Mám zlomenou nohu - kdy mám jít na kontrolu?

Anonymní
29.10.19 16:32

Asi hloupý dotaz, ale vážně nevím.

Mám dotaz. Stal se mi úraz a mám zlomenou nohu a nechodící sádru. Sama se nikam nedostanu, tak jsem závislá na pomoci manžela. Aby mě někam odvezl. Prvotni osetreni ve čtvrtek, proběhlo na chirurgii a napsali mi do zpravy, ze neschopenku mi vypise obvodak a ze za tydén kontrola na chyrdě. Druhy den jsem šla za obvodakem a ten mi vystavil neschopenku. Napsal doNeschpenky datum dalsi kontroly 18.11. Za tyden, tedy zase ve čtvrtek, jsem sla na kontrolu na chyrdu. Zjistili, ze mám pořád otok a do zprávy napsali další kontrolu “za týden”. O co mi jde, “za týden” znamená, že můžu trn další týden příjit kdykoli, když ve zprávě není konkretní datum? Manžel se zítra ani ve čtvrtek nemůže urvat z práce a nikdo jiný me tam nehodí. Takže když příjdu v pátek nebude to vadit? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.10.19 16:41

Za týden znamená, za 7 dní ode dne, kdy Vám lékař napsal za tyden :mrgreen: :) :)

• Citovat
  • Upravit
6017

Za týden je za týden, ne kdykoliv v týdnu. Pokud se nemáš jak dostat, nechej si vypsat sanitku nebo zavolej na chirurgii a slušně oznam, že dojdeš o den později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487

Nebude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
29.10.19 16:43

Vyřešila bych to jedním telefonátem. Jinak bych tedy řekla, že o den později kontrola ničemu vadit nebude, spíš jde o to, aby v ten pátek ordinovali nebo neměli ordinaci jen pro objednané pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
29.10.19 17:02

Když napsali za týden, tak klidně můžeš dojít v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.10.19 17:04
@ivašot. píše:
Vyřešila bych to jedním telefonátem. Jinak bych tedy řekla, že o den později kontrola ničemu vadit nebude, spíš jde o to, aby v ten pátek ordinovali nebo neměli ordinaci jen pro objednané pacienty.

Souhlas. Třeba v pátek neberou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
29.10.19 17:07

Pro klid duse bych zavolala, jestli muzu prijit v patek, ze nemas odvoz a uvidis co ti reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
29.10.19 17:18

Zavolej tam, za tyden je za 7 dní, tzn zas ve stejný den. Možná v pátek neordinujou nebo maj zkráceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.11.19 14:46

Mate nebo mela jste bolesti?

Dobry den, termin kontroly jste diky datu jiz jiste vyresila. Tyden, jak.mi sestricka take rekla, je treba i z duvodu, ze rtg mohou udelat dalsi az po tydnu. Take jsem uz resila zmenu terminu o den, prave kvuli odvozu. Prosim vas, ale i dalsi v teto diskusi se zkusenostmi se zlomeninou kotniku, jak dlouho a jake jste meli bolesti? Pripada mi divne, ze jeste 15. den po urazu mne to tak boli. :zed: Dekuji predem vsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák