Tip na práci z domova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
17.3.13 19:49

Eneer

Eneer: Můžu vědět o co se jedná? Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
20.3.13 17:19

Příležitost

Pokud chcete, přidejte se k novému podnikatelskému projektu Martina Hausenblase a zaregistrujte se co nejdříve, v květnu začínáme! Technologické služby, které pohnou světem! Bližší informace vám pošlu obratem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
21.3.13 13:25
@hedabedna píše:
Jak vám zní toto Pozor! Česká firma nabízí domácí práce, kompletace bižuterie. Výplaty ihned na ruku. Osobní převzetí materiálu. Praha a okolí, Mělník, Kralupy nad Vltavou, Roudnice, Kladno a okolí, Lovosice, Litoměřice, Ústí nad Labem, Slaný, Louny, Teplice, Bílina, Most. Tel.: :think:

Jé, to je moje okolí. Zjišťovala jsi nějaké podrobnější info? Hledala jsem takový nějaký inzerát, ale nebyla jsem úspěšná. Taky něco sháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A-n-d-r-e-a8
21.3.13 13:29
@Fialik píše:
Jé, to je moje okolí. Zjišťovala jsi nějaké podrobnější info? Hledala jsem takový nějaký inzerát, ale nebyla jsem úspěšná. Taky něco sháním.

No, pokud je to osobní převzetí a neplatíš nic předem, tak za zkoušku nic nedáš :) Ovšem, pokud je nějaká smlouva, tak dobře pročíst!! A když si pro to jdeš osobně, tak se můžeš poptat na určité věci ještě tam :)

• Citovat
  • Upravit
5732
21.3.13 14:12
@A-n-d-r-e-a8 píše:
No, pokud je to osobní převzetí a neplatíš nic předem, tak za zkoušku nic nedáš :) Ovšem, pokud je nějaká smlouva, tak dobře pročíst!! A když si pro to jdeš osobně, tak se můžeš poptat na určité věci ještě tam :)

Nejhorší je, že většinou si ty výrobky musíš nejdřív „koupit“ a některé následně i sama prodat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
21.3.13 14:43
@Fialik píše:

byl to podvod!!!
bacha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
21.3.13 14:44

@hedabedna děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 08:11

Ano, MLM je všude dost, takže stačí si jen vybrat :-).
Jak už psaly holky, jsi-li šikovná, najdeš, někdo se ptal na práci s AJ, no přece doučování :!
Přidala bych k tomu všemu, co bylo jmenováno ještě pomoc s úklidem, to ocení nejen prac. vytížená maminka, ale i starší lidé…
HLAVNĚ NEDOPORUČUJU NIKOMU DOMÁCÍ PRÁCI - NAVLÉKÁNÍ KORÁLKŮ!!! Viz moje příspěvky ve stejnojmenné diskuzi, jelikož si pí Hana Jasukevič myslí, že jí to bude stále procházet… Jdeme na hromadnou žalobu… Požaduje oněch 2.200 Kč, takže pozoooor :! Nenechte se nachytat.
Přeju všem krásný víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 08:19

HOLKY B A C H A :! :! :!
TOHLE ŘEŠÍME NA DISKUZI (TEĎ JSEM O TOM PSALA) „DOMÁCÍ PRÁCE - NAVLÉKÁNÍ KORÁLKŮ“. JDE O HANU JASUKEVIČ, KTERÁ LŽE, JAKO KDYŽ TISKNE :! NAKECÁ, ŽE VÝDĚLEK JE 3-6 TIS. A VE SKUTEČNOSTI BY ŠLO JEN O PÁR STOVEK, HLAVNĚ ŽE SHRÁBNE TĚCH 2.200 KČ. PODÁVÁME NA NÍ HROMADNOU ŽALOBU :! :evil:
TAKŽE POZOR NA JEJÍ TEL. Č.:
775520124
722301330
721889359

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 08:23

Tady je odkaz na diskuzi:
https://www.emimino.cz/…rankovani/6/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
refinej
6.4.13 09:52

soulasím

Když si přepočte sumu uklízečky na hod je to skoro 150 za hodku. protože tam nikdy nestráví tolik času co má ve smlouvě. Vím to proto že chodím uklízet za babičku když má dovču. A hlavně holky nevěřte těm podvodům, žádná domácí manuální práce není, někdy později napíšu, jak vydělat tak 3000, dá to ale mnoho práce, mě to trvalo 1 rok, ale ted to mám jisté. přemýšlejte a nenechte se napálit

• Citovat
  • Upravit
refinej
6.4.13 10:12

To jsem psala pro sonninek :mavam:

• Citovat
  • Upravit
petapal
7.6.13 12:26

Taky jsme tam ted volala pry je to vyroba naramku na ruku, ale chteji vklad 2300kč a pak už si zboží budu brat jednou za tyden zdarma. Tak mam strach je to docela dost penez nedelate to nekdo jestli do toho jit

• Citovat
  • Upravit
petapal
7.6.13 12:27

Taky jsem ted volala na domaci praci vyroba naramku 3 - 6tis mesicne, ale vklad 2300kč prvni. jen jine telef. čislo ani nevim jak se pani jmenuje takze je to podvod?

• Citovat
  • Upravit
78
7.6.13 12:33

…já bych určitě nic neplatila, přece když tě chce někdo zaměstnat, tak platí on tobě!!! to jsou opravdu jen podvody-když po tobě chce někdo nějaký peníze!!!
Podle mě domácí manuální práce asi neexistuje…co jsem se vždycky ozvala na inzerát, vždycky chctěli min. obálku se známkou a pak ti pošlou nabídku, za kterou musíš platit-blbost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat