Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, mám 8 měsíců starou dcerku, kterou plně kojím. Ale dnes chvilku zkoušela sát, ale nešlo jí to. Tak se začala vztekat a od prsa se odtáhla. Zkusila jsem prsa odstříkat a není v nich skoro žádné mléko. Je možné, že se ze dne na den ztratilo? V noci kojím cca 4× a během dne cca každé 3 hodiny.
@pikola sem tam něco sní, ale spíš kojím. Jen jedno kojení se nám podaří Ob den nahradit jogurtem, který má ráda. Jinak i když dám zeleninový příkrm, tak se ještě nají z prsa
Nám bude 8 měsíců koncem prosince a poslední tyden mi taky připadá, ze mam min mlika ani prsa se mi tak nenalevaji a to driv po tech cca třech hodinách kdy kojime už jsem mela.
Zkusím nasadit homeopatika na podporu kojeni (brala jsem je na zacatku po porodu) a taky pít kazdy den caro nápoj ![]()
Je fakt, že Caro jsem nějak teď pít přestala, protože na to nemám ráno čas. A jaká homeopatika?
Jmenuje se to ricinus communis nebo tak nějak, kdyz v lékárně řeknete, ze chcete homeopatika na podporu kojeni tak budou vědět, jsou to takové kuličky. Uvidite, ze za tři dny se laktace zase zvýší