Ubytování v Praze - Akce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ubytování v Praze - Akce
Milé maminky, dnes jsem víceméně náhodu narazila na levné ubytování v Praze a tak se s vámi podělím. Chystáme se tam s rodinkou za měsíc do zoo a ceny některých hotelů jsou mírně řečeno šílené…
Takže pokud se někdo chystáte do 30.6.2009 do Pražské ZOO, tak jsem vyhrabala toto:
Bez problémů nám okamžitě potvrdili rezervaci a paní (slečna) byla velice ochotná a sdílná.
Výletům zdar L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V bohnicke lecebne prej se da ubytovat za 150 (zjistovala tchyne, kontakty nemam). To je od ZOO taky kousek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad až příští rok…
Zatím tak nějak dobrý (jen mě teď teda fest začlo bolet břicho asi od toho záchvatu smíchu či co
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lacenka píše:![]()
![]()
![]()
Tak snad až příští rok…
![]()
![]()
Zatím tak nějak dobrý (jen mě teď teda fest začlo bolet břicho asi od toho záchvatu smíchu či co
![]()
![]()
![]()
)
Protože jsi si stejně jaká představila, jak tě frknou mezi pacoše, viď?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
90 je za pohotovost, za noc ve spitale je 6O, ale v bohnicich, kdyz prijdes na pohotovost, tak uz te tam vetsinou nechaj.
je to obrovskej areal, urcite tam maj neco volneho na ubytovani, toz luxus to urcite nebude - jednou jsem byla ubytovana v jedna LDN a byl to normalni nemocnicni pokoj s kovovejma postelema, akorat tam dali skrinku … ale kdyz jde o to ubytovat se levne ....... co nelevneji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Levné ubytování v Praze
díky za skvělý tip, jinak pro návštěvu Prahy jako takové je lepší spíše centrum, tam jsem měla dobrou zkušenost s jedním intrem, najdete na levné ubytování v Praze
Nevíte, kde se ubytovat. když chceme na ZOO do Dvora Králové?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.