Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravim chtěla bych se zeptat nebyla jsem si jistá jestli to mám svrab ale radši jsem se chtěla namazat infectoscab kremem A namazala jsem se včera večer A dneska jsem se ve 12 hod. odpoledne umyla.. teď ale okolo 16:30 se pupínky objevily hodně a začali svědit nevíte jestli je to reakce svrabu který umírá
anebo je to na něco alergie sama si pořád nejsem jistá jestli je to svrab protože to nikdo z rodiny nemá a jediný kdo to má stejně tak je přítel.. ![]()
@eumedon píše: Více
tam jsem volala vsude v mem meste a vsechny maji plno:) az v lednu muzu
Docela to jako svrab vypadá. Asi bych si zašla rovnou do nemocnice na kožní. Nevím jak to dlouho máš ale do ledna bych nečekala, aby se to nerozlézalo.
Opravdu raději najděte nějakého kožního, známá teď měla svrab a bylo to docela peklo, všechno pořád prát desinfikovat, a docela trvalo než se toho zbavili. A kožní lékař jí řekl, že je toho svrabu teď opravdu hodně. Držím palce.
@Simon85 píše: Více
kozni je krava.. vzala si 500,– od pritele protoze ma plno do ledna… a on ma stejny problem jako ja.. jediny on a ja a nikdo z moji rodiny to nema… a to jsem s nema 24/7 a mam to uz od dubna.. a stale to nemaji jen ten pritel… a kozni mu rekla ze je to vyrazka a alergie a dala mu nake masti a prasky:) ale testy na svrab mu neudelala
ale hlavne ze si vzala 500,–:)