Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, dneska ráno jsem si dost ukopla malíček a od rána to šíleně moc bolí víc a víc…nemůžu na to ani došlápnout ikdyz nechodím tak mě v tom škube a nedám nohu ani do cukle
foto:
Zajela bych do nemocnice aby ti udělali rentgen. Může to být naražený ale i zlomený.
Sjela bych na pohotovost, tohle by asi chtělo rentgen. Můžeš s tím hýbnout?
Rozhodně si zajeď na rentgen. Můžeš to mít zlomené. Můj táta si ho taky takhle zlomil.
Namazat nějakým chladným gelem typu Voltaren, přes to obvaz v jedné vrstvě, přes to igelit, přes to elastický obvaz. Nohu nahoru, absolutně v klidu, polohovat nahoru. Zítra se uvidí
Hele, jestli je to zlomeny, tak v ti ten malicek v nemocnici akorat privazou obvazem k druhymu prstu… Udelala bych toto a ledovat. Sadru na to nedostanes.
Jsem chytra, neb to samy jsem googlila minulou nedeli, au ![]()
Tak ono v nemocnici ti udělají rengent at je to co je to řeknou nechat to v klidu, a prsty ti max slepí k sobě, stalo se mi to několikrát bolest jak blázen, ale nejezdím s tím prsty si slepím a ono to to přejde
Se zlomeným malíkem se stejně nic nedělá. Teda akorát to co píšou výše. A bolí to dost.
Přesně. Já teda měla zlomenou tu nartni kustku, ale taky měl být jen klid… který stejně nebyl s 1/2 ročním klukem…takže dnes mám problém dostat nohu např. do lyžařských bot ![]()
Podle otoku a barvy bych rekla zlomenina, jestli mas urazove pojisteni, do nemacnice jed, ale staci v podeli..presne, jak se tu pise, zafixuji to k ostatnim prstum…