Účesy dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1685
22.4.14 22:09

Z dětství si vybavuju „hříbečka“ :roll: jinak se naši snažili mi nechat aspoň nějaké mikádo k ramenům, abych vyadala jako holka, deku jsem naštěstí na hlavě neměla (ale vybavuju si ji i u holek :D ).

Jinak, co je to účes „na bobra“? (viz úvodní příspěvek)

Příspěvek upraven 22.04.14 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.4.14 22:10
@syselinka píše:
@Chawa ńo upřímně mé dceři začínají růst afro vlasy a i když si taky myslím, že holčičky by měly mít dlouhé vlasy aby byly parádnice tak já mám sto chutí jí vzít strojkem do hola :oops: strašně jsem se na její kudrliny těšila a ted z toho mám hrůzu, protože česání je peklo jak pro malou tak pro mě a to má na hlavě zatím jen 2cm porost, tak aspon zastřihuju aby už se nezvětšoval :oops:

Afro holčičky jsou užasné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.4.14 22:11

@poiuz na bobra = deka ala jágr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

@Chawa Třeba proto, že některé děti nesnáší cizí lidi a k tomu ještě sahání na hlavu. Moje dítě teda nemůže nosit dlouhé vlasy, stříhání u kadeřnice je utrpení pro ni, protože šíleně vyvádí, tak i pro mě a kadeřnici. Takže už dvakrát jsem ji ostříhala na kluka sama. Nemá to teda rozhodně dokonalé, ale obejde se to bez jekotu a scén, v klidu ji ostříhám a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314

Tak já jako malá měla 2v1…vepředu hřib podle hrnce a vzadu deka, asi aby bylo poznat, že jsem holčička :zed: dodnes to mámě vyčítám (segra měla od mala dlouhý :! ) a manžel se mi na fotkách směje (ale to já jemu naštěstí taky, protože on byl zas tlouštík :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
22.4.14 22:12

@Chawa malá má zatím takhle krátké a asi dlouho delší mít nebude, až bude ochotná u česání držet a nezdrhat tak nechám vlasy růst.. afro je krásné, ale ta péče je vražedná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
22.4.14 22:12
@Chawa píše:
@poiuz na bobra = deka ala jágr :D

aha, tak to jo :D já to znám fakt jen jako „deku“ nebo „Jágra“ - jsem přemýšlela, co by to ještě mohlo být jiného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
22.4.14 22:15

Jak se říká tomu klučičímu účesu - vlasy na ježka a vzadu „ocásek“ z jednoho pramene? To taky měla spousta spolužáků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

@syselinka takové vlasy má tchýně. Má je delší, má je krásné, každý ji je závidí, ale sama na ně nadává :lol: Celou dobu, co jsem byla těhotná (již 2×) se modlila, aby děti nezdědili tyhle geny (manžel má taky afro). Takže obě děti jsou kudrnaté :lol: Ale naředilo se to u nich, mají větší prstýnky. Kluk chodí na krátko, holka má vlasy dlouhé, ale naprosto chápu tvoji chuť to stříhat. Já ty nůžky v rukách držela několikrát, ale babičky mě vždycky ukecali. Teď už se holka jakžtak někdy nechá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
@Barca12345 píše:
Takovy jsem mela do sedmi let, nez jsem se dokazala vzeprit… :zed: :cert:
:lol: :lol: Jako holčička? Cos rodičům provedla tak ošklivého? :lol:

Jinak já byla za hřib, také moc pěkné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
22.4.14 22:17

Hmmm, syn měl dlouhé vlasy (po lopatky, má čerstvě 2r.) vlasy šly dolů, tak to má skoro jako podle hrnce. Nenadělám nic, od kadeřnice na sebe nenechá ani sáhnout, já mám do kadeřnice daleko a líp to neumím :nevim: :mrgreen: a rozhodně vypadá líp než s tím zacuchaným páčem, co měl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.4.14 22:20

@syselinka to je náhodou krásný..a ač je nakrátko je to takové holčičkovské :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.4.14 22:21

@syselinka Nadřeš se, ale bude je mít krásné a stojí to za to. :) Bývala jsem au-pair u míšené rodinky v Anglii, tak vím o čem mluvím. :D Možná bych se porozhlédla po nějakých speciálních přípravcích a kartáčích v zahraničí, které v ČR asi nekoupíš nebo se nedoplatíš.

Příspěvek upraven 22.04.14 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
22.4.14 22:21

Kluka vždy sjedu strojkem na krátko :D už si říká sám, je mu 8. Pravda, naposled byl takto vylepaný před rokem, pak to rostlo… má vlasy tak 10cm, vlnitý, krásný prstýnky. Prý si to nechá ostříhat až v létě :D no jak chce :nevim: :D :mrgreen:

hříbečka jsem měla taky, ještě si mě fotili.. z boku, ze zadu :cert: pamatuju jako by to bylo včera, jak mi kadeřnice natvrdo udělala culík a ustřihla ho. Měla jsem ho doma dlouho schovaný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
22.4.14 22:23

@Kakika jojo to znám kámoška má taky takové husté, kudrnaté vlasy, nesnáší je, chtěla by mít rovné vlasy a přitom jí je každý závidí..moje dcera beztak bude to stejné až si začne uvědomovat, že má jiné vlasy než ostatní..ale furt to má lepší než kdyby zdědila řídké vlasy po mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí