U jaké banky založit účet?

Raduczka
11.12.13 07:44

u jaké banky založit ucet?

Ahoj.. chci si zalozit účet ale nevim u jake banky je to nejlevnější a nejlepší - nechci vysoke mesicni poplatky - jen tak do 100 kc, poradte s jakou bankou mate dobre zkusenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
11.12.13 07:46

Mám Fio, neplatím vůbec nic. Ale nevím jak je to s výběrama, u nich je určitě zadarmo, já mám bankomat naštěstí blízko, jinak ta síť není tak hustá jako u jiných. Ale myslím, že když máš nějaký větší objem plateb tak máš výběry i jinde zadarmo. Jinak jsou z jiného bankomatu jsou zpoplatněny, ale není to nijak ohromující částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.13 07:49

Mbank. vse bez poplatku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.12.13 07:50

M bank, bez poplatků a pokud budeš platit kartou v obchodě- 4.000,– měsíčně, tak zdarma 3 výběry z kteréhokoli bankomatu a váhodné úročení na spořícím účtu :pankac: zuno je taky bez poplatků, myslím, že je jeden výběr z bankomatu raifky zdarma a zas mají online chat, že se dá cokoli vyřídit hned. :lol: ale zuno má jen jednu pobočku, ale je fakt, že Mbank mám už hodně let a na pobočku jsem musela jednou, zuno už taky hodně dlouho a tam jsem nemusela ani jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
11.12.13 07:51

FIO absolutně bez poplatků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.12.13 07:53

Jo a zuno svým klientům nabízí předschválenou půjčku se slušným úrokem, nám nabídky chodí, ale nevyužíváme, ale kamarádka má od zuna už druhou. Mají velice přehledné splácení půjčky, jako v tomhle je zuno dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31417
11.12.13 07:56

@Raduczka taky hlasuju pro M-Bank. Jsme u nich prakticky od samého začátku a zatím jsme neměli jediný problém. Pro uživatele jakým jsem já (tj. platby kartou všude kde to jde-jde dnes v 90% obchodů, tahání minima hotovosti a časté platby v eshopech) úplně ideální, nic víc od banky nechci než aby mi dala pokoj, chodila mi včas karta a byla levná a to M-Bank splňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
11.12.13 08:02

FIO, Zuno, mBank - neplati se nic.
Do uctu s poplatkem do 100 mesicne bych tedy nesel, pokud bych nepotreboval neco velmi specifickeho.
Pokud se pouziva platebni karta, tak i FIO (nejen)dava dostatek vyberu zdarma kdekoli.
A jeste podotknu- doporucovat bankovni ucet zdarma a vypichovat, ze ma predschvalenou pujcku a ze se prehledne splaci… za me je to proste ulet (nebo znameni doby).
Nemam penize, tak si pujcim. Ne na nejaky byznis, kde by se to dalo pochopit a vydela to vic penez. Nemam penize na bezny provoz. Ted oddalim problem, ale co pristi mesic? Ted jsem nemel, pak mam? Ty penize musim stejne splatit a jeste pridat. Takze jestli vychazim jen tak tak, tak ty vracene penize zase budou chybet. A jak se to casto resi? No vezme se dalsi pujcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
11.12.13 08:03

Mame Airbank a spokojenost. Neplatime nic. Pred rokem jsme odesli od CS. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduczka
11.12.13 08:08

@smilestrawberry No @elanaa No taky jsem koukala na mbank, ale ty bankomaty nejsou moc nikde, teda alespon v lounech jsem žádný takový neviděla :(

• Citovat
  • Upravit
11.12.13 08:10

@Raduczka kdyz mas nejaky obrat kartou min myslim, ze to jsou 2tis(pri 4tis to jsou 3vybery) tak mas vyber z jakehokoli bankomatu zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
11.12.13 08:12
@Ivan PPZ píše:
Nemam penize, tak si pujcim. Ne na nejaky byznis, kde by se to dalo pochopit a vydela to vic penez. Nemam penize na bezny provoz. Ted oddalim problem, ale co pristi mesic? Ted jsem nemel, pak mam? Ty penize musim stejne splatit a jeste pridat. Takze jestli vychazim jen tak tak, tak ty vracene penize zase budou chybet. A jak se to casto resi? No vezme se dalsi pujcka…

Jj to dneska taky nechapu…jako jo kdyz si zarizuje clovek bydleni, tak nez aby spal na zemi a varil na plynove bombe, tak si pujci a splati. Ale pujcky typu nemam na vanoce, nemam na dovolenou a po me potopa taky nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
11.12.13 08:13

@Raduczka Pokud se nepletu mBank nema vylozene sve bankomaty, muzes vybirat v jakemkoli. Aspon ja vybiram, kde se mi namane a nikdy jsem neplatila nic navic. Proto mi mBank vyhovuje nejvice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raduczka
11.12.13 08:13

@Ivan PPZ Já potřebuji účet jen na to aby mi tam chodila mateřská, nepotřebuji žádné zdržování s placením kartou v obchodě atd…

• Citovat
  • Upravit
Raduczka
11.12.13 08:16

@jan.ny17 No na jejich stránkách jsem četla že to musí být nějaké bankomaty euronet tak nevím :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat