Účesy dětí

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
23.3.16 16:20

@a12 já stříhám syna klasicky s ofinkou, nahoře má necháno cca 7cm a je to postupně sestříháno dolů, obnažený krk, vystříháno za uši. Taková kulatá hlava. Na fotce už trochu delší, ale pro ilustraci stačí :-) Nelíbí se mi kluci strojkem, jsou pak všichni stejní jako vojáčci. Ale jestli má prstýnky tak bych klidně nechala, to je kouzelné :srdce:

• Citovat
  • Upravit
a12
61021
23.3.16 16:25
@Lizzi píše:
@a12 já stříhám syna klasicky s ofinkou, nahoře má necháno cca 7cm a je to postupně sestříháno dolů, obnažený krk, vystříháno za uši. Taková kulatá hlava. Na fotce už trochu delší, ale pro ilustraci stačí :-) Nelíbí se mi kluci strojkem, jsou pak všichni stejní jako vojáčci. Ale jestli má prstýnky tak bych klidně nechala, to je kouzelné :srdce:

to je moc hezky, porad vypada jako maly kluk :palec: ja prave chci aby vypadal porad tak trochu miminkovsky:P je docela velkej tak nechci aby pusobil jak ctyrletej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
23.3.16 16:27

@a12 mně se to taky tak líbí :-) naštěstí se dá stříhat bez větších problémů. jednou jsem ho vzala ke kadeřnici a byl po stranách a vzadu strojkem, od té doby ho stříhám sama.
Fotku mažu ;-)

• Citovat
  • Upravit
a12
61021
23.3.16 16:30

Nas to ma ted asi takhle :mrgreen: jak se mu to krouti tak to jeste nevypada tak dlouhy.. ale jak mu to trci z ty cepice tak to je sileny:P zatim jen doma zastrihuju ofinku, ale je mi teda lito ty prstynky ostrihat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61021
23.3.16 16:32
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
23.3.16 16:33

@a12 jé to je krasný, to bych nestříhala! :) :srdce: a že to trčí z čepice? Stejně bude za chvíli po zimě ;-)

• Citovat
  • Upravit
a12
61021
23.3.16 16:35

Taky mi je lito to ostrihat :P tak jeste uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.3.16 16:52

Tohle bych ještě nechala. Náš mladší měl dlouho nechaný ty andílkovský vlásky. Teď ho necháváme stříhat, strojkem na něj nikdo nesáhne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
23.3.16 17:09

Máme doma to samo - kluk dva roky a samej prstýnek. Přes zimu jsme nestříhali, ale už to šlo špatně rozčesávat. Teď v březnu jsme byli u místní kadeřnice a nechala jsem mu to prostě zastřihnout o 2-3 cm žádné vystříhávání. A má to pěkné prstýnky má pořád ale není to tak dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61021
23.3.16 17:12

:palec: ja bych mu to taky urcite chtela nechat jen nuzkama, deti strojkem se mi nelibi a uz vubec ne kdyz to ma vsechno na jednu dylku, takze nechat je trosku pristrihnout je taky dobra varianta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
23.3.16 22:36

@a12 Takový krásný prstýnky bych nestříhala. :palec:

Jééé, díky za obnovené téma. Budu taky ráda za nějakou inspiraci. Mám 2,5letýho syna. Asi 3× jsem ho kolem 1R sjela strojkem, ale vypadal divně. Od té doby mu to nechávám růst. Párkrát jsem to zastřihla, sestříhala, i u kadeřnice byl, ale nějak pořád nejsem spokojená. Jedna kadeřnice ho vzala nůžkama, sestříhala vzadu. Druhá pak strojkem přes hřeben, ale taky jen vzadu.
Teď to má už fakt dlouhý, ofinu k obočí, vlasy přes uši, vzadu na krk. Má jemné, blond, rovné vlasy po mě. Krátký mu trčí všude, tak jsem to chtěla nechat dorůst na jednu délku. Vzala bych ho ráda pak na nějaký stříhání, aby to mělo střih, ale netuším kam. Jsme z menšího města. Viděla jsem v Praze v obchoďáku kadeřnictví pro děti. Máte někdo zkušenost?
Hledala jsem obrázky na netu, ale na takhle malý děti jsem nic pořádnýho nenašla. Ofina mu jde rovně na čelo. Ráda bych mu to házela trochu bokem na patku, ale nedrží mu to tak. Navíc, jak mu to jde do očí, tak když ho dám na hlídání ke tchýni, tak se mi vrátí přistřiženej :? A nemůžu nic říct, je dost vztahovačná. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
23.3.16 22:49

@a12 Můj syn před prvním stříháním ve dvou letech.
Dnes má šest a vlasy rovný a tvrdý jako dráty. Nedá se to ovlivnit, jak to má být, tak to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61021
24.3.16 08:55
@Klementyna píše:
@a12 Můj syn před prvním stříháním ve dvou letech.
Dnes má šest a vlasy rovný a tvrdý jako dráty. Nedá se to ovlivnit, jak to má být, tak to bude :)

jee toho se taky bojim, ze ho ostriham a bude po lokynkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect