Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co je spatne na tymianu v tehotenstvi? Ted se s tim roztrhl pytel - tymian, zazvor, posledne sem snad cetla diskuzi jestli vadi celer a mrkev… zeny neblaznete, vseho s mirou a rozumem ![]()
Co blbnes…nesnis na posez pytel tymianu, cesneku ani majoranky ne? ![]()
Ani jsem nevěděla, že by to mělo vadit. Ty těhotný fakt už řeší každou koninu.
Ten tymian byl cerstvy, proto jsem se mrkla po obede na seznam zakazanych bylinek a trochu me to vydesilo. Obrala jsem ho na listecky a varila jsem ho asi 10 minut ve vyvaru a nasledne pridala uvarenou cocku a dochutila.
Cerstvy necerstvy…musela bys ho snist asi na kila a jist ho kazdy den ![]()
@Hadumi píše:
Ani jsem nevěděla, že by to mělo vadit. Ty těhotný fakt už řeší každou koninu.
Dneska jsem po babičce chtěla černé uhlí.. jedna žena v rodině, asi v 11.tydnu se do me pustila že se to nesmí a jestli chci to dítě zabít
já jsem ve 25tt
jen jsem se jí vysmála. Některý ženský jsou fakt na palici
Jako těhotná jsem jedla i tatarak, hermelin… - na co jsem měla chuť a žiju já i obě mé děti…
Vůbec jsem netušila, ze by se to jist nemělo až tady jsem si to přečetla
@Marben přesně
Žiju já i děti a tyhle přecitlivělý těhule nesnáším. Zavřete se do skleněný bedny a vylezte po porodu ![]()
Já jim všechno, sem taky 2 trimestr. To abych zkoumala každou blbost… Tudle sem vypila třeba aloe džus a pak sem zjistila že se aloe v těhotenství nesmí a taky se z toho nehroutim. Když už to jednou sníš tak stejně nic nenaděláš ![]()
Dobry den, dnes jsem delala česneku, do ktere jsem pridala majoranku a pak cocku na kyselo, do ktere jsem pridala tymian. Dala jsem si na obed malou porci polevky a mensi porci cocky. Myslite, ze jsem tim mohla ublizit miminku? Vubec mi to nedoslo, protoze tohle varim uz 10 let