Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To si musíš ověřit s konkrétní ubytovnou, nekde to problém je, nekde neni.
Dobrý den, mám potkany a morčata (odděleně a v kleci) a majitel ubytovny mi řekl že tady nesmím mít potkany jelikož prý přitahují venkovní potkany. Ale morčata, mu nevadí a u sousedů toleruje psi i kočky. Má majitel ubytovny právo mi zakázat určitý druh zvířat i když v domovním řádu nejsou domácí mazlíčci zakazáni.
To podle mě nemůže.
tak mu řekni že už je nemáš a je to, ne?
@PHV ale když vleže do pokoje tak je uvidí, to je jedna místnost. Já je mám už rok a nikomu nevadili, ale zničehonic přišel a že musí pryč. A ještě tvrdil že už nám to on i správce říkali před nějakou dobou a nikdo nic neříkal
@Anonymní píše:
@PHV ale když vleže do pokoje tak je uvidí, to je jedna místnost. Já je mám už rok a nikomu nevadili, ale zničehonic přišel a že musí pryč. A ještě tvrdil že už nám to on i správce říkali před nějakou dobou a nikdo nic neříkal
To nechápu, musí to bejt vůl
on ti chodí do pokoje? S ubytovnou zkušenost nemám, tak se jen podivuji že se to může ![]()
@Anonymní píše:
Tak mu řekni, ať ti to dá písemně a že se přeptáš právníka. Pokud nemůže majitel zakázat zvíře v bytě, těžko to může udělat majitel ubytovny.