Ubytování v chorvatsku ostrov Cres

335
1.1.15 14:16

Ubytování v chorvatsku ostrov Cres

Všechno nej v Novém roce. :kytka: Začínáme řešit letní dovolenou. Malýmu v té době bude 8 měsíců, prostřední skoro 3 roky a nejstarší 5,5 let. Byli jsme před 2ma lety na Hvaru, v takové kouzelné zátočině, žádní lidi (teda skoro) opravdu na samotě, s polopenzí, nádhera. Ale je to pro nás ted´ moc daleko.. Chceme na ostrov, Cres, nebo Krk. Nemáte někdo nějaký typ pro dobré ubytování, spíš někde v klidu, mimo dění (4 dospělí a 4 děti) pokud možno s možností polopenze? Předem děkuji za typy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18000
1.1.15 14:22

nykar.cz maji ubytovani ve vilach v okoli, super jidlo a majitele jsou uzasni! Byla jsem tam snad 5krat a fakt si neni na co stezovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
1.1.15 14:37

Díky moc, mrknu na to :) s jídlem jste taky byli spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
1.1.15 14:51

Ahoj, zrovna jsem to chtěla napsat taky. CK Nykar - jezdí na Cres. Byla jsem před lety, máma jezdí každoročně a spokojenost. Ubytování v okolních vilách, společná jídelna+společenský sál, vše v docházkové vzdálenosti. Jídlo v pohodě, dobrý a dostatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
1.1.15 14:58

@Vendle jojo,jídlo je skvělé, nápoje v ceně :palec: asi bych jednala rychle-tím, že jsou levní tak to mají celkem rychle rozebrané-lidi se jim vrací :palec: Já tam jezdila učit kurzy angličtiny a fakt se tam ráda vracím (Markéta a Michal majitelé)fakt udělají co lidem na očích vidí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
1.1.15 15:03

@Liszane Koukala jsem, že už jsou celkem vyprodaní :( Poptáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
1.1.15 15:09

@Vendle dost často jsou schopný sehnat ještě něco navíc :palec: mně sehnali ubytování na míru 14 dní předem (ale přiznávám, že to bylo asi ze známosti :oops: :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
1.1.15 15:23

@Liszane díky, zítra je zkusím :) řeknu, že mám doporučení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
1.1.15 16:12

Zkus to! Jsou fakt supr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie