Učení na nočník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
327
3.4.07 13:58

učení na nočník

Dobrý den všem,
je nám 16 měsíců. Nočník sice máme, ale ještě jsem ho nijak do života nezaváděla. Všechny naše kamarádky a kamarádi už s nočníkem začínají, tak ve mě začíná taky hlodat. Pořád jsem měla pocit, že malý ještě nechápe ani pokaděnou plenku, hodně mu zdůrazňuju, že je pokakaný, ale on sám to ještě nějak nechápe.
Dnes jsem byla na návštěvě u kamarádky a řekla jsem si, že začnu taky. Doma jsem malého na nočník po:,–(ila a on se vyčůral. Chtěla jsem to nějak vyzvednout, byla velká pochvala, obsah nočníku jsem vylila do záchodu a spláchla. Chci, aby se třeba naučil na nějaký rituál, co ho bude bavit. Splachovadlo máme blbě na nádržce, tam se nedostane, to by ho bavilo určitě.
Tak se chci zeptat, zda tu není někde v nějakém deníčku ucelený návod jak s tím nočníkem začít (jako třeba příkrmy), jakých chyb se vyvarovat, zda není třeba brzy, kdy přestat dávat plenku. Já právě odpoledne nechala malého bez plenky. Pořád jsem mu ukazovala, že plenu nemá, a několikrát znovu po:,–(ila na hrnec, ale myslím, že tím zrovna bych mu to mohla otrávit.
Tak dík, za všechny posteřehy, doufám, že se do toho tak dostaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1917
3.4.07 14:08

ahoj,

nejlepe to najdes v „manualu k diteti“ … Zkusim najit presny odkaz, nebo pres rok stary kvetnatko2005vy denicek …

Nase drnda se po vysazeni po spani vycura, ale mokra latkova plinka ani bavlnene kalhotky ji nevadi :(. Chystam se ted po velikonocich nechat ji behat jen v satickach „na ostro“ … To totiz prijde, ze se pocurala …

Nocnikovani zdar!
Sarach & Eli z kvetnatek 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.4.07 14:10

nocnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.4.07 14:11

:) ja taky https://www.emimino.cz/…s/story/5199, ale predbehla jsi mne …

pa

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.4.07 14:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
3.4.07 14:12

Holky, dík, to je přesně to. co jsem chtěla. Já věděla, že to tady někde bude ucelené. Večer se na to vrhnu a nastuduju. Dík moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.4.07 14:13

tak a je to oboji :), jsme se trefily kazda do jineho. Ten muj je z „manualu“ …, ale budou dost podobne :).

a byla jsem rychlejsi nez Lesina ;), btw. Lesi, gratuluju k dalsimu draceti na ceste!

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.4.07 14:13

Jéé, koukám, že se nevyplatí nechávat dlouho připravenou odpověď a neodeslat ji hned :D Než jsem zahnala dračice do hajan předběhly jste mě :lol:
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
3.4.07 14:14

Aspoň je to pěkně šoupnuté v Nočníkových hrátkách a už se to nebude muset hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.4.07 14:17

Prosím, prosím, to já :) teda to šoupnutí do nočníků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
3.4.07 14:18

16 měsíců je moc brzo - čeká vás období vzdoru :evil: :D a v létě až bude starší vám to půjde určitě líp :wink: Já bych nezačínala dřív než ve dvou letech 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.4.07 14:24

Biny, Ada byla připravená ve dvaceti měsících - já to kvůli porodu Pepi odložila a nebylo to dobře - Pepi taky začala nočník chtít ve dvaceti, ale měli jsme stěhování a mě se do toho nechtělo… Nakonec jí pár dní hlídala mamka, ta jí dala kalhotky a bylo… Určitě to bylo lepší než jak jsem to odkládala s Adlétkou.

Po druhých narozkách mi přijde trochu pozdě - a je fakt, že léto je na tohle ideální… I když my zvládli únor :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
3.4.07 14:30

Ty jo, malý ještě spí, tak jsem to přečetla hned, ale koukám jako blázen. Myslím, že nočník zase šoupnu do komory, podle toho článku ještě není připravený. Uvidím, ještě dnes vyzkouším tak dvakrát, budu mu o tom povídat, ale když se mi to nebude zdát, tak na to ještě kašlu.
Na druhou stranu si říkám, jak je možné, že já a brášci jsme chodili už od roka bez plen. Vím, že to bylo v mamčiné dobré víře, že je to správně, ostatně ta mi ani nijak nekecá do nočníkování Šimona, ale přece jsme to museli rozeznávat, že už chceme a že se nám chce.
Pravda, je, že v létě to bude jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
3.4.07 14:40

Lesi, help

ani jeden odkaz mi nejde otevřít vždy naběhnou jen krajní aktuální sloupce a uprostřed prázdno !

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.4.07 14:45

Irias, mě to funguje - ale zkusila sjet až dolů na stránku? Někdy se článek zobrazí až pod sloupci - to když je na monitoru menší rozlišení…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka