Tipy na dovolenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Krasavicaa
5.8.15 16:42
@Ukulina píše:
@Krasavicaa Já mám se slevomatem taky dobrou zkušenost, byli jsme přes něj jednou v Maďarsku, jednou v ČR.

Kamarádka mi popisovala přímo horor a ani tam nevydrželi do konce pobytu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7376
5.8.15 16:43
@Krasavicaa píše:
Fakt jo :think: :think: :think: :think: Tak to jsi asi první, od koho slyším kladnou reakci :-) tak to vám přeju a je tak dál :palec: :palec: :palec: :palec:

no, ted uz jsem 4 roky nebyli nikde, maximalne celodenni vylet… plnovala jsem 3 tydeni pobyt na Mljetu, pred dvema lety, ale neplanovane na me svitila dalnice na testu.DD tak az tedka se to zacina rozhoupavat:) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
5.8.15 16:43
@Krasavicaa píše:
Kamarádka mi popisovala přímo horor a ani tam nevydrželi do konce pobytu :nevim:

njn, se stane:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
5.8.15 16:45
@MarieOVMUC píše:
no, ted uz jsem 4 roky nebyli nikde, maximalne celodenni vylet… plnovala jsem 3 tydeni pobyt na Mljetu, pred dvema lety, ale neplanovane na me svitila dalnice na testu.DD tak az tedka se to zacina rozhoupavat:) :dance: :dance:

Tak bacha aby nebyla po dovolené další dálnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7376
5.8.15 16:48
@Krasavicaa píše:
Tak bacha aby nebyla po dovolené další dálnice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ted uz jsem chytrejsi :D navic delat to na jednom pokoji se spicima detma…DD :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
5.8.15 16:51
@MarieOVMUC píše:
ted uz jsem chytrejsi :D navic delat to na jednom pokoji se spicima detma…DD :zed: :zed:

Fšecko jde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7376
5.8.15 17:54
@Krasavicaa píše:
Fšecko jde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale kvalita by kulhala:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
10.2.16 13:44

V létě bych ráda někam k moři. Kdo trochu víc sledujete situaci s uprchlíky, i třeba z jiné země, kam jet, aby tam bylo trochu víc bezpečno nebo třeba do jaké země na jaké místo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.2.16 13:53

@klafina123
Madeira, Menorca, Corfu, Sardinie

jinak asi vetsina pobrezi Portugalska a Spanelska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594