Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Všechno nej v Novém roce.
Začínáme řešit letní dovolenou. Malýmu v té době bude 8 měsíců, prostřední skoro 3 roky a nejstarší 5,5 let. Byli jsme před 2ma lety na Hvaru, v takové kouzelné zátočině, žádní lidi (teda skoro) opravdu na samotě, s polopenzí, nádhera. Ale je to pro nás ted´ moc daleko.. Chceme na ostrov, Cres, nebo Krk. Nemáte někdo nějaký typ pro dobré ubytování, spíš někde v klidu, mimo dění (4 dospělí a 4 děti) pokud možno s možností polopenze? Předem děkuji za typy ![]()
nykar.cz maji ubytovani ve vilach v okoli, super jidlo a majitele jsou uzasni! Byla jsem tam snad 5krat a fakt si neni na co stezovat!
Ahoj, zrovna jsem to chtěla napsat taky. CK Nykar - jezdí na Cres. Byla jsem před lety, máma jezdí každoročně a spokojenost. Ubytování v okolních vilách, společná jídelna+společenský sál, vše v docházkové vzdálenosti. Jídlo v pohodě, dobrý a dostatek.
@Vendle jojo,jídlo je skvělé, nápoje v ceně
asi bych jednala rychle-tím, že jsou levní tak to mají celkem rychle rozebrané-lidi se jim vrací
Já tam jezdila učit kurzy angličtiny a fakt se tam ráda vracím (Markéta a Michal majitelé)fakt udělají co lidem na očích vidí ![]()
@Vendle dost často jsou schopný sehnat ještě něco navíc
mně sehnali ubytování na míru 14 dní předem (ale přiznávám, že to bylo asi ze známosti
)