Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, téma pro noční odlehčení…
Občas, když vidím, co rodiče dokážou vytvořit/nechat vytvořit dětem na hlavě, chce se mi za ně plakat.
Pamatujete se si na své hrncoidní účesy a jiné univerzální stříhy, nad nimiž si při pohledu na omšelou fotografii jen povzdychnete? Zajímalo by mě, proč někteří rodiče to dělají i svým dětem? Mně se nejvíc líbí u holčiček dlouhé vlasy a u kluků moderní střihy, ale chápu, že ne vždy je to možné. Holčička má málo vlasů nebo musí mít praktický střih pro rychlou úpravu… proč ne? Vždyť mikádo nebo sportovní krátký střih může být super. Ale účes ala hrnec nebo bobr, proč?
Vzdyť jednoduchý střih u kadeřníka nemusí stát víc než 50 Kč.
Prosím, neberte to nijak vážně, opravdu o nic nejde. ![]()
Mě děsí u chlapečků takovej ten účes, co nosil Jarda Jágr před deseti lety ![]()
@Tarinka píše:
Mě děsí u chlapečků takovej ten účes, co nosil Jarda Jágr před deseti lety
Takovy jsem mela do sedmi let, nez jsem se dokazala vzeprit…
![]()
@Katchus U pánského se dá, ale v salonu by to bylo min. samozřejmě 10× tolik. ![]()
@Barca12345 Jo, ten účeš je totálka. Také jsem mívala, než jsem dostala rozum. Ale nejlepší je na dospělých chlapech. ![]()
@Chawa píše:
@Katchus U pánského se dá, ale v salonu by to bylo min. samozřejmě 10× tolik.
Na panskym. Bylas prosím tě, teď někdy stříhat dítě?
Třeba já mám salon v Praze a děti stříhám za 50- 100 kč a rozhodně ne podle hrnce!!! Přijde mi sprostý chtít za děti a jejich pár vlásků víc ![]()
@Chawa to ti reknu presne. Neter 2 r. tak ala hrnec ostrihala kadernice za tri kila
. Decka se proste hybou, cuknou atd. nikdy nevis co ze strihani vyleze..
@Tarinka píše:
Mě děsí u chlapečků takovej ten účes, co nosil Jarda Jágr před deseti lety
Mně je vždycky líto holčiček, co jsou nakrátko, přitom je vidět, že už mají ty vlásky pořádný kvalitní, žádný miminovský chmýří.
@Barca12345 jágr je dobrej
Mně máma ostříhala nádherný hustý dlouhý vlasy do pasu kvůli školce v přírodě, že aby mě nemusely učitelky česat. Druhá věc byla, že ostříhaná, navíc mizerně, jsem byla jediná, takže stejně úča každý ráno hodinu jen česala a česala, jen malá Zuzanka byla opižlaná ![]()
@Chawa píše:
@Barca12345 Jo, ten účeš je totálka. Také jsem mívala, než jsem dostala rozum. Ale nejlepší je na dospělých chlapech.
Humus fialovy… ma mamka to zduvodnovala tim, ze zezhora mi nic nepada do oci, ale vzadu to mam dlouhe a lidi poznaji, ze jsem holcicka…
![]()
Jezis, jen o tom pisu a mam na ni vztek
![]()
Do dneška když si vzpomenu, jak mě nechávala babička stříhat, tak se mi chce brečet
Hrnec co si všichni pletli s klukem ![]()
Ale teď sem teda nepotkala žádný dítě s hrůzou na hlavě, nebo sem to nezaznamenala.
Ale deku ála Jarda Jágr si pamatuju, to měli všichni kluci ještě nedávno. Nebo takovej ten ocásek nechanej, brrr ![]()
@Tarinka Jo, na tenhle způsob je teď ostříhaný synův spolužák (4.třída). A já furt, koho mi připomíná
!