Účesy dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
734
22.4.14 22:23

K těm cenám - synovi jsme teď nechali fiknout „čtyřletý“ vlasy.. měl dlouhý blond vlnitý/prstýnky - a hustý. Ale spolupracoval, kadeřnice to měla za 10 minutek i s lehkým gelíkem (prej už to dneska děcka chtěj jako :roll: :mrgreen: ), já vysolila pade a kluk dostal eště bonbón :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
22.4.14 22:27

@Chawa už mám nakoupeno od jedné mulatky co má afroshop, takže mi poradila co a jak, ale i s těma speciálníma přípravkama to je peklo to rozčesat.. prostě si s tím fakt nevím rady, jelikož já vlastním pár rovných chlupů na hlavě :? no snad se s tím časem naučím pracovat aby mohla oslňovat svou hřívou :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.4.14 22:27

@syselinka tenhle kartáč je super http://www.vlasy-kosmetika.cz/tangle-teezer/?…. A nech jí to růst prosím prosím :) holčičky s afro jsou opracdu roztomilé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
22.4.14 22:28

Bohužel i my máme v rodině holčičku ostříhanou na Jágra. Nevlastní sestry holčička si hrála s nůžkama a ostříhala si vespředu vlásky no a její mamince bylo líto aby měla jen krátké, tak jí to ostříhala tak, že do půlky hlavy to má asi tak 3 cm a zbytek cca 5 cm pod ramena. Chudinka malinká vypadá jak deb*l :oops: kdyby jí to ostříhali celé, byla by krásná, krátké vlasy (ty vepředu) jí sluší víc než když byla celá dlouhovlasá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
22.4.14 22:34

@Melody 4 jojo teezer už jsem jí pořídila, ale i s ním je to fuška to rozčesat.. oukej, tak já jí to nechám růst, když jí budeš chodit mýt vlasy místo mě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.4.14 23:09

Pamatuju jak jsem brečela kvůli vlasům. Mamka mně furt stříhala „na kluka“. Slibovala, že mi dlouhé vlasy nechá, když se budu umět sama učesat a udělat si culíka. Do první třídy jsem už nastupovala s mikádem. Nedávno jsem viděla paní „na Jágra“. Zírala jsem a vzpomínala na základku. Říkala jsem si, že si nechám dlouhé vlasy do třiceti, že pak budu na dlouhé vlasy stará :-)))) No už přetahuju nějaký ten rok. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
22.4.14 23:30

Dcera si ke 4. narozeninám přála ostříhat nakrátko (původně chtěla dohola, to jsem jí vymluvila). Hodně se mi to líbí, ke kadeřnici jde jednou za dva měsíce za 200 (levnější jsem neviděla, naopak; i tohle je cena jen do pěti let). Teď si bohužel pomalu rozmýšlí, že si vlasy nechá narůst, ale já vůbec nevím, jak na to, ta mezifáze bude utrpení.
Druhá dcera vypadá jako blázen, protože se moc hejbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
22.4.14 23:59

Fajn téma :)
Já jsem díky bohu na hlavě jako malá žádné šílené kreace neměla, ve školce jsem měla vlasy asi po ramena a pak jsem teda byla úplně na krátko, ani nevím proč a pak už mi mamka nechala vlasy narůst. Zato na ségře se vyřádila, ta chodila strašně moc let ostříhaná ala „hrnec“, mamce jsem to pořád vyčítala, ségře to vůbec neslušelo, vypadala jako kluk ale mamka si to nenechala vymluvit. Naštěstí si pak ségra dupla, až byla starší a teď je z ní krásná baba :srdce:

Jinak moje dcerka má 2 roky, chtěla jsem jí nechat hned od začátku dlouhé vlásky ale loni jsem to trochu pokazila, v létě jsem jí to chtěla strojkem trochu zkrátit, jak byly vedra ale nějak mi sjel nástavec a nakonec jsem ji musela ostříhat úplně na ježka :zed: :lol: Ale vlasy trochu zhoustly a začaly rychleji růst, teď už je to na menší culík nahoře (na palmu :D), se sponkama nekamarádí :) A stříhat nechci, maximálně konečky, vlasy bude mít vlnité po mě a to prostě vypadá líp, když jsou delší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
23.4.14 00:20

Já taky s vlasama u malýho zápasím…má totiž kulatou hlavu a takový jakoby trochu „krepatý“, takže ty prdácký kohouty mu nejdou, mašinkou vypadá jak z dachau a půlka rodiny běsní, když ho takhle sjedu, a delší jak 1cm má takové rozčepejřené hnízdo /hlavně, když shodí čepici/ že je to hrůza. A dlouhé lokýnky u kluků mi přijdou děsivé…

No, takže vůbec nevím, co na té hlavě vytvořit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
23.4.14 00:28

Já jsem měla výstavní kastról, nikdy nedopustím aby syn taky tak dopadl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
23.4.14 01:10

Tak já si u kluků libuju ve stříhání strojkem. Je to za chvilku hotové a navíc ideální prevence proti vším, které ve školkách řádí :mrgreen: A už se fakt těším, až se nastěhují do dceřina hustého mikáda :zed: :zed:, protože tu bych fakt „na ježka“ nechtěla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.4.14 01:23

Kluky beru strojkem, v kombinaci se svou tělesnou konstitucí vypadají po ostříhání jak z Dachau. Starší dceru beru k paní holičce, má rovné mikádo pod bradu, mladší jsem teď poprvé ostříhala přesně podle toho kastrola, protože to už měla celé cípaté a střapaté. Teď to má sice zubaté, ale už z toho příště nějaký účes půjde. A náhodou se mi na ní ten hřib velice líbí (taky jsem chodívala podle hrnce a pořád to teda bylo daleko lepší, než jak mě maminka česala potom - hustá ofina k obočí a nad každým uchem jeden copek :zed: ).
Jadru Jágra jsme pěstovali na nejstarším, kterého jsme se strašně dlouho báli ostříhat :roll: (měl dřív sourozence než první stříhání), když se dívám na fotky, hrůza mě jímá.
Ale zase že bych očekávala, že bude děcka někdo litovat pro jejich účes… my to neprožíváme. Cizí děti neřeším vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
23.4.14 01:36

Kluci jsou strojkem, to je nejjednodušší. U prostředního mě to čeká tento týden to bude zase boj a řev :mrgreen:, Vali budou za pár dní 2r a ta nůžky na hlavě nezažila, jen nechce nosit gumičky, ponky jen ven ale jak říká manžel chce být nespoutaná :lol:, češe se často sama a ráda. když vidí kluky po ostříhání tak se chytá za vlasy a zdrhá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
23.4.14 13:42

Holky, potřebovala bych poradit, co vymyslet s vlasama dcerky. Je jí 16 měsíců, stříhaná je už 4×. Vlasy jí zhoustly, tak jsem jí chtěla nechat nějaký holčičí účes. Jenže nevím jaký. Vlasy má rovné. Kdybyste sem hodily fotku nebo popsaly. Mě chybí absolutně nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61073
23.3.16 15:58

Ahoj holky, mymu synovi budou dva roky, a jeste nebyl strihany, vzadu ma takovy prstynky, je to hezky ale uz by to chtelo ostrihat, prece jenom je to kluk.. kdyz se to krouti tak to tak dlouhy nevypada ale jak ma cepici a trci mu to zni tak to ma strsne dlouhy a vypada to blbe.. riskneme to u kadernice, ale chtela bych aby porad vypadal detsky.. takze rozhodne ne strojkem na jednu dylku, ale nemam vubec predstavu jak ho nechat ostrihat.. urcite ne aby to vypadalo jako podle hrnce nebo takovej ten hrib s hustou ofinou.. ani by mu to teda neslo.. tak jestli nekdo mate nejakou fotku cca dvouletych chlapecku, nebo nakej jinej obrazek ucasu takhle malych kluku tak za ne budu rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí