Je to svrab, nebo alergie?

16.9.24 16:34

účinnost selhala?

Zdravim chtěla bych se zeptat nebyla jsem si jistá jestli to mám svrab ale radši jsem se chtěla namazat infectoscab kremem A namazala jsem se včera večer A dneska jsem se ve 12 hod. odpoledne umyla.. teď ale okolo 16:30 se pupínky objevily hodně a začali svědit nevíte jestli je to reakce svrabu který umírá
anebo je to na něco alergie sama si pořád nejsem jistá jestli je to svrab protože to nikdo z rodiny nemá a jediný kdo to má stejně tak je přítel.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19789
16.9.24 17:08
@terezka2904 píše: Více

No, a co s tím zajít na kožní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.24 17:14
@eumedon píše: Více

tam jsem volala vsude v mem meste a vsechny maji plno:) az v lednu muzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
16.9.24 17:16
@terezka2904 píše: Více

Aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
17.9.24 07:37

Docela to jako svrab vypadá. Asi bych si zašla rovnou do nemocnice na kožní. Nevím jak to dlouho máš ale do ledna bych nečekala, aby se to nerozlézalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.24 08:48

@terezka2904 také se přikláním spíš k tomu svrabu

• Citovat
  • Upravit
314
17.9.24 10:37

Opravdu raději najděte nějakého kožního, známá teď měla svrab a bylo to docela peklo, všechno pořád prát desinfikovat, a docela trvalo než se toho zbavili. A kožní lékař jí řekl, že je toho svrabu teď opravdu hodně. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.24 13:09
@Simon85 píše: Více

kozni je krava.. vzala si 500,– od pritele protoze ma plno do ledna… a on ma stejny problem jako ja.. jediny on a ja a nikdo z moji rodiny to nema… a to jsem s nema 24/7 a mam to uz od dubna.. a stale to nemaji jen ten pritel… a kozni mu rekla ze je to vyrazka a alergie a dala mu nake masti a prasky:) ale testy na svrab mu neudelala :roll: ale hlavne ze si vzala 500,–:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze