Ubytovna a mazlíčci?

1049
15.10.17 18:39

To si musíš ověřit s konkrétní ubytovnou, nekde to problém je, nekde neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.3.19 17:24

Potkani

Dobrý den, mám potkany a morčata (odděleně a v kleci) a majitel ubytovny mi řekl že tady nesmím mít potkany jelikož prý přitahují venkovní potkany. Ale morčata, mu nevadí a u sousedů toleruje psi i kočky. Má majitel ubytovny právo mi zakázat určitý druh zvířat i když v domovním řádu nejsou domácí mazlíčci zakazáni.

• Citovat
  • Upravit
PHV
1319
13.3.19 17:39

To podle mě nemůže. :nevim: tak mu řekni že už je nemáš a je to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.19 17:42

@PHV ale když vleže do pokoje tak je uvidí, to je jedna místnost. Já je mám už rok a nikomu nevadili, ale zničehonic přišel a že musí pryč. A ještě tvrdil že už nám to on i správce říkali před nějakou dobou a nikdo nic neříkal

• Citovat
  • Upravit
PHV
1319
13.3.19 18:11
@Anonymní píše:
@PHV ale když vleže do pokoje tak je uvidí, to je jedna místnost. Já je mám už rok a nikomu nevadili, ale zničehonic přišel a že musí pryč. A ještě tvrdil že už nám to on i správce říkali před nějakou dobou a nikdo nic neříkal

To nechápu, musí to bejt vůl 8o on ti chodí do pokoje? S ubytovnou zkušenost nemám, tak se jen podivuji že se to může :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
13.3.19 18:14
@Anonymní píše:

Tak mu řekni, ať ti to dá písemně a že se přeptáš právníka. Pokud nemůže majitel zakázat zvíře v bytě, těžko to může udělat majitel ubytovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný