Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vydrž, nejsi v tom sama
Silné bolesti břicha mě berou pořád, pálení žáhy taky, ani kvůli tomu nemůžu kolikrát spát (relativně mi pomáhá Gaviscon a mléčné produkty, po kterých se mi ale zase zhoršuje ekzém … pecka :-/), zácpu mám taky, k tomu se navíc přidaly hemeroidy. Takže s tebou soucítím, jen tu zimnici nemám, mě naopak berou návaly horka. Bohužel u mě už to vypadalo na předčasný porod už před třemi týdny ale protože to ještě bylo brzy, tak mi nasadili koňské dávky hořčíku a utrogestan, který má bránit změnám na čípku a tím to zastavili. Taky bych to přitom už nejraději měla za sebou ![]()
Už to brzy bude, to dame ![]()
Ja uz si 2 mesice rikam ze uz nemuzu. Teď mi zbývají posledni 2 tydny a začínám si říkat, že už to asi vydrzim. Večer leham s bolestí bricha, v noci mě to budi, pul noci čumím do stropu a mobilu a kdyz uz bych spala, tak se budí dite
po teplé vane jsem na omdleni, večer usínám skoro zmrzlá a v noci se budim uplne zpocena. A rychle vstát je pro me o prasknutí bricha. Vždycky vystartuju a nic…Jak kdyz jsem privazana za bricho, a ta bolest! ![]()
Nejsi v tom sama, já jsem tehotna po 3ti a u predchozich 2 jsem takhle neumirala ![]()
Drž se ![]()
Holky děkuji za podporu
, až mě to vhani i slzy do očích. Já měla celé těhotenství úplně v pohodě, jen až teď od pátku mám pocit že umiram, už se těším až ten náš drobek bude ležet v postýlce a ne v břichu 😁 doufám že poznam až to přijde, nejraději bych kdyby praskla ta plodova voda to je jasný signál, protože ty bolesti břicha jsou tak silné a v jednom kuse, že si říkám jaké budou ty kontrakce.
Joo úplně tě chápu, ja včera prozvracela celou noc hotovej ocistec, zimnice sem lezela v zupanu a pod perinou a do toho me silene bolela palice jako strep..paralen nepomohl. Dnes uz je mi lip ale uz se nemuzu dockat az ten porod fakt prijde.
naval horka potom zima.. v noci mě už budí poslicci, pokaždé jásavě vítám porod a vždycky je to jenom planej poplach.. a kdyz ne poslici tak me pálí zaha..asi mame každá ke konci těhu něco..
@Anonymní píše:
Holky děkuji za podporu![]()
, až mě to vhani i slzy do očích. Já měla celé těhotenství úplně v pohodě, jen až teď od pátku mám pocit že umiram, už se těším až ten náš drobek bude ležet v postýlce a ne v břichu 😁 doufám že poznam až to přijde, nejraději bych kdyby praskla ta plodova voda to je jasný signál, protože ty bolesti břicha jsou tak silné a v jednom kuse, že si říkám jaké budou ty kontrakce.
Taky doufám že praskne voda jinak nebudu vědět jesi už je čas jet. ![]()
Tak já bohužel pohodové těhotenství neměla. Po IVF, celý první trimestr jsem krvácela a omdlívala, takže klidový režim, potom krvácení ve 14. týdnu, zase klidový režim. A na závěr hrozba předčasného porodu a zase klidový režim. Pro mě utrpení, normálně jsem strašně aktivní osoba
Teď už odškrtávám v kalendáři políčka do termínu plánovaného císaře a doufám, že už to nějak doklepu nebo mi ho posunou na dřív. Prý to po něm taky stojí za to, ale co si neumím představit to mě netrápí ![]()
@Anonymní píše:
Holky děkuji za podporu![]()
Az ted?tak to mas dobre,ja takhle umiram od sameho zacatku a jeste dva mesice asi budu…
Vydr!
Paralen muzes vzit kdyz budes mit zimnici a vydrz uz jen chvilku a cim dyl bude detatko v brisku bude lip upecene. Tak dobre jak mu je ted uz mu nikdy nebude.
Jak říkala prababička, buď ráda že tam je. Vysprchujes se, dojdeš si na záchod, vyspíš se. Až přijde mimčo, bude po klidu ![]()
Ale soucítím s tebou. Já tahala břicho v těch vedrech a taky nic moc. ![]()
Ahoj všem, holky prosím poraďte, myslíte že se blíží porod? Mám pocit že už to nevydržím, a těhotenství bych už nejraději ukončila. Ale to asi nejde? Zítra půjdu na gyndu a zeptám se doktorky co dál.. Každý večer me celou noc trápí silné bolesti břicha, zimnice, tlak na prsou, a dnes jsem i zvracela, včera si ne nechali i v nemocnici na kapacce, která mi pomohla, ale jen co jsem přijela domů je mi zase zle, pálí ne žaha a dlouho jsem nebyla ani na velké, měla jste to některá taky tak? Dnes už nemám ani sílu vstát z postele..