než v tom oficiálním. Tak jen abych to uvedla na správnou míru 8) :mavam:
:) co to je milenecky vztah? U mne jeto vztah dvou milencu. Muzou byt manzele, anebo muzou byt bez sobasniho papiru. Co to je oficialni vztah, tomu nerozumim? Jakoze jsou manzele?

Ja nadvazovala na Daju, ktera pise, ze ma milence, ze nechce vtah. Mne prave zajima to, jak moc jde mit mileneckej vztah bez vztahu :think:, vzdyt uz ten samotny vyraz obsahuje slovo vztah. :).,

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.6.20 19:27
@My Melody píše: :) co to je milenecky vztah? U mne jeto vztah dvou milencu. Muzou byt manzele, anebo muzou byt bez sobasniho papiru. Co to je oficialni vztah, tomu nerozumim? Jakoze jsou manzele?Ja nadvazovala na Daju, ktera pise, ze ma milence, ze nechce vtah. Mne prave zajima to, jak moc jde mit mileneckej vztah bez vztahu :think:, vzdyt uz ten samotny vyraz obsahuje slovo vztah. :).,

Oficiální vztah je, když spolu dva žijí, ať už jako druh družka, či manželé…milenecký vztah je vtah, který nelze legalizovat, ať už z jakéhokoli duvodu, ale který nevylučuje vzájemnou lásku. A jinak ano, i milenecký vztah, je vztah ;) I dva, co spolu jen spí, mají nějaký vztah…A taky je pravda, že ani milenecký ani oficiální vztah, nezaručuje lásku a naopak… ;)

• Citovat
  • Upravit
My Melody
17.6.20 19:43
@Sonarka píše:
Oficiální vztah je, když spolu dva žijí, ať už jako druh družka, či manželé…milenecký vztah je vtah, který nelze legalizovat, ať už z jakéhokoli duvodu, ale který nevylučuje vzájemnou lásku. A jinak ano, i milenecký vztah, je vztah ;) I dva, co spolu jen spí, mají nějaký vztah…A taky je pravda, že ani milenecký ani oficiální vztah, nezaručuje lásku a naopak… ;)

Holky delate mi tu z toho bordel :mrgreen: Nelegalni vztah je milenecky a legalni je nemilenecky? To si mi nejak nelibi :D. :think: Ja si tu definici radeji zmenim, v mem svete bude milenecky vztah, pokud maji dva lide spolu sex a muzou byt klidne manzele, anebo druh a druzka, anebo svobodni :) Co rikas, neni to tak hezci :) :kytka:?

• Citovat
  • Upravit
12746
17.6.20 19:46

V podstatě je to slovíčkaření.

Každopádně proč lidi mají sex s někým, s kým nezažívají intimitu, lásku, city, ačkoli nejsou vyloženě typy, které tyhle roviny dovedou oddělovat?
IMHO často proto, že teorie je šedá a realita ne zelená, ale černá jak tér. Ne vždycky máme k dispozici to, co bychom si přáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí